Hur passar ett nytt Xbox en Controller fall & Aluminium styrspakar

Jag ska visa dig hur du renovera din xbox en styrenhet med en transparent skal och aluminium styrspakar för att ge ett anpassat utseende.

Relaterade Ämnen

Hur man målar xbox 360 controller

Hej detta är min första Instructable så gå lätt med kommentarer. : P bra i detta Instructable jag visar dig hur man målar din xbox 360 controller! (ja jag vet att det finns en hel del Instructables på detta). Jag är och inte en pro målare/modder men...

Hur passar ett 6 x 4 fot trä tecken till en KABINVÄSKA resväska

Hur man transporterar en 6 x 4 fot trä skylt över hela världen i en KABINVÄSKA resväska?Som min första experiment med OMAX vattenskärning gjorde jag en 6ft träskylt för ett kontor för en tech startup, kallas Surikat. Fångsten var att skylten hade tra...

Hur passar ett par höga klackar med Sugru - Self-setting gummi

någonsin har ett par klackar som bottnar i spikar har avklingat? Jag har en söt par thatI kunde inte kasta bort men kunde inte komma på ett sätt att fixa. Försökt även att få min man att fixa men han var illa också. Jag fick en idé när jag köpte någr...

Smutsiga klibbiga xbox 360 controller fix

hur man rengör xbox 360 controllerSteg 1: Verktyg du behöver Lite stjärna, en liten borste och vissa rengöringsmedelSteg 2: Ta bort skruvarna / med stjärna bit Ta bort alla skruvar får den gömd en under dekalenSteg 3: Dra isär controller Steg 4: Ta b...

Hur till ändra skalet för din Xbox 360 Controller

vill ha något mer spännande sedan din gamla trista matt svart eller vit?Spruckna eller skadade din gamla frontplatta?Sedan är dessa instruktioner för dig!I dessa anvisningar får du lära dig att byta ut skalet på en Xbox 360 trådlös handkontroll.Varni...

Hur man gör en bakgrundsbelyst Xbox en Controller Mod

Skapa en unik för dig genom att lägga till en bakgrundsbelysningen!Jag anpassa mina saker så att de sticker ut från vad alla andra har. Med grundläggande kunskaper i lödning visar detta projekt dig hur du ger din en Xbox controller ett motljus!Vet in...

Hur du mod din xbox controller att lysa upp med lysdioder när det vibrerar

detta är min första instructable på hur du mod din xbox controller.Jag hoppas du njuter!Obs: Jag gjorde redan mod till min styrenhet då jag gjorde läraren så några steg och deras bilder är lite skakig men jag tror det är bra nog.Steg 1: material dett...

Hur till syn i ett nytt Scope i bara ett skott

Vi har alla där, i The pinnar eller vid sortimentet med en ny gevär och/eller ett nytt scope, undrar hur många rundor du kommer att behöva bränna igenom bara för att få detta scope redo för din nästa jakt. Jo, nästa gång du observation i din räckvidd...

Hur passar en 1156 LED-lampa i ett 7507 bostäder

Hur passar en 1156 LED-lampa till 7507 inhysa och vice versa.Du kanske märker att 1156 och 7507 lökar har flikar på basen som inte exakt matchar. Den 1156 flikar är 180 grader medan 7507 flikarna är 150 grader. Dessa två lökar kanske inte verkar vara...

Hur man lär sig ett nytt språk

Hela världen har blivit som en liten by. Alla är ansluten med alla, och du kan enkelt kommunicera med en affärspartner, lärare, handledare eller student från ett annat hörn av jorden. Du redan har Internet som det bästa verktyget för kommunikation, m...

En bättre XBOX 360 CONTROLLER (lätt - MEDIUM svårighet)

jag kommer att visa dig hur du ändrar din xbox controller för att hjälpa dig att WIN!Varning: detta inlägg är för sant pro gamers.Uppgraderingar:rundade tumme sticks för bättre känsla och greppbula stoppar för mindre utlösaråtgärdTexturerad kropp för...

Mod Xbox 360 Controller använder Arduino (MW3)

jag ville köpa en modded controller chip för två skäl de bara göra en sak och blir två de ut av datum snabbt vilket gör dem värdelösa för nya spel. Så jag plockade bara upp arduino verkade perfekt, är det programmerbara mening att om det finns en upp...

Hur du ändrar en PlayStation 4 Controller: måla och tumme Sticks

PlayStation 4 (PS4)-kontrollern är ett stort steg upp från tidigare generationer, men det finns alltid utrymme för en liten modifiering. Beståndet analog pinne är lite för mjuk för mig orsakar mina fingrar att glida av ibland, och lager svart är bra...

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Hur till hacka/LEDY Xbox 360

om du vill hacka din Xbox 360 och din dashboard version är över 7371 då det enda sättet att du kan hacka den är med reset glitch hack (RGH). När jag började leta efter ett sätt att hacka min 360 hörde jag om metoden jtag bara för att få reda på att m...

Hur du använder Actobotics Servo Controller

I detta instructable jag kommer gå igenom hur du använder Actobotics Servo Controller. Det är ett manuell servo controller vilket innebär att det inte kräver indata från en dator, mikrokontroller eller på annat sätt driva servon. Allt du behöver är c...

Ändra din trådlösa XBOX 260 Controller med Super kondensatorer!

> Hej alla!Som framgår av mitt förra instructable (hur till göra din egen super kondensator ficklampa), jag ville ändra min laddare ombord så att jag kan ändra min XBOX 360 controller med en för evigt rechargeable ackumulatorn setup. Tja, gjorde jag...

Hur passar en digital avläsning till en svarv

Tony och Alan Ward beskriver hur passar en Allendale avläsning till en Myford ML7 svarv på http://www.model-engineer.co.uk/ Vi får ofta frågan om det är möjligt att passa en DRO att små svarvar och kort är det möjligt att eftermontera ett DRO system...

Skapar ett nytt Tiva projekt i koden kompositör Studio

Detta instructable kommer att gå genom att skapa ett nytt Texas instrument Tiva projekt från grunden i koden kompositör Studio med TivaWare!Du behöver flera saker.Tiva Microcontroller (till exempel en TM4C1294XL från http://www.ti.com/tool/ek-tm4c129...