Hur man målar en räv i akvarellI denna tutorial får du lära dig att rita fox med band i akvarell. För mer tips och bilder, besök min blogginlägg: hur man målar en räv i akvarell.

Du kommer att behöva:

  • akvarell färg
  • penna
  • dopp bläckpenna
  • olika storlek penslar
  • menyfliksområdet
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man målar realistiskt fjäder med akvarell

Jag älskar målningen fjädrar, det är symboliken de har som får mig att måla dem om och om igen. Om du vill veta mer om vad fjädrarna är symboler för, Läs i mitt blogginlägg: DIY: fjädrar.Steg 1: skiss.Jag har alltid en modell av en fjäder så att måln...

Hur man målar din Longboard/skateboard

detta är en lätt Nybörjarguide om hur man målar botten av din longboard eller skate board. Samma metod kan användas på lastbilar för din styrelse!Steg 1: Vad du behöver - En longboard däck, helst tomt - vit sprayfärg eller valfri färg-Spray färg färg...

Hur man målar xbox 360 controller

Hej detta är min första Instructable så gå lätt med kommentarer. : P bra i detta Instructable jag visar dig hur man målar din xbox 360 controller! (ja jag vet att det finns en hel del Instructables på detta). Jag är och inte en pro målare/modder men...

Hur man målar täckning för airsoft

jag kommer att visa dig hur man målar några täckning för airsoft. Jag gjorde det tidigare idag. Ledsen för bilderna... Jag glömde att ta bilder så de är i färg men de är bra bilder.Steg 1: Först, hitta något som du kan använda. jag använder trä. Skär...

Hur man målar fåglar i akvarell. Del II

Detta inlägg är en fortsättning av den tidigare handledningen på min blogg "Hur man målar fåglar i akvarell" del II denna tutorial får du lära dig att rita har!Steg 1: Hitta en modell!Det är bäst att ha en modell, oavsett om det är en riktig fåg...

Hur man målar tyg stolar

Har du en gammal stol liggandes med föråldrade klädsel? Inte bli av med det ännu; ge det ett fantastiskt nytt utseende med färg! Läs vidare i detta inlägg att lära våra tips och tricks för hur du kommer igång med tyg målning.I denna tutorial ska vi v...

Hur man målar ränder på en texturerat vägg

Har du sett dessa reklamfilmer som annonserar en "speciell" tejp som lämnar en skarp, ren linje när du målar en remsa? Tja har du märker att väggarna är trevlig och smidig? Om du har en texturerad vägg?I den här videon Visa jag dig hur man målar...

Hur man målar fåglar i akvarell

Målning fåglar i akvarell är inte svårt! Läs min handledning och lära sig nya och intressanta tekniker. Kolla in mitt blogginlägg om detta ämne.Material du kommer att behöva:akvarellpapperbläckdopp pennaakvarell färgborstarsprayflaskaSteg 1: 1. Spray...

Hur man målar läderskor

Uttråkad av plain svart, vit eller brun skor? Hoppas att piffa upp din favorit par misshandlade brogues? Intresserad av att göra en personlig present till någon som har fötter? Detta instructable kommer prata dig igenom processen att förvandla ett to...

Hur man målar en Camouflage-färgad mönster med rost effekt

Jag har blivit ombedd att göra en kompatibel av hur man målar en Camouflage-färgad mönster med en rost effekt som i min... Tja, är här det!Steg 1: Material du behöver Du måste i allmänhet för rost-effekten:Aibrush (jag kommer att använda Sparkman 2,0...

Hur man målar ett sidobord

Hej!Välkommen till min Instructable, hur man målar ett sidobord! Genom att följa dessa steg, kommer du lära dig hur man målar en accent-tabell som du väljer från början till slut.Material som behövs:Sidobord med trä finish1-2 burkar Krylon primer (yt...

Hur man målar en Angry Birds pumpa!

jag vet det är lite sent, men här är en tutorial jag gjorde för senaste Halloween. Planerar att dekorera din pumpor nästa Halloween? Varför inte göra det arga fåglar stil? Detta är en hantverk projekt (tidsinställd) handledning om hur man målar en ar...

Hur man målar Urban Cammo

Steg 1:Hej alla, i detta instructable ill Visa dig hur man målar nästan allt i en röd urban cammo. Att göra den urbana cammo du behöver: röd, grå, vit och svart sprayfärg för svarten och vita jag rekommenderar Justerbar vinkel munstycke. Du behöver o...

Hur man målar din hund tånaglar (SMÄRTFRITT!)

Det tog lång tid men jag slutligen gjorde det!Hur man målar din hund tånaglar!Steg 1: Litet och en tillbehör jag sätta ett armband på min hund bara för att göra det söta!(men hon slutade bita av och slita det i styckeninnan jag kunde stoppa henne...)...

Hur man målar din ventilkåpan

jag har haft denna idé för ett tag, och jag tänkte att jag kanske också igång. Jag ska visa dig hur man målar din ventilkåpan. Jag gör detta på en 1989 Honda Prelude 4WS Si och på en 1995 Honda Accord EX VTEC. * Obs * behaga låta mig veta om jag miss...

Hur man målar en X-Box - enkel xbox mod

detta är en snabb tutorial på hur man målar din xbox....

Hur man målar Minecraft ansikten - Creeper - gris - Stampy Cat - Enderman

Ha kul målning Minecraft ansikten och dekorera din grotta med grottan spindlar!Steg 1: Hur man målar en Minecraft ranka Material:Fyrkantig Galleri wrap canvas (12 "x 12", 10 "x 10", 8 "x 8", eller en fyrkantig duk för att för...

Hur man målar en akryl porträtt

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man målar med min 7-stegs metoden som jag ibland kallar Rainbow stil. Du kan följa med och lära sig att måla utan olägenheter med att blanda alla färger eller nyanser. Vi kommer att använda akryl och endast 7...

Hur man målar en pistol Camo och en pistol hölster

jag visa dig hur man målar en pistol camo och en pistol hölsterSteg 1: Redo behöver du:Airsoft GunAirsoft Pistol Holster(optional)Spray Paint (färg varierar från vilken typ av camo.)bladen och tidningen.Steg 2: Låta få målning Göra detta utanför.Måla...