Hur man rida MUNI bussen (San Francisco)
Detta en nybörjares guide till att ta MUNI buss i San Francisco.

Alla tycker om linbanor när du säger "San Francisco", men i verkligheten är din bästa insats för att komma runt halvön är förmodligen mäktiga bussen.

För att göra detta Instructable, behöver du:
-Pengar för en biljett

Med kollektivtrafik är ett objekt på grannar projektets grannar checklista.

Kolla in mer saker av mig, Casey, en

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man rida MUNI och BART

detta är en Nybörjarguide till ridning den MUNI pendeltåg och BART träna systemet i San Francisco. Offentliga transportsystem varierar en hel del mellan städer, så ny transplantation till San Francisco kanske behöver några tips på framgångsrikt navig...

Hur man rida en Sport Quad, på rätt sätt!

Detta är min första Instructable någonsin, och det lär du dig att rida en sport quad på rätt sätt.Steg 1: Vad är en Sport Quad? ATV (fyrhjulingar) kan delas ner i 2 Kategorier: verktyg och Sport. Utility = arbete. De har rack, 4WD, 700cc motorer, sha...

Hur man rida en Skateboard

två år sedan min vän tog en skateboard till maj dagis och han började rida det då nästa dag min andra vän tog hans så då tog jag mina bröder som användes aldrig och de trodde mig. Det tog lång tid för mig att lära sig få i styrelsen men öva betalt ef...

Hur man rida en smuts cykel (starta och växla)

Hur man rida en dirtbikeSteg 1: Steg 1, få på cykelnSteg 2:, dra i den koppling (vänster sida av styret)Steg 3: Steg 3, öppen kick starter (rättigheter sidan av cykel)Steg 4: Steg 4, sparka ner kick förrätt medan du håller kopplingenSteg 5: Steg 5, n...

Hur man rida din cykel i stil

INTE MER PÅ DETTA:"Jag skulle cykla till arbetet/the party, men då skulle jag ha att offra min slammin' stil och byta den mot något mer cykel-vänliga get-ups."MYCKET MER AV DETTA:"Har du sett mig på min cykel nyligen? Jag bara frågar efters...

Hur man rida en enhjuling!

Grunderna i hur man rida en enhjuling!...

Hur man rida en häst i Minecraft

Jag älskar att rida hästar i TV-spel, så när jag fick reda kunde du rida en häst i Minecraft, jag var tvungen att ge det ett försök. Jag talar om detta några i min instructable om Minecraft djur/folkmassor, men jag ville ägna en Instructable åt hur m...

Hur man rida raceing cykel seaftly

reacing cykel, idag ska jag berättat hur att rida en reac cykel seaftly. först av allt du har att köpa kläder som ärseafty halemt, seafty jacet (sweetr), gluves och seafty shoos. Det finns en annan sort som vi kallar det full sot. bär thes hålla dig...

Hur man rida en FlowRider

hur man har kul med 30 000 gallon vatten per minut!...

Hur man rida en lång motorcykel om du är kort.

Ridning motorcyklar kan vara svårt om du inte kan lägga båda fötterna på marken.Korta människor tenderar vanligtvis att vara begränsad till cruiser eller sport cyklar på grund av den låga sätet höjd. Men om, som jag, du vill kunna använda din cykel n...

Hur man rida T

en av de bästa sätten att lära känna Boston, och naturligtvis att komma runt, är att rida ye olde T.MBTA eller Massachusetts Bay Transportation Authority, styr de många formerna av kollektivtrafik i Boston. Det finns tåg, bussar och även båtar, men d...

Hur man rida en motorcykel för nybörjare

Om du läser dessa instruktioner, är chanserna du vill få in i världen av ridning en motorcykel. Köra motorcykel är inte så svårt som folk tror.FARA: Ridning är en mycket farlig verksamhet, så håll detta i åtanke varje gång du åka och rida på dina grä...

Hur man blåser näsan

Hello World,Jag gjorde detta för ett skolprojekt, vi hade att göra löjliga instruktioner. Jag ska gå en awesome skola eller vad?Så är här min post för en absurd manual.Obs: Jag tror inte du är dum. Detta är inte en riktig manual.Steg 1: Näsduken Välj...

Hur man rida en cykel med "No Hands"

jag kommer att lära dig att cykla med inget händer på styret!Steg 1: Känner till grundernaFör att rida din cykel inte räckte, du behöver känna till grunderna. Först, innan du börjar öva, måste du se till att du sitter på cykeln comfortablely och bala...

Hur man rida en ripstik

i detta instructable jag lär du dig att rida en ripstikJag har inte lagt till videon ännu men jag kommerSteg 1: Skaffa en ripstik gå ut och köpa en ripstik om du inte har köpt enredanSteg 2: Se till att det fungerar flytta hjulen runt en liten bit at...

Hur man gör en awesome halka och glida och hur man rida den genom att bara göra lemonad

1) hitta område som har potential (Downhill lutning)2) bedöma för problem (lutning av hill, trädets, hinder, stenar, glass)3) ta bort hinder (Build big bend stakes och ply, Leaf slag område, ta bort stenar och gräs för hand, pad träd)4) lägga ner pre...

Hur man rida en enhjuling... En Footed

ridning en fotad på en enhjuling är bara ett trick så det har ingen annan användning än imponera andra nördar och att vara kul att göra och lära.Steg 1: Komma igång För att starta, rida i en rak linje ner en liten down hill road (gör inte detta i grä...

Hur man hoppa över den Sans slaget (Undertale folkmord hacka)

Fastnat på ett visst inte så skrämmande skelett?Trött på dina synder kryper ner på ryggen?Vill se resten av folkmordet köra innan du skadar dig själv?Jag har just lösningen för dig!Steg 1: Titta på Video och följa instruktionerna:https://www.youtube....

Hur man tämja och rida en häst i Minecraft

Hej, idag jag kommer att visa dig hur man tämja och rida hästen i minecraft.Steg 1: materialDu behöver:ÄpplenHästSadel(Valfritt)Häst pansarSteg 2: Hur att tämja hästenFoder hästen tills den har hjärtan som kommer ut av det.Steg 3: Hur till bestiga hä...