Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop
Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)

Jag gjorde det på Techshop.

Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bildar, speciellt om du använder Planishing hammaren detta gör att du kan göra ett riktigt användbart verktyg själv.

Du kan få detta verktyg online för $20ish i plast och $40ish i anodiserad aluminium, men med denna Instrucable och tillgång till Techshop eller motsvarande verktyg, kommer du att kunna göra en själv. Som en extra bonus kommer det ha en cool TechShop logotyp på den med extra Texas stil
eftersom jag är medlem på Austin Round Rock Texas plats.

(Den röda bilden är av en kommersiellt gjort RADIUS-check mätare, jag kommer att lägga upp bilder på den verkliga en snart)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen Sandblaster och hur till använda den

måste göra din blå jeans mer elegant? Ha en härlig frostig finish på metaller eller glas? Vill du måla för att hålla sig till något? Mr Sandblaster är ditt svar! Gör en dag - det är verkligen lätt! Här är hur:Sandblaster i aktion, frosting en test-re...

Hur till använda den praktiskt swing IPO IDC Howest SWING SCHOMMEL del 2

I nästa steg visas hur du använder handy svingen. Ha det så kul!Steg 1: Fördelen med händig svingen Den stora fördelen av händig gungan är att du kan ta honom överallt där du går i naturen. Det är så att du kan sätta gungan lätt i en ryggsäck.Steg 2:...

Hur till använda den praktiskt swing IPO IDC Howest Swing Schommel

I nästa steg visas hur du använder handy svingen. Ha det så kul!Steg 1: Fördelen med händig svingen Den stora fördelen av händig gungan är att du kan ta honom överallt där du går i naturen. Det är så att du kan sätta gungan lätt i en ryggsäck.Steg 2:...

Metall hink produkt skärmar - jag gjorde det på TechShop!

En lokal starta livsmedelsföretag kontaktade mig för att se om jag kunde hjälpa dem med en promotion försäljning display för sin nya linje av het sås. Vad utvecklat var en graffiti täckt metall hink med trä skär för flaskor upp till betraktaren höjd...

Hur man använder en laserskärare

laserskärare är en av de mest användbara verktyg i en modern butik. Laser fräsar arbete genom att rikta en mycket kraftfull laser strålar, på en exakt brännvidd, på ett material som de antingen skära eller etch, beroende på hur laserskärare har ställ...

Hur till använda Dropbox på Windows

intresserad använder tjänsten cloud-saving Dropbox på din windows-dator? Kom igång genom att följa dessa steg!(Anmärkning: vi främst används Windows 8 när man bygger dessa steg, så att du kan uppleva denna process annorlunda om du använder en annan v...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

Hur gå från Autodesk Inventor till CorelDRAW för laserskärning. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable är att förklara hur gå från något du gjorde en ritning av på Autodesk Inventor till CorelDRAW så att du kan laser skär den. Jag hittade den första gången jag gjorde detta, det var inte alls rakt fram. Jag har fortfarande inte hitta...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...

Wood Shop säkerhet och grundläggande användning klass - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog trä butiken SBU på Techshop, Chandler Arizona och hade mycket roligt. Klassen fokuserar på säkerhet men vi är också verksamma tabell såg, Sammansatta geringssåg, drill press och disk sander att göra en liten hylla. Jag la ett par steg efter k...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

Hur man gör en 3D skanning av själv - jag gjorde det på Techshop

detta instructable kommer att omfatta några tips och tips om hur man lyckas skapa en 3D skannade yta för dig själv att använda för olika ändamål. Detta kommer att gå igenom med AutoDesk 123Catch för att skapa genomsökningen.Jag gjorde det på TechShop...

Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan h...

Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShop

denna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller n...

Motorfäste låda för radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på Techshop

detta instructable går igenom processen att utforma och bygga en motorfäste låda för montering outrunner stil motorer på framsidan av en radio kontroll flygplan. När du bygger ett plan som ursprungligen utformades som en glöd motor drivna plan måste...

Jag gjorde det på TechShop Planter

detta unika planter är tillverkad av oanvända, upcycled CD fodral. Genom att använda Trotec laserskärare på TechShop-Pittsburgh etsade jag alla med citat och gränser.www.Techshop.wsSteg 1: Jag gjorde det på TechShop Planter Denna planter återvinner g...

Intro till Autocad. Jag gjorde det på Techshop

detta instructables är avsedd för nybörjare Autocad användaren. Målet med detta projekt är att försöka rita om blomma bilden inom Autocad, som då så småningom kan användas för att föra in laser skärning steg i processen (nästa instructables).Jag gjor...

Laser etsade askfat jag gjorde det på techshop.

Detta är en kort hur till så du kan se hur enkelt det är... Jag gjorde det på techshop.Steg 1: Samla din bildStäll in din bild för utskrift... Bilden kan överföras från nästan alla program som har en funktion för utskrift.Steg 2: Välj PrintVälj Skriv...