Hur man skjuter en hyper förflutit med din DSLR

Hyperlapse Tutorial - Hur man skjuter en lång exponering hyper förflutit med din DSLR

http://www.calthomson.com

Jag har varit skytte time-lapse video ungefär ett år nu och har just upptäckt konsten av hyper förfaller. Förra veckan gick jag ut i Manchester, UK att skjuta några lång exponering hyper förfaller video och jag blev positivt överraskad med resultaten. Medan jag är definitivt ingen expert tänkte jag jag skulle dela några tips och tekniker i denna kort tutorial att uppmuntra andra att skjuta hyper förfaller.

En hyper förfaller är en form av fotografering i tidsintervaller där kameran position ändras mellan varje exponering till skapa en spårning skott i time-lapse form.

Jag använt min Canon 6D, Tamron 24-70mm 2,8 objektiv, ett Manfrotto 501 stativ och en Intervalltimer.

Jag valde att fotografera RAW i stället för Jpeg så att jag kunde skjuta bilder ytterligare i Adobe Lightroom 5 som jag sedan stabiliserats med hjälp av varp stabilisator i Adobe efter effekter CC. Jag tror att effekterna är ganska häpnadsväckande för ett första försök.

Varför inte följa mig på twitter: http://www.twitter.com/Cal_Thomson

Eller som min Facebook grupp http://www.facebook.com/CalThomsonVideo

Relaterade Ämnen

Hur man gör pengar Online 2016 med din intelligens

Hur man gör pengar online 2016 med din intelligens...

Hur man gör en affisch styrelse med dina gamla VHS-band

för ett tag sedan bestämde jag mig att bli av med min gamla (stora) samling av VHS-band. Jag ville bara slänga dem, så jag bläddrade på nätet för några idéer för vad med dem att göra. Tja, hittade jag... noll goda idéer. = p så jag var tvungen att gö...

Hur man kör en LCD glas med din egen processor

Praktiskt taget det är mycket enklare att använda en förmonterade modul som består av en styrenhet och glas. Men om du någonsin undrat hur registeransvarige faktiskt driver segmenten, Läs vidare.Steg 1: Identifiera stiftenMed hjälp av ett tvåsiffrigt...

Hur man gör trä skålar med din bandsåg

Jag ska visa dig hur göra rund trä skålar från remsor av trä och en bandsåg. Jag har inte en trä svarv, så jag hittade ett sätt att skapa runda skålar med min bandsåg. Du kan göra dem någon diameter 3 inches och upp. Bilderna visar några av de skålar...

Hur man använder något relä med din arduino det säkra sättet

Detta instructable visar dig hur du använder något relä nya eller används med din ARDUINO ett säkert och korrekt sätt, om du köper en preasymbled relay board för din arduino med alla komponenter på det det inte är den läraren som du söker efter. Dett...

Hur man utför en bunny hop med din rättegång cykel

Detta instructable lär dig mycket grundläggande cykel trick: bunny hop. Bunny hop är precis som en normal hoppa, men med din cykel. Duktiga cyklister kan hoppa över om 1m höjd objekt.Steg 1: Ta din hjälmInnan du börjar, söka och finna din hjälm. Du ä...

Hur man (billigt) ta mikro / makro fotografering med din iPhone

så snubblade jag på ett roligt, Billigt, lite Mikroskop på amazon som kan du par den med din iphone och ta några ganska cool bilder.Första, du måste få ett Mikroskop. Jag valde detta en (Mini 45 X Mikroskop) eftersom det har en upplyst LED pack med d...

Hur man gör & Visa 3D stereogram med din iPhone

En Stereogrammet är en bild som kan uppfattas med djupseende via en av flera tekniker för visning. Detta är grunden för 3D imaging och är i huvudsak bistå ett öga att se en bild och den andra för att se en något annorlunda bild. Ovanstående gif är en...

Hur man skjuter timelapse-video med Intel Galileo Gen 2

Nedan visar vi dig hur man skjuter en timelapse-video med Intel Galileo Gen 2 eller en liknande ombord.Vi använder en 2,5 mm-uttag att ansluta styrelsen till en Canon DSLR och sedan kontrollera slutaren med vår styrelse.Allmänhet Canon digitala syste...

Hur man skjuter en basketboll med rätt form.

BEEFVarför B.E.E.F har någon relation om hur man skjuter en basketboll. Många av er kan säga att det har ingenting att göra med det, men det visar dina ögon/hjärnan hur man skjuter en basketboll med rätt form. Detta är förmodligen det mest enkla sätt...

Hur man skjuter en sammansatt båge | Bow jakt Tips EP. 20

Hur man skjuter en sammansatt båge: 5 enkla stegNågonsin ville lära sig att skjuta en sammansatt båge, men inte säker på var du ska börja? Vad sägs om börjar med denna video! Vi kommer att gå över de fem grundläggande stegen till skytte en sammansatt...

Hur man skjuta mynt

i detta Instructable jag lär dig hur man skjuter mynt från din hand.Jag rekommenderar detta till alla och envar!Bara människor som kan knäppa fingrarna kan göra detta.Varning: Skjut inte på någon. Tro mig, jag vet, det gör ont. Jag kommer inte att an...

Detaljerad guide: hur man skjuter en basket

Någon kan skjuta en basketboll men det tar en hel del övning och korrekt form att bli en konsekvent shooter. Så småningom muskelminne kommer in i bilden och skytte en basketboll genomgående väl blir som andra natur till skytten. Naturligtvis alla for...

Hur man skjuter en Compound båge

Hej jag ska visa er hur man skjuter en sammansatt båge. Först måste ut du gå till en bågskytte shop och har din båge fast rätt Rita längd och rätt mängd pounds du drar tillbaka. Detta, naturligtvis, är när du har köpt din båge.Steg 1: Saker som behöv...

Mods och hur man skjuter knex vapnet kallas "Bygga (Knex double barrel break action shotgun)"

jag har gjort mods till blå mullets sköt pistol och bestämde till postthem och en hur man skjuter kanon med min modded triggureSteg 1: mods han modds jag gjortSteg 2: skytte follow picturesdra tillbaka kolvenÖppna pistolenLadda två gula eller gery st...

Hur man skjuter en båge

Hej killar idag im ska lära u hur man skjuter en båge enkelt och affectively. Jag använder en Matthews Genisis båge och Easton pilar, vilket är vad NASP (nationell bågskytte i programmet skolor) måste du använda. du hittar dessa bågar online eller på...

Hur man gör en boll kvarn med lego och en pvc pipe--inkluderar digital design fil

hälsningar och Välkommen till min Instructable om hur man gör en boll kvarn med hjälp av lego och PVC-rör.Detta instructable nu omfattar en 3D digital design och 3D bruksanvisning för hur man gör denna ball mill.HTML-versionen av guiden är tillgängli...

Hur man skjuter en slangbella och några Ammo idéer

dag jag kommer att lära dig att skjuta en slangbella och några olika ammo som du kan använda.Steg 1: Vad du behöver:Jag rekommenderar en daisy powerline det är en riktigt bra slangbella och du kan få det från Akademin för under $10. Ammo? Du kan anvä...

Hur man gör en Origami kuben med 6 bitar av papper

här är hur man gör en origami kub med sex kvadratiska pappersark. Det spelar ingen roll vilken färg papper du har, eller storleken på papperet. Se bara till att papperet inte är för tjock. Varje vik kommer att vara i ett separat steg med text som ber...