Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShopdetta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan har. Jag gjorde pulverlackering på TechShop Detroit, i Allen Park, MI.

Jag gjorde det på TechShop
http://www.Techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Hur gå från Autodesk Inventor till CorelDRAW för laserskärning. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable är att förklara hur gå från något du gjorde en ritning av på Autodesk Inventor till CorelDRAW så att du kan laser skär den. Jag hittade den första gången jag gjorde detta, det var inte alls rakt fram. Jag har fortfarande inte hitta...

Hur man gör en 3D skanning av själv - jag gjorde det på Techshop

detta instructable kommer att omfatta några tips och tips om hur man lyckas skapa en 3D skannade yta för dig själv att använda för olika ändamål. Detta kommer att gå igenom med AutoDesk 123Catch för att skapa genomsökningen.Jag gjorde det på TechShop...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Jag gjorde detta på TechShop-hur man gör en trä Ring (Teak)

ta en titt på TechShop:http://www.Techshop.wsFöljande är en instructable på att göra en trä ring av teak på Techshop RDU. Dessa ringar kan göras av alla trägolv, men teak är både vattentät och stark nog att förbli intakt, även med en smal profil.Ta e...

Hur man drar en radio kontroll segelbåt skrovet att göra med laser skär trä på Autodesk Inventor. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att gå igenom processen för hur du skapar en 3D-modell av en båt skrov som används för att skapa en radio kontroll segelbåt. Denna del kommer att gå igenom processen att skapa modellen i CAD så att delar kan vara lase...

Hur göra mörkläggning gardiner - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

behöver du:blackout material (storlek beror på fönstret)gardintygträstaventvå tunna remsor av trätvå träklossar (6 x 6 x 1 tum)dusch gardin krokarkragarna och en genomföring hålslagSteg 1: Mäta storleken på dina fönster. Köpa tyg (tjocka) och blackou...

Hur man Stretch Canvas (jag gjorde det på TechShop)

jag ska visa dig hur du gör din egen bår barer, sträcka din duk och lägga sista handen. Vänligen se mitt hur-till video här http://youtu.be/Lj7MHuI7C3s.Kolla också in din lokala TechShop på wwhttp://www.techshop.ws...

Hur till göra motorcykel Frame Sliders på svarven--jag gjorde det på TechShop!

i detta instructable, jag kommer gå igenom tillverkning av frame sliders för motorcykel. Jag har valt, till exempel en Ducati Panigale.Vid en krasch hjälpa frame sliders till att skydda din cykel mot alltför stora skador. De utrymme kroppen från trot...

Hur man dekal din Grip Tape ~ jag gjorde det på Techshop

Techshop.ws.Detta instructable visar hur man målar en design på din skateboard/longboard grepp band. Det är mycket enkel och lätt och kan se ganska cool.Steg 1: Stencil jag tryckt ut en stencil online och klipp ut. Jag sedan beskrivs det på delen av...

Hur man hanterar tre - kort Monte - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Tre kort är ett klassiskt spel av skicklighet. Speedy händer kontra speedy ögon. Det finns många olika tekniker för att ta itu tre kort, är detta den jag växte upp med.Steg 1: Förbereda korten Innan du kan börja hantera, du något måste böja korten lä...

Hur fungerar kombination låsa? Jag gjorde det på TechShop.

Background:Många är nyfikna på hur säkra är dessa kombination lås? Tar det en expert för att låsa upp dessa kombination lås? Hur fungerar kombinationslås? Hur kan det förbättras och bli hacka bevis? Detta instructables är inspirerad av youtube video...

Hur jag gjorde en etsad pussel med en ram-jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten pussel som passar i en träram.Steg 1: Samla dig material Saker du behöver:en bit av trä 12 "x 8" x3/4"en bit av trä 12 "x 8" x1/2"En linjalEn pennaEn brad spikpistolEn hand routerE...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

Hur man gör en ram för en TV-skärm / TV-spelet monitor - jag gjorde det på TechShop Detroit!

jag bygger ett M.A.M.E. (flera arcade machine emulator) skåp upp här på Techshop Detroit och jag behövde för att göra en ram till ram upp bildskärmen. Här är stegen jag tog för att göra detta en trevlig och ren. http://www.Techshop.wsSteg 1: Samla di...

Hur man gör läckra makt sallad - jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är inte din vanliga sallad. Med nötter, salsa, majschips och dressing är detta en läckra makt måltid för alla tider på dagen.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:Sallad greener3/4 dl salsa1/4 kopp skalade, rostade s...

Hur jag gjorde en läckra makt smörgås - jag gjorde det på Techshop Detroit!

Detta är en ovanligt läckra och näringsrika smörgås med Turkiet, hummus, rostad röd paprika och avokado.Steg 1: Samla dina ingredienser! Behöver du:1/4 lb. låg natriumhalt kalkonbröst2tbspn hummus1 allt bagel1 rostad röd paprika1 avokadoromansalladen...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...