Hur man skära ben i smyckeni detta instructable jag kommer att lära dig hur du rista ben i tribal hängen, eller något riktigt.
Carving ben är en billig rolig hobby som tar upp mycket tid. Du kanske kan göra något imponerande efter bara några dagar. Men som jag förstår det tar många år att bemästra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Origami smycken ros!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami smycken Rose. Njut av: D!Origami: Smycken ros!Designad av: Hyo AhnInstruktioner om hur man gör rosor kan hittas på http://www.bloom4ever.com/howto-origami-rose.php,Instruktioner om detta sär...

Hur man gör Pierce arbete smycken

Detta är hur man gör smycken av plåt med dekorativa hål. Jag kommer att visa dig hur man gör en pin med lappa som jag klippt ut. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan göra med nog tanken bakom denna process.Steg 1: Samla material Jag använder e...

Hur man löda (för smycken)

detta instructable kommer att visa hur löda sterling silver ringar med en fackla, silver lödtenn och olika andra verktyg för att skapa sterling silver örhängen. Vad sägs om att göra din vän eller älskade en anpassad par sterling silver örhängen!** Va...

Hur man steka ett ben av get och bli Awesome!

Vill du göra något spännande? Vinner vänner och påverkar människor? Ja? Har du någonsin förberett get? Förmodligen inte. Get är lite exotiskt. Det gör alltid känns spännande att göra nya saker. Som för imponera på folk, fungerar exotiska alltid. Så,...

Hur man gör en billiga smycken Display

för människor som mig som har wayyyyyyyyy för mycket smycken och ingen där för att lagra det, det här är en dröm! Det är så enkelt, du kommer att döda dig själv för inte tänker på det. Du har en plats att hänga massor av örhängen, halsband och ett pa...

Hur man löda amatör smycken

det här är svar på frågor jag fått om lödning. Detta är hur jag löda alla mina projekt. Hålla i åtanke metall lödpunkter bästa när det är rent. Också, vissa metaller är svårt eller omöjligt att löda hur jag gör i den här videon (rostfritt stål, alumi...

Hur man gör ben hår Barettes

BoxyQueens presenterar en enkel guide till att göra ben hår Barettes....

Hur man gör nya grön Juice: Ben buljong

Ben buljong är en av de mest populära trenderna i hälsa och fitness just nu. Folk dricker det gå ner i vikt (vet du du kan lyssna 2 böcker gratis om du registrerar dig hörbara 30-dagars provperioden?), förbättra huden och ger näring åt deras leder.Ja...

Hur man gör Soldered smycken

jag bara hade denna idé en dag i en verkstad, så jag gjorde det.visade sig awesomely. tänkte för mig själv, skulle jag lägga detta på instructables. så jag har.Det tog mig några går att få detta rätt, men sedan igen, jag tror jag var först att göra d...

Hur man gör en sällsynta jordartsmetaller magnet smycken lätt

sällsynta jordartsmetaller neodymiummagnet är den nyaste generationen och den mest kraftfulla magneten så långt, det finns massor av användningsområden för det, här presenterar jag om hur man gör en fancy smycken med dessa magneter.Steg 1: Få 1/4 dia...

Hur man odlar stora kristaller

efter lite forskning på jag hittade inte en instructable som visar dig hur man odlar stora och vackra kristaller. Så jag tror att detta instructable är en bra idé.Växande kristaller är mer än bara en instructable, det är för mig en passion, så en lit...

Hur man gör en vävd rep ben hund leksak

min hund älskar rep leksaker. Knutar är en hobby för mig, så det inte bara känns rätt köper dem.. I stället jag beställa mitt eget rep och göra de som är mycket bättre än de du kan få i en butik! Jag gör alla typer av leksaker olika, men i detta inst...

DIY flickor smycken: Hur man gör strumpan Flower Tiara

Att göra DIY flickor smycken är så mycket roligare! Nu för tiden stil kvoten av någon klänning du bär kan tas upp ett pinnhål, om du Lär dig hur man gör en söt och vacker strumpa blomma Tiara. att göra denna lätt DIY hantverk hemma är ett häftigt sät...

Hur man gör en vägg monterade smycken organizer

komplett resurs guide om detta projekt här:http://www.engineeryourspace.com/Episodes/How-to-make-a-Hanging-Jewelry-Box-Organizer/Frustrerad över hur man organiserar dina smycken? Varför inte göra dina egna smycken organizer! I denna episod, lära dig...

Hur man gör fettgrevar (ben pansar) av kartong

jag har haft rustning och göra min egen ut kartong för en stund, men inte har någonsin blivit gör en Instructable för något, och jag tänkte att kommer in den gör att lära ungdomar tävling skulle vara ett bra sätt att börja. Jag planerar att ange dett...

Hur man knyter en Switch Knut för hampa smycken

En video tutorial om hur man knyter en switch Knut för hampa smycken. Denna knut kan du göra en hampa halsband, choker, armband eller anklet.Klicka på bilden för att spela upp videon och njut! :)Om videon inte fungerar Klicka här....

Ny idé för smycken beslutsfattande-hur man gör en pärlstav halsband länk kedja

Idag har vi en ny idé för smycken att göra. Gillar du pärlstav halsband? Här är en tutorial om hur man gör pärlstav halsband länk kedja. Om du är en smycken älskare, är jag säker på att du kommer att gilla denna pärlstav halsband länk kedja så mycket...

Hur man gör estetisk smycken storage

Problem: Jag har för många smycken bitar att passa i fem smycken lådor.Historia: Jag gillar mina bitar och vägra att kasta någon bort. Real Simple magazine gjorde en artikel organisera en kvinnas dresser topp med hjälp av en trevlig styrelse som kost...

Hur man gör en skena / fixa ett brutet ben

Hey guys i detta instructable jag kommer att lära dig hur man gör en skena som är bra för överlevnad och lätt och snabbt det situationer. Denna uppdelning kommer att se din arm har minimal rörelse så om du arm är trasig det inte kommer bli värre den...