Hur man trycka dollarsedlarsom en avslutning på min andra instructable im kommer att berätta hur du trycker på de räkningarna tillbaka till fräscha dollarsedlar.

länken är här: shirnk-a-bill

nu om du skarpa det kommer inte att ha samma utseende men samma touch som är allt som är viktigt i när du lägger det i en pop maskin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man trycka ihop din Hesky

En kort intro om hur man korrekt trycka ihop en hesky.För viktig möjliggörande teknik särskilt.Steg 1: Skaffa din HeskHeskies kan bli en lite förvånad när du först kommer i kontakt med dem, agera casual men inte alltför uppsluppen.Heskies är kända fö...

Hur man trycka på tofu

Tofu är en av mina favoriträtter att laga mat med. Det finns så många sätt att tillaga den och accepterar det smaker riktigt bra!Jag vet att många människor har problem med strukturen på tofu, så jag tänkte jag skulle visa hur jag trycker på min tofu...

Hur man trycka på en design på en t-shirt(Vinyl)

I detta instructable jag kommer att lära dig att exportera, utskurna, placera och tryck på en design på en bit av kläder.Varning: Den design som du ser på tröjan i slutet av detta instructable är liknande men inte exakt som används i design stegen ti...

BALL LEDERNA ERSÄTTNING PÅ PICKUP | HUR MAN TRYCKA I ÖVRE + NEDRE | TA BORT, REPARERA, INSTALLERA I DETALJ | DODGE RAM TRUCK

titta på denna video för detaljerade instruktioner om hur du ändrar kulleder på din lastbil hemma...

Hur man bygger en slida

detta instructable är en tag-along till min första, "Hur man bygger en kniv." Jag hade vissa begäranden för detta efter att jag postat att första en, så här är det--mycket förr än jag trodde, alltför.Så, vill du göra en slida? Kanske har du en f...

Hur man bakar tofu

Såvitt jag är orolig, är det bästa sättet att laga tofu att baka det! Du kan få exakt den konsistens du vill utan att behöva steka det eller stå över en kastrull för evigt. Den andra bonusen att baka det är att du kan röra på tofu mindre, så du får s...

Hur man gör en cider tryck med en bil jack

Om du gör cider från gratis äpplen behöver du en press. Här är ett riktigt enkelt sätt att göra en från grunden utan att spendera massor av pengar att köpa något, du inte kan använda så mycket efteråt. I själva verket behöva du inte spendera något al...

Misslyckades 3D tryck, och hur man löser dem

3D-skrivare är allvarligt cool, men från och med nu, de är ny teknik och ganska opålitlig. Jag har ett år 3D Tryckningen erfarenhet, och jag har försökt och misslyckats om och om igen försöker skriva ut olika modeller på skrivaren. Efter att ha missl...

Hur man gör en (gratis) taktisk tryck växla

detta Instructable Detaljer hur man gör en proffsig (vattentät) taktisk tryck växla för aktivera gevär monterade lasrar, scope, TacLights, kikarsikten, etc.Jag hittade att ganska ofta jag av misstag lämnat lasern på min red dot sikte påslagen. Detta...

Hur man gör en hemmagjord Longboard med Vinyl Tryck

Detta är en komplett guide om hur man gör en longboard. Jag kommer att ge en lista över verktyg och material som behövs tillsammans med tips på hur man har det bästa valdeltagandet för dina däck. Obs: detta är ett lägligt och kostsamma projekt. Jag k...

Hur man gör en Dollar BAND Ring

i detta instructible jag kommer att visa dig hur man gör en dollar BAND ring. En band ring strider, första intryck av namnet, inte en ring för bandet nördar, men bara en ring i och för sig. (Inga pärlor!) Så långt alla andra dollar ringarna jag sett...

Hur man gör den ultimata trä Vise | DIY Woodworking verktyg #3

Jag har behöva en annan vise ganska länge nu. Jag har ett skruvstäd, som är i mitt rum (mitt rum fungerar som en workshop). Ibland, när jag gör messier projekt, exempelvis sådana med mycket sågspån, föredrar jag gör dem i vår balkong. Eftersom jag ha...

Hur man programmerar en LilyPad utan FTDI Converter

Hej alla! I den här artikeln visar jag hur programmera Arduino LilyPad utan FTDI omvandlaren.Arduino LilyPad är en av många Arduino microcontroller familjen, men med en funktion som gör det unikt.LilyPad styrelsen, i själva verket kan vara sydda på t...

Hur man gör ditt mycket egna Professional väggklocka

jag gjorde denna fantastiska klocka med "zappandet!" med grundläggande office material och en klocka som jag köpte från Wal-Mart för $3,49.Steg 1: material Material du behöver för detta steg inkludera:Väggklocka med flyttbara ansikte/händerSaxLi...

Hur man bygger C3Jr, en sofistikerad ordet klocka

som handfull andra ord klockor du kanske har sett, alla inspirerade från den ursprungliga QlockTWO , C3Jr visar i orden.Det som gör det sticker ut bland DIY ordet klockorna är, bredvid det professionellt utseendet, dess engineering: dess plaska-grati...

Hur man gör Cola sirap

Coca Cola har alltid hållit receptet på deras legendariska drink inlåsta. Ingen har i dag exakt replikeras de underbara smaker som köps i butik coca cola. Under åren men det har blivit lite tråkigt för mig och jag har alltid undrat om det är möjligt...

En hyllning... Hur man gör kubansk kaffe / Café-con-leche

hur konsten att göra kubansk kaffe görs. En kär vän till mig visade mig detta sätt år sedan. Vi förlorade honom i slutet av 90-talet till en bilolycka som var hans fel. Jag älskar och saknar honom dyrt. Jose och jag arbetade sida vid sida i en auto v...

Hur man gör filtret kaffe, södra indiska sätt

I södra delarna av Indien börjar dagen med en stark kopp kaffe. Men det finns många sätt att brygga kaffe, föredrar här många människor traditionella "Filter kaffe" för dess behaglig doft och smak.Detta instructable vägleder dig om hur man gör f...

Hur man kan dricka ditt kaffe "Trucker-stil"

nej, menar vi inte hur man kan dricka ditt kaffe med ena handen samtidigt som yakkin' i din CB med den andra. Detta är ett lysande sätt att ställa in din portabel papper kaffe kopp att minska sannolikheten för ett spill. Detta visades för mig av en t...