Hur man spela instructablesinstructables instructable


Medan mina vänner skjuter avatarer eller räkna ankor och lamor, jag har kul på instructables. Jag skämta om att det är min favorit online spel.

Du kanske tror, "instructables är en stor webbplats för att lära sig hur man gör saker, men det är inte ett spel". Min son tog anstöt på denna idé. Jag gillar spel koncept med en rolig perspektiv, särskilt för någon med en konkurrenskraftig art som mitt. Kommer ta en titt genom detta instructable på hur jag spelar och kanske du med mig. Och njuta av det lika mycket som jag gör. Eller kanske du redan spelar och kan lägga till vad jag skrivit.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man spela in Xbox 360 röstchatt

detta är min första Instructable som jag har gjort, det är ett steg för steg-projekt om hur man spela in Xbox 360 röstchatt. Detta är extremt lätt, men det är bara lätt om du har alla delar. Jag uppmanar er att kommentera vad jag ska göra bättre och/...

Hur man spela in ljud till datorn

i detta instructable jag ska visa dig hur man spela in nästan alla ljud du vill ha till din dator. Nu kan du äntligen konvertera dessa gamla band och poster till MP3-format som du kan använda på din IPOD eller MP3-spelare.Steg 1: Få Audacity Nu för a...

Hur man spela Mancala

Hej alla jag bara nyligen fick en ny kalaha styrelse och bitar. Sedan såg jag hur att spela utmaning och jag tänkte "bra jag kommer att visa människor hur man spela Mancala" så här är jag. Kalaha är en rolig klassiker game & jag hoppas du nj...

Hur man spela vakter vs tjuv

Jag gjorde detta spel mer än ett år sedan när jag var i college, och massor av andra studenter funnit det vara ganska hjärngymnastik. Ta 5 personer, något som skatten och ett utrymme stort nog att göra ett 6 x 6 kvadrat rutnät. Tjuven tar en plats i...

Hur man spela 3 enkla ackord på gitarr

lära sig att spela ackord på en gitarr är ganska enkel och kan vara en användbar färdighet. Med lite övning, kan du lära dig att spela flera låtar på en gitarr, även om du bara vet hur man spela 3 ackord.Steg 1: Vad du lärI denna handledning kommer v...

Hur man spela Pentago

Hej jag kommer att förklara hur man spela pentago ett spel med många utmärkelserSteg 1: Avgöra vem som går först För att avgöra vem som går först du kan singla slant eller bara säga vit går förstSteg 2: Hur man spelar Spela pentago du behöver två spe...

Hur man spela in låtar från internet med snabba sätt

om många online internet radio webbplatser eller vissa strömmande ljud och video tomten ge oss med ett stort antal låtar, vi kan inte söka för ett lagligt sätt att få dessa låtar. Det verkar som nedladdning låtar helt gratis utan att betala kommer va...

Hur man spela in ljud från datorn

vissa människor alltid sluta för att tänka på hur du kan spela in ljud på datorn. Hur kan du försöka göra detta med bara en mikrofon och en dator? Detta verkar jobbigt för dig att utföra. Alla saker har sin väg att lösa, främst bestämma hur lätt göra...

Hur man spela Windows-spel på Linux

Hej, im Max detta är min första Instructable så, im kommer att visa dig hur man spelar windows spel utan vin på linux (ubuntu).Steg 1: Ladda ner Playonlinux Kan du installera det manuellt på: http://www.playonlinux.com/en/eller kan du söka playonlinu...

Hur man spela Youtube-videor på din Nintendo Wii

Ok, här är jag igen. Detta instructable kommer att lära dig hur man sätter youtube-videor till din Nintendo Wii av SD-kort. Du kanske frågar, "Varför denna idiot talar om för oss hur man gör detta när jag kan bläddra Youtube via Internet-kanal på Wii...

Allt om en bas: hur man spela, plocka ut och ha kul med en elbas

så avhålls från min oftast datorn typ insructable, beslöt jag att göra en "konstnärliga" en. Jag är inte en master basist, men jag har spelat i 3 år och vet lite om vad jag talar om.Steg 1: Plocka ut en bas Om du har en bas redan, bara hoppa öve...

Hur man spela Violin

detta instructable kommer att lära dig grunderna i att spela fiol.Du kommer lära dig:1. hur man förbereder att spela2. hur man läser violinmusik3. hur man håller fiolen och båge4. hur man lägger in all denna information tillsammans att spela "Hot kor...

Hur man spela Crossy Road

Hi guys! Detta är en instructuble som jag gick in i en tävling, och även det lär dig hur man spelar crossy road. Jag är ganska säker på att alla har hört talas om detta spel så jag hoppas detta lär du åtminstone något. Och förresten denna app är gjor...

Hur man spela Ipod spel på 3ds

så i detta instructable jag lär dig hur man spelar ipod spel på 3ds i ett enda steg som en bossSteg 1: Hur man gör: Så först slå på din ipod och klicka på ett spel, någon spel. Bara slå sedan på din 3ds. Sedan ta tag i din ipod och lägga den på ditt...

Hur man spela street fighter gratis

dag ill Visa dig hur man spelar gatan figter gratis. Detta är min första instructable så gå så hårt du kan på kommentarer. Dess verkligen lätt att börja spela sin enda steg.Material som behövshalv ett sinneInterneten stark tangentbordmöjligheten att...

Hur man vinner Instructables tävlingar.

Det finns få saker mer spännande än att ta emot ett prispaket på din dörr. Och vem älskar inte en helt ny robot t-shirt? Instructables har alltid en awesome tävling körs. Om du aldrig har lagt in är en nu en bra tid. Naturligtvis, om du inte anger in...

Hur man spel om sidan inte laddas

Om du använder Google Chrome, och sidan laddas inte. Muntra upp, spela ett spel på sidan lossas.Steg 1: Inga interz-net Stäng av din internet.Steg 2: hoppa! Hoppa! Hoppa! Öppna en webbplats och sedan när du får den dinosaurie fel sida tryck mellansla...

Hur man spela telefon musik på din TV

någonsin velat spela musik högt men du inte vill betala för och dyra dock eller en dyr adapter kabel? Denna tutorial ska show dig hur man gör en för bara om under $10!Steg 1: Saker du behöver: Behöver du (uppifrån och ned) â ¢ 1 RCA Y kabel â ¢ 1 dub...

Hur man spela schack

spela schack är inte så svårt. Det handlar om strategi och kunskap om spelet. När du vet de viktigaste aspekterna är det en enkel sak att finslipa dina färdigheter för att bli en master schackspelare och wow dina vänner med din nya skicklighet.Steg 1...