Hur man skärpa pastell pennorjag har nyligen börjat använda pastellfärgade pennor, mycket lite faktiskt. Jag har redan märkt att krita eller pasteller är ganska mjuka och stå inte till att vara vass i en vanlig elektrisk pennvässare. Du kan använda en kniv men det tar några praxis och tid. Små handhållna Brynen finns, naturligtvis, men de har sina begränsningar. Så jag tänkte att måste det finnas ett enklare och effektivare sätt att vässa dem. Därav detta instructable. Före eller efter en session, kan jag zip ut till butiken med mina pennor och inom bara några minuter, skärpa alla som behöver den. Problemet löst. Detta är en "Redigera", av någon anledning ursprungliga togs bort från min post.???
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör coola pennor

detta instructable är hur man gör du är pennor ser cool! Om du gillar vad jag gör Vänligen prenumerera på mig!!! Jag är in detta i tillbaka till skolan conest så Vänligen rösta på det!!!Steg 1: blyertspennaOK du behöver en plan penna, mod poge och so...

Hur man gör miniatyr pennor

har du någonsin sett miniatyr pennor i butiken och ville köpa någon, bara att inse att de kosta dubbelt så mycket som vanliga pennor? Tja om du är en av dem eller om du bara intresserad av att göra miniatyr pennor, jag lär dig hur man gör enkla, kost...

Hur man använder pasteller - Tutorial för nybörjare!

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du använder pasteller, med grundläggande tips och några avancerade techinques för dina ritningar! Jag lade också till en speed ritning (Howl's Moving Castle fanart) för att visa dig hur jag färg med pasteller....

Hur man gör Pasteles sv Hoja eller groblad Tamales eller groblad kött fickor

Idag vi ska se hur lätt är att göra Pasteles sv hoja vet också som platain tamales eller groblad kött fickor!Hoppas du gillar denna Video Instructable.Några frågor tveka inte att fråga!Vänligen prenumerera på min kanal http://www.youtube.com/statupbo...

Hur man gör blomma pennor

Steg 1: Vad du behöver • Fake blommor • Hej temp. Varmt lim pistol • grön silvertejp • pennor • tång som är allt du behöver!Steg 2: dra Dra ut platta toppen av pennan med tången varning: det kommer att bli ganska svårt att dra utSteg 3: Silvertejp Li...

Hur man spelar "Skärpa" av de svarta tangenterna"på gitarr

Hur man spelar skärpa av de svarta tangenterna på gitarr!...

Hur man färg din manga teckningar med akvarell pennor

NY handledning! Jag hoppas det hjälper er med er konstverk! Akvarell pennor är lätta att använda och underskattade medium, därför jag vill visa dig hur man använder dem :)...

Hur man gör ett armborst med 4 pennor!

Hej kille,Kolla in min video om du vill lära dig hur man gör detta awesome armborst med bara 4 pennorAllt du behöver är:4 pennorgummibandPen locktejpoch några spett för pilarTack!Steg 1:...

Hur man drar med fingret! (Ingen färg, blyertspennor, pennor eller någon sak)

Detta Instructable kommer att lära dig hur man drar med fingretFörvåna dina vännerHa det så kulFreak folk utSteg 1: Supplize Du behöver repciete papperett fingervissa sicors (tillval)Steg 2: Klipp av den lilla stub Kanske du inte har detta men jag fi...

Hur man färg med akvarell pennor (ritning handledning)

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du använder akvarell pennor, med enkla tekniker och exempel. Jag hoppas du njuta av denna video! ~~...

Hur man drar anatomicaly korrigera Manga katter (det kan göras!)

Vad du behöver:GIMPGrundläggande kunskaper i GIMPellerPapperEn pennaEn pennaFärgade pennor eller markörerHär är en senare video jag gjorde på felint anatomi.Här är en Instructable om att rita manga människor.Här är en länk till min nya YouTube-kanal....

Hur man gör ett läderfodral bälte för en pocket Moleskine notebook - med pennskaft- eller andra liknande saker...

Byxor har bakfickor men jag gillar inte att ha saker i är, speciellt när jag är körning eller göra aktivitet grejer (som fastställande punktering..) :-(På samma gång bär jag oftast en liten anteckningsbok, papper slag, av olika skäl. En viktig funkti...

Hur man gör en färgstark blomma födelsedagskort

lära sig hur man gör en mycket originell och färgglada födelsedagskort!Du behöver:-papper-pasteller eller färg pennor-sax-lim-en kompassSteg 1: Först, måste du rita cirklar i olika storlekar i centrum av tre bitar av papper. Jag använde cirklar av 7,...

Hur man rita en blomma

jag kommer att visa dig hur man drar en blomma och färglägga din bild med pastellfärgade krita. Du behöver följande material ritning papper, pastell kritor, pennor, suddgummin och en blomma fotografi.Steg 1: Steg 2 jag börjar genom att rita rose geno...

Hur man drar med färgat Ritstift

Jag har alltid älskat konst. Mer specifikt teckning och målning, var jag aldrig särskilt bra på keramik eller papier mache. Jag älskar ganska mycket något annat förutom skulptur i konstvärlden. Jag har använt massor och massor av olika medier och jag...

Hur man gör en Legend Zelda penna fall motiv

Hej alla ni instructa-människor, redo för information om hur man gör en cool filt penna fall dekoratör? Det är en Legend of Zelda en med en triforce och svärd. Jag är typ av ett fusk som jag gjorde faktiskt inte penna fall men jag gissar om ni vill g...

Hur man målar på tyg med Dharma Fiber reaktiva färger

Du kan måla på tyg gjort av naturliga fibrer med Dharma Fiber reaktiva färger. Dessa färgämnen finns i många levande och rika färger och är permanent. I detta Instructable, jag kommer att blanda upp en kall parti av Dharma Fiber reaktiva färgämnen oc...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Hur man konstruerar bakåtblåsning karp riggen

en av de mest användbara riggar som jag har använt under de senaste 12 månaderna har varit bakåtblåsning riggen. Riggen kan användas med eller utan ett hår för att fästa boilie.I denna artikel ska jag guida dig igenom hur man gör bakåtblåsning hårlös...