Hur man löda utan el (eller en lödkolv)Lödning är en värdefull kunskap. Det finns många situationer där förmågan att reparera eller ändra elektronik kan verkligen rädda dagen. Men de flesta människor bär inte en lödkolv runt med dem. Och även om du hade en lödkolv, det finns en god chans att du inte kanske har tillgång till El.

Så idag ska jag visa dig hur man löda med hjälp av slumpmässiga objekt som kan vara liggande (och lite lödtenn).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en fluga eller Hårsnodd

detta är en "kompatibel på hur man gör en fluga eller en Hårsnodd. Detta "vänners kompatibla är inte exakta eftersom allas preferenser är olika, så snälla bara ha tålamod med mig, jag ska försöka att vara mycket tydlig.Steg 1: Steg ett Vad du be...

Hur man sätter min dator eller Pc på skrivbordet i Windows 10

Denna video visar dig hur man sätter min dator eller pc på skrivbordet i Windows 10.1. Högerklicka på skrivbordet2. Klicka på anpassa sedan på teman3. Klicka på skrivbordsikonen inställningar, sätta en bock i rutan för den artikel som du vill ha på s...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man bygger en eremitkräfta (eller annan liten varelse) bur

detta instructable kommer att förse dig med information om hur man bygger en eremitkräfta bur. Om inte du är ett fan av eremitkräftor, kan du använda det för hamstrar. Eller ödlor. Eller möss. Eller... Ja, du får idén.Barnen bestämde de ville få erem...

Hur man skära ett personal eller en käpp. : 2)

först vill jag ha två säger att jag gör inte acceptera något ansvar för skada eller skada.(också ledsen för stavfel eller skiljetecken som jag är bara 13 år gammal)Så du vill göra en sval sett käpp men du vet inte hur. Detta är instructible för dig!V...

Hur man göra 1000 tranor (eller bara en)!

Vi har alla sett papper fåglar, men har du någonsin velat lära dig hur man gör en? Om du inte vet visar hur man gör en, detta instructable dig hur man gör en av de mest eleganta och tidlösa origami siffrorna...Och då jag ska berätta hur man gör tusen...

Hur man gör en Multirotor eller hybrid med en laserskärare eller ett vakuum tidigare

vänligen förstå jag skapat och egen allt i detta instructable,Detta är mitt innehåll och om jag skulle använda någon annans innehåll skulle det icke upphovsrättsskyddade eller med deras medgivande, men även detta är alla mina innehåll!Jag har inte an...

Hur man Podcast för gratis (eller billiga)

Podcasting kan verka ganska svårt att göra, men med lite vägledning är det en barnlek. Finns flera viktiga steg i podcasting och denna handledning kommer att täcka de absoluta grunderna. Om du letar efter hur man gör en direktsändning, en videocast e...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man är vacker utan Make Up

Hej, i detta instructable jag ska berätta på tips för hur du ser vacker utan smink.Steg 1: Ren ditt ansiktedu behöver rengöra ansiktet med vatten varje ordentligt sedan använda ditt ansikte tvätt eller tvål eller vad du använder du behöva rengöra ans...

Hur man gör en telefon eller tablett stå

hur man gör en enkel men effektiv stå för din telefon eller tablett / iPad. Bra för att titta på film eller läsa recept medan du lagar mat.Vad du behöver:KartongSaxKanske en gammal kredit kort eller lagra kortMetodTitta på videon för fullständiga ins...

Hur man studera för SAT (eller agera) på rätt sätt

Det finns överväldigande ofullständigt eller felaktigt råd om hur att studera för SAT (eller lagen för den delen).EXEMPEL?"Om du är osäker, bara gissa.""Du slipper memorera ordförråd ord: titta bara för roten ord (fornsvenska).""S...

Hur du ninja eller spy från en portfölj (eller hur man passa allt en ninja eller spionera behov i en resväska)

jag kommer att visa dig vad den genomsnittliga dagliga ninja eller spy behov.DISCLAIMER: Jag är på något sätt ansvariga för vem du skada eller döda, om du blir arresterad för att bekämpa, där du skada någon, om du försummar att hjälpa din motståndare...

Hur man gör 8-bitars eller Minecraft rekvisita/artiklar

Hey guys, vad är det? Idag, jag ska visa dig hur man gör rekvisita / poster från din favorit 8, 16, 32 och 64 Bit videospel som ser bra ut och gör du ler varje gång du tittar på dem. Dess roligt och lätt att göra och jag ens gjorde en video tutorial...

Hur man Jailbreak på IOS 7 eller senare Version

I detta instructable, jag lär dig hur man jailbreak IOS 7 eller senare version. Nu, du kan göra detta på Mac och Windows, men om du försöker slutföra denna process i Windows, måste du ladda ner iTunes, vilket är en betydande storlek. På Mac, är den p...

Hur man färg en Valentines (eller någon annan) kort med "Gamsol Magic"

jag har alltid älskat att färg. Först färgade jag med kritor, därefter med markörer, därefter med färgpennor, därefter med vatten färgpennor. En dag kom jag över något som kallas "Gamsol magi". Denna process tar din färg till en helt ny nivå. Ja...

Hur man gör en duva eller en duva (eller en stork) med en enda pappersark

Detta kort är ganska lätt att klippa och vika (jämfört med andra kort som jag har utformat) plus kan du anpassa hur du vill genom att ändra meddelandet duvan bär eller genom att skriva eller rita på själva kortet.Steg 1: Video tutorialDetta är en vid...

Hur man fotograferar mat utan Fancy kamera

som en bidragande författare för en topp matblogg, det är ingen överraskning som jag måste ta kvalitet foton av min mat att gå med på mina blogginlägg. Mina vänner frågar ofta mig vilken typ av kamera som jag har när jag lägga min mat bilder. Du måst...

Hur man syr en enkel koppling eller handväska

här är en grundläggande handledning om hur man gör en enkel väska, koppling eller påse, med få material och dragkedja.Detta är inte extremt fancy, du kan göra detta för att lära unga tjejer att göra sina egna plånböcker eller blixtlåspåsar.Steg 1: ma...