Hur man reparerar HP dv6 notebook power adapter
Efter år av lurar är det dags för mig att ge något till instructables gemenskapen. Jag hoppas detta kan hjälpa!

Förresten

Jag kommer inte ta något ansvar för olyckor eller skador uppstod försök eller till följd av detta instructables! GÖRA DET PÅ EGEN RISK!

och om du vill ge ett försök,

Var försiktig! Använd glasögon, handskar, mask och allt du behöver för din säkerhet!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min HP dv6 notebook power adapter dog för en månad sedan.
Med hjälp av en multitester märkte jag att det var noll volt output. också att sätta mitt öra nära rutan kunde jag öra ett konstigt ljud, någon slags synkoperad kvittrande!
Så jag gick till min datorbutik och köpte en ny adapter, en universal, men jag var inte helt nöjd med denna lösning:
-den nya har kortare kabel, irriterande!
-inte ansluta mycket väl, någon gång måste jag flytta jack in och ut tills den bärbara datorn ser det igen;
-det nya kortet har endast 2 stift utgång medan HP en har 3 nåla fast... det tredje klämmer fast måste vara användbara someway!

Nog! Jag har beslutat att öppna den svarta lådan för att se om jag kan fixa det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Mario power star plysch

Hej igen! Detta är en guide om hur man gör en plysch power star från Mario. Jag har lagt till en liten ficka på baksidan men du behöver inte. Den största stjärnan är gjord av polar fleece (guld/ljust gul) men ögonen är kände (svartvit). Det är i prin...

HUR MAN GÖR 26000 MAH POWER BANK?

HEJ MINA KOLLEGER!Jag är RebeccaHÄR KOMMER JAG VISA DIG HUR DU SKAPAR 26000 MAH POWER BANK FÖR DIN SMARTPHONE ATE HEM FÖR MYCKET BILLIGT.+ VARFÖR?Eftersom det är det billigaste sättet att få+ NÄR?När du vill ladda din telefon någonstans och någon gån...

Hur man mäter CO2 laser power på en Laser gravyr maskin och Laser skärmaskin med hjälp av en förenklad (billiga) CO2 laser kraftmätare

mest CO2 lasereffektmätare är mycket dyra och är utrustade med kapacitet långt bortom vad gemensamma laser maskin operatör/ägaren behöver. Dessa instruktioner visar en sub-$100 laser power meter sond på jobbet, med snabb laser power mätningar på mind...

Hur man installerar en sval sett power panel i din bil

jag ville dela så byggde jag en power panel på min bil som består av:2 x 12 volt pluggar,1 x 5 volts USB-kontakten och2 x 120 volt ac ansluts.Kolla in min andra instructables härOm du gillar detta instructable, göra mig en tjänst och skjuta mig en di...

Hur man fixar en LCD backlight power Inverter. Med hjälp av en Fujiplus FP - 988D. För $0.

i detta instructible jag kommer att gå igenom om fastställande av en död LCD-bakgrundsbelysning power inverter med de delar du har. Du kan berätta om du har en död bakgrundsbelysningen genom första att eliminera andra möjligheter. Kolla monitor på fl...

Hur man gör en High Power 555 flyback drivrutin

Lite gnistor aldrig mer! Med optimerad drivrutinen har du fet och gula bågar!Med den här drivrutinen du inte kommer att ha många frågor som uppvärmning, men behöver en kylfläns för MOSFET, nästan alla omvänd flyback utbrott filtreras av C4, kondensat...

Hur man gör en solar power tabell

Det här är en tabell/solar panel. Om du någonsin finner dig själv i behov av både, är denna guide för dig.Steg 1: Skaffa en solpanelFör vårt bord, har vi valt att använda en 12 volts solpaneler med en ABS plast ram för dess hållbarhet och låg vikt, o...

