Hur man "Steampunk" en Dollar Store lykta för Under $10Hur man Steampunk en Dollar Store lykta för Under $10.

Detta Instructable ingår en introduktion, en föreslagna material lista, några instruktioner och förslag och bilder av min 'steampunked' läger lykta. Jag har tagit en 99 cent hantverk lykta och rekonstruerade det på en steampunk mode. Jag gjorde användning av material som finns i min butik med engagemang för att hålla min totalt kostar under $10. Eftersom min åter utlovat material kommer sannolikt annorlunda än vad andra kanske har, detta instructable serverar mer som inspiration än som en steg för steg beskrivning.

Min totala ur fickan kostnad var $5,10

.

Inledning:

Varför Steampunk? Steampunk design, konst och industriella material håller min fascination. Sedan att fylla (typ av) min teardrop husbil och nyligen "punking" det, jag har skapat en lista av ändringar och tillbehör som jag kommer att lägga år till släpet att slutföra den steampunk makeover. Så varför? Eftersom jag vill och det finns en hel del av kreativa roliga så. Jag börjar med att rekonstruera ett hantverk butik lykta i ett steampunked camping lykta för min teardrop trailer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en stor yoyo

Vem behöver köpa en yoyo när du kan göra din egen?Jag kommer att visa dig hur man gör en stor yoyo med saker runt huset eller office, det är också mycket billiga och mycket lätt att göra.här är en video på min yoyo.Steg 1: Du behöver: Du behöver sax...

Hur man gör en stor K'nex vapen Instructable

Så vill du bidra?Sedan runt September 2006, K'nex vapen har ockuperat Instructables, och har vuxit snabbt sedan dess. Om du har problem att lista ut vad du vill för din Instructable, ta en titt här, kanske får du några idéer.Innan bidra till webbplat...

Hur man gör en drönare för under 120$

Hej, detta är min instructable: "hur man gör en drönare för under 120$" Jag är 13 år gammal och jag ville bygga en drönare men jag hade inte tillräckligt med pengar för att köpa en rtf (redo att flyga) drone som monterade mina krav så jag sa til...

Hur man gör en stor sats Kombucha

Kombucha är ett fermenterat te dryck populär i Ryssland, Kina och på andra håll.Kultur bildar en läderartade huden kallas "mor" som flyter ovanpå.Denna veckas Instructables TV episod visar hur att käbbla maneter-liknande "modern" och g...

Hur man Steampunk Teardrop Camping släpvagn (del 2)

Detta instructable är en fortsättning på min tidigare bygga från augusti 2015 om hur att Steampunk en liten Teardrop husbil. Del 1 finns på denna länkSedan augusti förra året har jag tältade med min lilla släpvagn flera gånger. Medan på vägen, och nä...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Baymax" kostym

"Hej... Jag är Baymax... BA-La-La-La-La-La." Förmodligen en av mina topp tre favoritfilmer genom tiderna... Stor hjälte 6 är awesome! Tja, ville mina vänner och jag skapa stora hjälte 6 laget för 2015 Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja,...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Wasabi" kostym

Han spillde wasabi på sin tröja en gång, människor... EN GÅNG! För 2015 Chicago komisk och Entertainment Expo ville mina vänner gå som den stora hjälten 6 rösterna. Tja, vi behövde en Wasabi och vår vän gick att hjälpa ut laget. Läs komma igång?Mater...

Hur man gör en stor ljus upp LED-tecken

I detta projekt kommer jag visa dig hur man bygger en stor skylt med en anpassad bokstäver som kan lysa upp genom hjälp av RGB-lysdioder. Men skylten kan också användas som din primära ljuskälla i ditt rum genom att utnyttja varm vit LED strips. Låt...

Hur man gör en stor ljussabel fästet billigt från början!

Jag gjorde denna ljussabel med material som jag hade liggandes så det bara kosta mig tid och brain power. Detta gjordes för en vän till mig på hans födelsedag. Hans efternamn är skuren i sidan och färgerna kommer från en kombination av två av hans fa...

Hur man gör Dollar BIll Ring

hur man gör en dollar bill ring steg förfaranden om hur man gör några fina smycken.Steg 1: Steg 1 Få en dollarsedel.Du vill det äldre eftersom de är lättare att vika.Steg 2: Steg 2Vik den varmkorv sättSteg 3: Steg 3Veck luckan tills den är vikt perfe...

Hur man gör en stor Origami Sampan båt!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami stor Sampan båt. Njut av: D!Origami: Stora Sampan båt!Designad av: Hyo AhnLänk till designers hemsida: http://www.origami-make.com/howto-origami-instructions.phpLänk till Diagram: http://www...

Hur man gör ett papper lykta i 6 enkla steg

här kommer du lära dig hur man gör en traditionell papper lykta från ett A4-arkSteg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6: Om du har haft detta Instructable och vill ha mer exempel gå till http://www.freewebstore.org/Make-Design-and-Publishing att få...

Hur man syr en julgran stor kudde Craft

Det är den mest underbara tid år... för sömnad! Älskar att sy Studio visar dig hur man gör denna festliga stor julgran kudde accent med ljusa röda pärlor.www.lovetosew.com/treepillow.htmFör mer sömnad och pyssel videos besök: http://www.lovetosew.com...

Hur man gör en snö lykta

Hur till göra en snö lykta - Klicka här för veckans roligaste filmen gör din trädgård till ett vinterlandskap med några snö lyktor! Låt det snö!...

Hur man skriver in den stora Google Ponoko utmaning!

Yippeee - vi ger bort $3,776 värde av priser!Ange denna utmaning måste du skapa en Instructable guide med hjälp av text och/eller bilder eller video med titeln: "Hur till använda Google SketchUp för Ponoko 3D utskrift"Här är hur du skapar en Ins...

Hur man gör en stor Hemservice pedikyr

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/How-to-Do-a-Great-At-Home-Pedicure ibland du inte har tid eller pengar för en fullt utvecklad spa pedikyr. Här är hur man gör en snabb pedikyr hemma för att rensa upp dina fötter strax efter din dusch...

Hur man gör en stor trä spjutet

detta Instructable kommer att lära dig hur man gör en mycket robust trä spjutet.Det bör kosta dig om ungefär $1, men du kommer att behöva få tag på en bit av hickory, som finns nästan aldrig på din vanliga home depot.Du behöver också tjocka band såso...

Hur man gör ett usb fan för under $5 eller gratis

im kommer att visa dig hur enkelt det är att göra en liten personlig fläkt som är både lätt att göra och billigt.Detta kan fungera i din pc, laptop, eller någon plats som du har en usb, detta är en måste har när du reser, utanför med din laptop, i bi...

Hur man gör en Stong Poseable Minecraft leksak Under $5

detta är för leksak tävling hoppas du alla!Steg 1: kuben vi kommer att göra en kub 1 tum med 1 tum på varje sida och koppla ihopSteg 2: limning nu när vi har våra kub tillsammans vi kan inte Varmlimma fast på insidan för att ge den action figur Känn...