Hur man virka en Nintendo DS fallet (för Lion Brand garn utmaningen)det är så jag kom upp med för min Nintendo DS. Det har fått 6 spel fickor och en rem för att hålla DS på plats. Jag använde Caron helt enkelt mjuk i plommon vin och choklad (tyvärr lejon! Jag visste jag skulle skicka detta till en Lion-sponsrad tävling eller jag skulle använt Vanna White garn), plus några skrot vitt garn och broderi svart floss. Jag använde en storlek F krok.

Först gjorde jag på baksidan med fickor. Jag virkade framsidan stygnen och lämnade för att starta fickor i bakre maskbågen. Sedan sydde jag upp sidorna.

Sedan jag gjorde framsidan (som är något större att linda runt sidorna) och sydde den på baksidan och sidorna. Sedan den verkliga inspirationen slog och jag bestämde mig att lägga till svampen. Jag gjorde dem i två bitar och används mycket lång svans jag lämnade från stjälkarna att göra fläckarna.

Remmen var ca 12 ch eller så lång med ett knapphål.

Och det är det! För en mer detaljerad mönster, lämna en kommentar eller meddelande mig eller vad du än gör på instructables (jag är ny här). Hoppas ni gillar det!

Edit: Här är det verkliga mönstret. Ledsen jag höll bort för så lång tid!

Tillbaka

1. med MC ch 31. Vrid.

2. fm i varje LM över. 1 LM. Vrid. (30 st)

3. fm i nästa 2 FM * (Sc i främre slingan endast av nästa 8 sc). FM i nästa sc. upprepa från * två gånger. FM i nästa 2 sc. 1 LM. Vrid. (30 st)

4-9. fm i varje FM över. 1 LM. Vrid. (30 st)

10. Upprepa 3, men stygn i bakre maskbågen stygnen denna gång.

11. -15 upprepa 4-9. Avsluta av, lämnar mycket lång sömnad längd.

Framsidan

1. med MC, ch 35. Vrid.

2-18. fm i varje FM över. 1 LM. Vrid. (34 st)
På sista raden, avsluta av och väva i slutet.

Fickor

1. med CC, tillsammans med resterande loopar som du använde i steg 3 och 10. Gå med i första slingan. CH 1, FM i samma slinga. SC 1 i varje slinga över. 1 LM. Vrid. (8 st)

2. -6. FM i varje FM över. 1 LM. Tur (8 st)

7. Upprepa för varje uppsättning med öglor på baksidan. 6 totalt.

Då får vi att sy allt på/tillsammans! Med garn nål och med lappa UTOCHINVÄND, sy sidor och botten av fram och tillbaka tillsammans. Sy fickor sidor ner.

Remmen

1. ch 12. Vrid.

2. fm i varje FM över tills den sista sc. arbete 6 sc i senaste sc. (justera beroende på knappstorlek). Vrid. (18 st)

3. fm i varje FM över. Avsluta av med sömnad längd (18 st)

Sy till insidan av baksidan med garn nål. Sy-knappen på framsidan enligt bandets längd (min var ca 1 1/2")

Svamp

Det arbetade jag i två bitar. Jag gjorde upp från topp till botten. Jag sydde i botten på framsidan först och lämnade en mycket lång svans på baksidan. Jag använde sedan svansen för att göra fläckarna.
Tillbaka

1. med MC ch 31. Vrid.

2. fm i varje LM över. 1 LM. Vrid. (30 st)

3. fm i nästa 2 FM * (Sc i främre slingan endast av nästa 8 sc). FM i nästa sc. upprepa från * två gånger. FM i nästa 2 sc. 1 LM. Vrid. (30 st)

4-9. fm i varje FM över. 1 LM. Vrid. (30 st)

10. Upprepa 3, men stygn i bakre maskbågen stygnen denna gång.

11. -15 upprepa 4-9. Avsluta av, lämnar mycket lång sömnad längd.

Framsidan

1. med MC, ch 35. Vrid.

2-18. fm i varje FM över. 1 LM. Vrid. (34 st)
På sista raden, avsluta av och väva i slutet.

Fickor

1. med CC, tillsammans med resterande loopar som du använde i steg 3 och 10. Gå med i första slingan. CH 1, FM i samma slinga. SC 1 i varje slinga över. 1 LM. Vrid. (8 st)

2. -6. FM i varje FM över. 1 LM. Tur (8 st)

7. Upprepa för varje uppsättning med öglor på baksidan. 6 totalt.

Då får vi att sy allt på/tillsammans! Med garn nål och med lappa UTOCHINVÄND, sy sidor och botten av fram och tillbaka tillsammans. Sy fickor sidor ner.

Remmen

1. ch 12. Vrid.

2. fm i varje FM över tills den sista sc. arbete 6 sc i senaste sc. (justera beroende på knappstorlek). Vrid. (18 st)

3. fm i varje FM över. Avsluta av med sömnad längd (18 st)

Sy till insidan av baksidan med garn nål. Sy-knappen på framsidan enligt bandets längd (min var ca 1 1/2")

Svamp

Det arbetade jag i två bitar. Jag gjorde upp från topp till botten. Jag sydde i botten på framsidan först och lämnade en mycket lång svans på baksidan. Jag använde sedan svansen för att göra fläckarna.

Relaterade Ämnen

Hur man virka en fluga

Hej där alla! Usch... var ett tag sedan jag gjorde en instructable! I detta instructable jag ska visa dig hur man virka en fluga! Varför? Eftersom flugor är cool, naturligtvis! Vet inte hur man virka? Det är okej, jag ska lära dig de grundläggande st...