Våta mobiltelefon reparera hur man reparerar mobiltelefoner Nokia, HTC, iphone, sonyericsson, samsung skärm

mobiltelefon reparation gamla skolan men tekniker är en god grund för en att lära sig knepen för att reparera en trasig mobiltelefon, några av råd kan användas för dagens telefoner som det finns fel gemensamma över alla telefonerHistoria av telefoner...

Hur man reparerar små hål och märken på väggarna.

Vi alla har gjort det. Bort en bild eller hängare från en vägg, och nu finns det ett litet hål där skruvar eller spikar hade varit. Medan du kan använda tandkräm för att fylla den, så småningom som kommer att torka ut, krympa, och potentiellt faller...

Hur man reparerar HP 1702 lcd ordningsmanen med trasiga VGA kabel

Hej detta är min första instructable, hoppas du gillar det och eventuella kommentarer välkomna.min motivation för detta började när min 17-tums bildskärmar gjuten kabel bröt internt lämnar mig med nej ordningsmanen, och eftersom jag inte kunde bara k...

Hur man reparerar dessa värdelösa nya clippers

om du är en rökare kommer du deinitely har märkt en nedgång i kvaliteten på clipper tändare som jag tror har att göra med nyare sexkantiga flint hjulen, hexagon är inte problemet men flint hjulet har ändrats och snabbt bär flintan på ett sådant sätt...

Hur man spelar några gitarrackord (nybörjare)

hur man spelar åtta gitarrackord, formen power ackord och två låtar med dessa ackord - Rising Sun och vissna till svart.PS. Även om jag spelar gitarr är det min bror i bilder-i fall får du några idéer om mig med massiva hår.Steg 1: Stora ackord Dessa...

Hur man fixar 72Mbps långsam Wi-Fi-anslutning hastighet Notebook

Hur man fixar 72Mbps långsam Wi-Fi-anslutning hastighet notebook...

Hur man får på Xbox Live utan en trådlös Adapter från Microsoft

denna video kommer att visa dig hur man får på Xbox Live utan att köpa en $100 adapter från Microsoft!Rykten säger att denna inställning kommer att fördärva du laptop... Ive försökt den här och av någon anledning jag utloggad av Xbox Live av någon an...

Hur man spelar en "Power" ackord

i detta instructable du lära dig att spela traditionella power ackord. Detta är den krycka som nästan alla av rockmusik vilar upon. Förmågan att snabbt övergång mellan olika ackord toner är ett underbart verktyg för någon början gitarrist.Steg 1: Lär...

Hur man gör en Mini Tic Tac Power Bank / handledning

https://www.youtube.com/watch?v=yLVG9OcHP9c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en Mini Tic Tac Power Bank du behöver! I dagens video ska jag dela en fantastisk idé om hur man gör en bärbar laddare eller en power bank som massor av människor kallar...

Hur man byter en Power dörr lås manöverdonet på en 1999-2010 Ford Ranger lastbil

1A Auto visar hur att reparera, fastställa, ändra eller ersätta en trasig eller snäste makt dörr lås manöverdonet på 1999-2010 Ford Ranger truck modeller. Faktiska fordonet visas är en 2004 Ford Ranger. Först lär du dig hur du tar bort din befintliga...

Hur man gör ett läderfodral bälte för en pocket Moleskine notebook - med pennskaft- eller andra liknande saker...

Byxor har bakfickor men jag gillar inte att ha saker i är, speciellt när jag är körning eller göra aktivitet grejer (som fastställande punktering..) :-(På samma gång bär jag oftast en liten anteckningsbok, papper slag, av olika skäl. En viktig funkti...

Hur man bygger Phoenix Power rustning med Legos

Idag jag kommer att lära dig hur du skapar en anpassad bygga som jag vill kalla: Phoenix Power rustning, av legos.Steg 1: Hur man bygger ramen RAM:Delar: (Visas i fallande ordning åt höger) 2 guld stövlar 4 rustning klipp 2 smalbenen 2 knä caps 2 höf...