Hur till bygga en boll grop på din balkongen hel del människor har frågat mig "Varför skulle du, som vuxen vill äga ett bollhav?" Och svaret varje gång är "på grund av denna xkcd serie." Det är något med ett bollhav som bara skriker roligt. Du kan inte sitta i ett bollhav och inte Le. Det är som du vända sig till jello och flyta på plast bubblor av multi-färgade glädje. Jag har tillbringat en stor del av min sommar i min balkong bollhav, och jag kunde gå på om Avspänningsglödgning effekter eller "bestämma vad"att vara en vuxen"betyder på 2000-talet", eller ens om hur detta är förmodligen något du drömt om som barn/tonåring/college student, men egentligen är det ett bollhav på en balkong. Hur inte låter det häftigt?

Vad du behöver

Spela penna bollar (ca. $0.20/boll)
Trä (varierar beroende på storlek)
Skum stoppning ($20/pack)
Screening ($10/rulle)
Lim ($3-5)
Hammare ($10)
Nails ($5)
Häftpistol ($20)
Staples ($3)
L-fästen ($10)
TARP (om utomhus, $10)
Barns basket netto ($5)
Uppblåsbar haj ($2)

PS Om du kommer att återpublicera detta, var noga med att inkludera en länk till det ursprungliga inlägget på - tack!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till: bygga en liten hylla bredvid din mikrovågsugn (eller var som helst!)

Hej stötarna! Så vi har byggt vår kök diskbänk bas, vår ö, våra skåp, vårt skafferi och nu är vi går vidare till efterbehandling av dem med en bredvid mikron lilla hyllan. Alla kan bygga denna hylla, det är ett mycket enkelt projekt men jag ville läg...

Hur till bygga konstgjord dropplist för din lastbil Cap

Jag är i en ättikslag,Jag bor i en större amerikanska Metropol för ett tag och jag inte har min normala arbetsplats eller verktyg. Jag också vägledande en kajak resa i drygt en månad och behöver desperat för att kunna bära 2 kajaker till en lansering...

Hur till bygga raket godis

dessa är instruktionerna på hur till bygga en raket med kök material. Jag är inte ansvarig för några skador.Raket godis används till bränsle raketer och det är en blandning av oxidationsmedel och bränsle. Du behöver KNO3 (Salpeter) för oxidationsmede...

Hur till bygga en motor walker!

Welcome!Här är Instructables om hur man bygger en rullator med endast en motor! Denna design är basenamorteringsdelen av B.E.A.M robotics! Bygga enkla och eleganta robot inspirerad av insekt.Denna robot var bygga i 2000 och vill visa dig hur man bygg...

Hur till bygga din egen rörliga Tardis!

Få din "hur att bygga din egen Tardis Kit" & en annan klar Tardis för skala.Steg 1: Steg 1 öppna Tardis Kit Steg 1 Öppna "Hur att bygga din egen Tardis Kit"Kontrollera att du har alla bitar du behöver!Steg 2: Steg 2 sätta lampa i T...

Hur till bygga din egen gitarr

hur man bygger en egen gitarr från grunden.Detta instructable kommer att hjälpa dig att lära dig hur du anpassar din egen gitarr, börjar med en tom kropp.Steg 1: Forma gitarr Forma gitarren är ett svårt steg. Detta kommer att ta mycket tid och kommer...

Hur till bygga din egen vikt maskin

hur att bygga din egen vikt maskin och spara en massa pengar,...

Hur till bygga en pizzaugn

bygga en woodfired ugn med lera eller gyttjaEfter att ha byggt en ugn för mig själv, tycker jag det är ett trevligt att ha arbete i din bakgård.Tänk på att det tar ganska lång tid att bygga, men också att använda den. Det är ingen ersättning för din...

Scout projekt: Hur till bygga en Trebuchet

så av någon anledning, framsidan av min Instructable är tom... efter jag skriver (enligt min åsikt) en ganska cool öppning... Damnation! Tja... låter prova detta igen va?Tja... Välkommen till den andra delen av mina Scout projekt... I detta Instructa...

Hur man bygger stege boll

Detta Svårbemästrade förklarar du hur man bygger spelet stege bollen. Detta spel kan användas till bakluckan på fotbollsspel, eller bara spela när umgås med några av dina vänner.Steg 1: material -Först måste du skära 10 stycken av PVC-rör 12 inches....

Hur till bygga naturlig trädgård ström med vattenfall + ljus + CROSS bana + block + LINER + damm-PUMP + funktioner

Hej killar, här är Carl landskap killen. Idag vill jag visa dig steg för steg hur man bygger en 18 meter lång ström. Jag hoppas du gillar min video och att det hjälper dig med ditt eget projekt. Jag skulle dock uppskatta en "tummen upp" och en k...

Hur till bygga smuts billiga hus

någonsin undrar hur man bygger en enkel hem för väldigt lite pengar, utan att gå in skulden? Nyckeln är att använda billig, lokalt tillgängliga naturmaterial sådan jord, liten diameter trä och halm för att hålla kostnader till ett minimum. Roligt är...

Hur till bygga en elektrisk Ukulele!

När jag såg telelele på tumblr, jag blev inspirerad att börja bygga en av mina egna. Jag hade aldrig byggt något instrument med innan och det lät som ett enkelt sätt att prep mig för att bygga mitt drömprojekt; en archtop/hollow body elgitarr. (möjli...

Knex Sniper Plus lager hur till bygga

jag behöver din hjälp att förbättra fix eller ändra denna pistol kommenteraFråga och sjuk lägga upp instruktionerJag älskar denna syn syn. Jag träffa målet visas från fem fot så det måste vara korrekt. Eftersom du kräver att du använder din input och...

Hur till bygga en LED mood lampa / löda säkerhet ljus

Hej,Hur många gånger har du bränt ner ditt hus eftersom du glömde att stänga av det lödkolv eller limpistol? Jag har väl aldrig bränt ner mitt hus (och förhoppningsvis du har inte heller) men på detta instructable jag kommer att lära dig hur man bygg...

Hur till bygga och programmera en Lego NXT robot

Legos är en stor attraktion för många små barn. FÖRST har (för Inspiration och erkännande för vetenskap och teknik) skapat ett program för små barn som kan skapa robotar av Legos använda ett kit. Som ett team skapa barn en robot av detta kit att utfö...

Hur till bära en penna med din MOLESKINE

det finns många bra instructables om hur man bygger en pennhållare för bärbara moleskine.Jag skulle vilja föreslå en annan enkel enkel enkel lösning, för att bära din penna med din moleskine utan bygga något.Denna lösning kräver inte dig att ändra di...

Hur till bygga trappor

trappor, spiraltrappor och steg kan mycket på många olika sätt. Jag ska försöka förklara hur man bygger en trappa med allmänna trappa information, göra det informativa till någon storlek eller form och några "riktiga" trappa builder.Det viktigas...

Minecraft hur till bygga någon storlek Pyramid

hur man bygger Minecraft pyramid. Någon gång, jag fick uttråkad bygga det och fick en bild på Google.Steg 1: Base Göra ett torn på höjden av din pyramid, sedan sätta en platta ovanpå.Steg 2: Resten Omger blocket under plattan med trappor. Omge lagret...