Hur man odlar Salt kristaller!Växande saltkristaller på objekt för att göra intressanta konstformer eller för ett enkelt vetenskapligt experiment är enkelt och roligt! Delar här jag hur man odlar kristaller på 3D tryckta galler och strukturer, men du kan växa kristaller på de flesta allt du kan tänka... eller bara på sig själva.

Denna process är enkelt och tar bara ca 1 timme aktiva förberedelser och arbete, och ett par dagar att växa.

Om du gör detta som ett inledande vetenskap experiment, visar växande crystal hur lösningar görs och hur de kristallina formerna av salt bildas. Det är kul och fascinerande att titta på!

Jag påbörjade detta experiment att ta reda på om jag kunde vägleda formen kristaller att växa i en viss bildandet eller storlek baserat på en gitterstrukturen som jag växte dem på. Här är hur jag gjorde det:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man odlar stora kristaller

efter lite forskning på jag hittade inte en instructable som visar dig hur man odlar stora och vackra kristaller. Så jag tror att detta instructable är en bra idé.Växande kristaller är mer än bara en instructable, det är för mig en passion, så en lit...

Hur man odlar en kristall

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man odlar en kristall.(bilden nedan är lite suddiga men kristallen ser vackra när aspekterna fånga ljuset)Saker som behövsBoraxGängaKnappenKaramellfärgmäta redskapJarVattenSteg 1: gör din gethering genomfö...

Hur man odlar grönsaker växter!

Min instructable visar hur man odlar växtervissa är lätt att och vissa inte. Detta är en bra växande guide för nybörjareVem är Ekenstierna att lära sig hur man odlar vegteables.VÄXANDE KLIMAT KOMMER MIN PLANTA TÅL FROST? ÄR DET BÄST ATT ODLA MINA VÄX...

Hur man odlar paprika! Förökningsmaterial paprika!

- - -Detta är en steg för steg Instructable om hur man odlar klocka eller chilipeppar från din favorit köpta sorter! Och oavsett färg, smak eller storlek, alla paprika odlas ganska mycket på samma sätt att göra detta är ett mycket roligt, Billigt, oc...

Hur man odlar äppelträd från frö

Hej! Denna tutorial ska show dig hur man odlar äpplen direkt från utsäde.Så först, här är några saker du bör veta:-Om du odla ett äppelträd från frö, inte kommer att det förmodligen växa samma typ av träd. Detta beror på att äpple frön inte växer san...

Hur man odlar stora tomater i behållare

denna video innehåller instruktioner för växande stora tomater i behållare. Det är inte så mycket om att bygga, men mer om lärande key principer som hjälper dig att plantera, växa och bibehålla en hälsosam behållare tomat. Videon visar hur man odlar...

Hur man odlar ärter i en 5 Gallon behållare

En video att visa dig hur man odlar ärter i en behållare. En 5 gallon behållare kommer att stödja många olika typer av grönsaker. Det är perfekt för odling av ärter. Vad är du väntan för? Prova det!Om du gillar mina videos du kolla in min blogg och y...

Hur man odlar Papyrus

efter en besatthet av forntida Egypten så länge jag kan minnas, jag har äntligen blivit Papryus! Det har alltid varit en sak som jag har velat prova och om du har alltför så jag hoppas att detta hjälperSteg 1: Bit av historien Röret Cyperus Papyrus h...

Hur man odlar äppelträd

kom ihåg när du var ung och allt du ville var att odla ditt eget äppelträd från frö du fick från din apple du åt? väl är här din chans att leva din barndomsdröm om att odla ett äppelträd.i detta instructable jag kommer att visa dig hur man korrekt vä...

Hur man odlar sparris

jag lärde mig hur man odlar sparris från ett äldre par cirka 10 år sedan. Växande sparris är ganska enkel med rätt ljus, kompost, jord, vatten och sol. Köpa en god kommer att kvalitet uppsättning sparris växter med bra rötter producera lysande levand...

Hur man odlar ärtväxter inomhus

jag kommer att visa dig hur man odlar ärter inomhus! = DFörsta du kommer att behöva en pott och utsäde. Sedan placerar du 2 ärtor i potten nära stadens 2 inches djupt.Sedan du lägga den i en sun fyllda område i ditt hus och vänta i ca 4-5 dagar och d...

Hur man odlar en Mango Tree

Mangos, särskilt här i North Carolina, är mycket dyr (ca $1.50) och inte är oftast bra. Så beslöt jag att växa en. Jag tittade upp hur man odlar från frö, men jag hittade aldrig en tydlig beskrivning av hur du vill. Så jag improviserade och försökte...

Hur man odlar dinosaurier hemma???

https://youtu.be/CrZi9HrEXUgSteg 1: För att odla en dinosaurier hemma du behöver! I detta instructables jag visa dig hur man odlar dinosaurier hemma | Fantastiska Diy experiment.Steg 2: Dessa dinosaurier polymerer växa i vatten till en enorm storlek...

Hur man odlar friska naglar

Denna video ingår i en serie chronicling min spik resa från torra, spröda, ohälsosamma naglar till friska naglar. I år har jag haft antingen akryl overlay eller gel på mina naglar utan avbrott. Detta har resulterat i mig med ohälsosamma naglar. Varje...

Hur man odlar en vertikal Lima & gröna bönor grönsaksland

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en lodrät gröna bönor trädgård. Jag kom med idén när jag rensa bort min bönor i min trädgård. Tänkte jag, det måste finnas ett bättre sätt att odla grönsaker än tilling och ogräsrensning år efter å...

Hur man odlar jäst

hur man växa / kultur jäst på agar eller i YPD:Vi visar dig hur du förbereder färskt kulturer av jäst från tidigare odlade agar plattor.Piffa upp din gamla jäst kulturer av replating på färska media eller flytande YPD, eller Välj kolonier av intresse...

Hur man odlar Magic svamp med en växa kit del 2

detta är den andra delen av den magiska svampen video. Efter 12 timmars blöt är du redo att växa några svampar. För det första titta här om du al redo gjorde denna del än Fortsätt.1 Rengör platsen var du ska förbereda svamp växer kit. Detta minskar i...

Hur man odlar blommor på en militärbas i Irak

jag kom till Irak ca 4 månader sedan för att arbeta som en miljömässig tekniker. Jag har verkligen haft mitt arbete, även om det är farligt. Jag har nästan alla de konfronterar av hem här tack vare KBR, men jag saknade en sak, grön. Jag kom hit från...

Hur man odlar prinsessan hår

Steg 1:Hej yall! Idag ska jag ge dig råd för att odla Midja-höft långa hår som mig som är friska!Steg 2:Nu är det första steget i växande hår management! Du måste måste måste hålla god hand om din mane, annars du kommer att sluta med långt hår som är...