Virka grunderna - hur man virka vanliga sömmar och tekniker

I detta Instructable lär du dig att skapa några vanliga och mindre vanliga virkade stygn och tekniker. Medan vissa många inte är så vanliga som andra, det är bra att veta hur du skapar dem, eftersom de kan dyka upp i ett mönster som du vill följa, el...

Hur man virka - 1

Hur man virka - 1 från lara bevilja på Vimeo.Det här är en tutorial på Start grunderna i virkning; Hur göra en slip Knut, hålla garnet i handen för spänningen och hur man gör en virkad maska (sc). Tänkt att vara en föregångare till "Virkning en stret...

Hur man virka en väska

Här är vårt förslag på berömda Hudson Bay filt, som vi gjorde för Kanada dag 2015. Det är en av dessa enkla design att oavsett vad du gör-rendering, det alltid ser bra ut.MATERIAL DU BEHÖVER:5 dockor med DK vikt garn av bomull (1 blå, 1 gul, 1 röd, 1...

Hur man virka en plarn planter för friska rötter

Plarn, om du inte har hört talas om det förut, är garn av knyta ihop remsor av gamla plastpåsar, som sedan kan sticka eller virkade. Som inte har en stash av plast matkassar i ett skåp eller låda? (Jag rasslade vissa upp för detta projekt och hittade...

Hur man virka en korg med t-shirt garn

Ok så du vet hur man gör garn ur en gammal-shirt.Nu vad du ska göra? Vad sägs om en korg att lägga ditt garn i?Steg 1: material Behöver du din boll av garn jag använde två olika färger beloppet varierar beroende på storleken av de t-shirts som du anv...

Hur man virka en mustasch hatt kostym

orginal tanken på detta projekt kom från hatten ligger på skandinaviska Grace för $135. [Detta kan nu köpas på ebay och på thebeardhat.com för ca $30,00 nu)Detta är min version Crocheted. Mönstret är vad jag kom med men idén tillhör skaparen av den u...

Hur man virka ett armband

Hej! Jag är MaryJ handgjorda :)I denna tutorial ska jag visa dig hur man virka dessa fina armband och 3 ändelser. Den maskan som jag använder kallas 3d rumänsk point lace.Jag är italienska, så förlåt mig om jag gör misstag. Jag hoppas att min engelsk...

Hur man virka en hatt!

Need an idea for a Holiday Gift? Vad sägs om en själv--i varje färg! Hur man virka en hatt!Kolla in Threadbanger avsnittet här! eller ner nedan:Steg 1: material Material:10.5 virka nålGarnSteg 2: Steg 1 1. börja med en slip stitch och 8 kedjesömmarna...

Hur man virka en stjärna (6)

God morgon!Mitt namn är Edgar(aka Garo) och jag är väldigt glad att du här! =)I dagens tutorial jag vill visa hur man virka en mycket original Star, som är perfekt att använda som en nyckelring som (i själva verket använder vi en nyckelring att göra...

Hur man virka en färgstark, Wavy, randiga Babyfilt

detta är ett projekt som jag började i årskurs 9 under vårlovet vecka. Jag gjorde denna filt eftersom jag blev inspirerad av en bok av virka mönster som min familj hade gett mig på min födelsedag. Detta var ett riktigt roligt projekt och det gjorde m...

Hur man virka en miniversion av Batman symbolen

UPPDATERING: Det finns en uppdaterad version av denna handledning, komplett med den gula ovala, som kan hittas här:Efter att ha postat ursprungligen min tutorial på hur man virka Batman symbolen, fick jag många förfrågningar om att göra en mindre ver...

Hur man virka en urringning

för din nästa t-shirt återuppbyggnad, skaka saker lite med en 70-talet-inspirerade virkade urringning! Ta en tur med Threadbanger att besöka Cal av Hodge Podge och veta hur man gör detta unika hantverk! För mer information, titta på video, och för me...

Hur man virka en stjärna (5)

God dag alla!Mitt namn är Edgar(aka Garo) och jag är super glada över att ha er här! =)I dagens tutorial jag vill visa hur man virka en vacker Star, som är perfekt att använda som en nyckelring, örhängen, att dekorera andra projekt och mer!Det bästa...

Hur man virka en Super Mini versionen av Batman symbolen med ovalen

För några år sedan, bestämde jag mig att försöka göra min egen virka mönster för en Batman filt. Efter att slutligen räkna ut och bokföra en tutorial för det online, ombads jag av många att skapa en mindre version av symbolen så att det kunde läggas...

Hur man virka en boll - Del1

hur man virka en boll med single crochet. Lär dig att virka runt och börja en ring....

Hur man virka en garn lås och kedja

hur man virka en garn lås och kedja bra för att hålla wayward nallar i linje.Detta är min första instructable så ha tålamod med mig :) om du har frågor maila mig jag kommer gärna att hjälpa! -emmarocketKedjan:För att starta, göra 10 enstaka kedjor (s...

Hur man virka utan kroken

det är en söndag eftermiddag och du är uttråkad. Du ser några garn och besluta att virka. Då du kommer ihåg att du inte har en krok. Tja, det sätter virkning ur bilden. Rätt? Nope.Steg 1: starta Om du vet hur man virka detta borde vara ganska lätt fö...

Hur man virka (göra en filt och hålla värmen)

vill veta hur man virka väl här har du chansen! Men i denna insturctable kommer jag visa dig att göra filt.Steg 1: Vad du behöver:1. virknål2. garn (valfri färg)3. tid att göra detta4. ett mönster (du inte behöver ett mönster att göra en filt)Steg 2:...