Hur man torkar äpplenNär det gäller uttorkande äpplen kan du göra det med en dehydrator eller en ugn. Jag har valt att använda en dehydrator eftersom jag har en. Om du är intresserad i användande en ugn, föreslår jag att kolla bakat äpple Chips av jessyratfink. Hennes har också huden på om du vill se skillnaden.

Läs annars på att lära sig grunderna i uttorkande apple skivor och bitar!

Dessutom, när du har torkade äpplen, kolla min Instructable om hur man gör kola äpple choklad Bark!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man torkar du skor snabb

Hej mitt namn är Anthony och jag lär dig hur man torkar du skor snabbt. Låt mig berätta hur jag går tanken. Jag tvätta tvätt kläder en dag och jag behöver torka mina skor riktigt snabb så jag kan ha dem nästa dag. Jag satte dem i brickan och tvättade...

Hur man aldrig äta skit frystorkade backpacking måltider igen (eller: hur man torkar din egen backpacking mat)

Vandring är min "grej". Jag älskar att se fantastiska saker som jag inte kunde möjligen sett från inuti en bil. Att ha en ett-årig i kundvagnen runt har inte hindrat mig ännu heller - så långt våra stora resor har inkluderat Tour du Mont Blanc (...

Hur man Stew äpplen

Hej stötarna,Idag ska vi göra stuvad äpplen. När äpplena är riktigt billigt köper vi normalt massor av äpplen så vi kan stew dem och lägga dem i frysen. Du kan ha dem på din frukost eller ett äpple falla sönder eller har dem som en sida för en öken,...

Hur man odlar äppelträd från frö

Hej! Denna tutorial ska show dig hur man odlar äpplen direkt från utsäde.Så först, här är några saker du bör veta:-Om du odla ett äppelträd från frö, inte kommer att det förmodligen växa samma typ av träd. Detta beror på att äpple frön inte växer san...

Hur man gör krympta äpple huvuden

Om du är trött på carving pumpor, varför inte prova att göra några krympta äpple huvuden? Detta är ett hantverk som inte är sett riktigt lika ofta dessa dagar, men det är så roligt att göra och jag tycker att resultaten ser awesome. Krympta äpple huv...

Backpacking och survival tips. Hur man gör uttorkad mat nötkött lager bra för prepping

ackpacking och överlevnad tips. Hur man gör uttorkad mat nötkött lager bra för preppingi den här videon kommer jag visa dig hur man torkar nötkött lagerLägg ditt lager i en gryta eller panorera över medelhög värmeKoka upp och reducera tills en 1/4 av...

Hur får man gratis äpplen! (juridiskt)

Det är apple säsong!Ser du någonsin alla dessa vackra äpplen mognar på äppelträd och vill plocka dem? Men vet inte om det gör det okej eller inte? Och bara titta på dem faller bort träd och ruttna bort?Tja, jag lärde mig senare till hur man lagligt p...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

Hur man plats och identifiera Morel svamp

murklor är en av de mest eftertraktade efter svamp i skogen. Hittade över de flesta av Förenta staterna, liksom andra delar av världen, är de en delikatess som en källa till inkomst för de som säljer dem. De är dyra och några pounds kan ge en anständ...

Hur man bygger en Dehydrator

Detta är bara en snabb instructable om hur man gör en trä dehydrator som sitter på en långsam förbränningsvärmare (jag kommer förmodligen anpassas till sol värme nästa sommar).Den grundläggande utformningen använder rektangulära ramar för brickor och...

Hur man gör slem med tandkräm och lim

Denna handledning visar dig hur man gör slem med tandkräm och limSteg 1: Steg 1: material -Behöver använda Gel tandkräm-Elmers lim... Klar eller vit (jag använder vitt i denna tutorial)-Något att blanda (jag använder slutet av en sked)-En skål (kan o...

Hur man gör en sköld (kostym/teater/Cosplay)

Detta är den grundläggande processen för hur man gör en sköld mot skum styrelse och craft skum.Metoderna kan användas på kartong samt.Lady Sif sköld från Thor 2 kommer att vara vår referenspunkt.Steg 1: leveranser• Skumgummiplatta• Craft skum• Xact-o...

Hur man gör en hemmagjord "Walking serietidning" kostym

göra din egen serietidning som du kan bära!Steg 1: Designa din kostym, planering layout, du väljer ditt tema. Detta Instructable kommer att lära dig, hur man gör en Walking serietidning kostym. Du har friheten att vara kreativ, så du inte behöver gör...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör Tavros hornen del 1 - basen

1. material: Sax, häftapparat, aluminiumfolie (ca 4 ark, 2 stora och 2 medium), två handduk pappersrullar och en sharpie eller andra ljusa markörPapper handduken rullar-PPTSteg 1:1,5-2 inches Markera från slutet av PPT, en röd linje. Det är där du ko...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Hur man gör sci-fi / steampunk goggles från papperskorgen.

Det finns redan flera kostym goggles projekt på Instructables, men det verkar som att de flesta av dem kräver lite mer spendy än är nessessary och lite mer skicklighet än Joe Schmo har tid att odla. Jag kommer för att visa dig hur man gör en robust u...

Hur man göra bättre vin

så att du har läst "Hur man gör vin"? Visste du njuta av läsande och göra ditt eget vin? Är du redo att ta det ett steg längre?Din pocket bok kommer att få lite ljusare från utrustning och levererar också så jag skulle läsa över detta instructab...

Hur man gör en stor sats Kombucha

Kombucha är ett fermenterat te dryck populär i Ryssland, Kina och på andra håll.Kultur bildar en läderartade huden kallas "mor" som flyter ovanpå.Denna veckas Instructables TV episod visar hur att käbbla maneter-liknande "modern" och g...