Hur till DIY en proffsiga kassettak tak för <$800 in=""></$800>Vi byggde vårt hem tillbaka under 2011. De flesta av våra pengar gick mot platsen och mark kontra anpassade alternativ. Min fru och jag fortsätta projekt som ger huset ett anpassat utseende, vi kan DIY, och få den största valuta för våra buck.

Jag är en DIY entusiast. Jag är beroende av att lära sig nya saker genom att bygga planet medan i flyg. Detta är första gången jag gör någon typ av tak och arbetar med listen. Om jag kan göra detta kan du också.

Ungefär ett år sedan såg min fru och jag en riktigt trevlig snygga sovrum kassettak taket på remodelaholic. Webbplatsen visar listan över material, framsteg pics, och beskriver grundläggande tekniker. Det var tillräckligt för att utlösa min fantasi och nyfikenhet; men hade inte mycket detaljer. Det är verkligen inte en steg för steg-promenad genom för nybörjare. Före detta projekt hade jag noll erfarenhet av listen. Om att lära sig att arbeta med krona är på din hink lista och du har tålamod (eller åtminstone vet när du ska sluta för dagen) Detta är projektet för dig. För teknik, jag lutade på denna webbplats från familyhandyman.com i taket: hur man installerar en bom och Panel tak. Min strategi var en hybrid av de två platserna. Jag följde familjen handyman webbplats för beam inramning och panelmontage, men använde beam material (1 x 4 och crown) och målningstekniker från remodelaholic.

Tid och kosta engagemang -slutet att avsluta projektet tog mig ca 2 månader. Detta är inte faktiska arbetstiden. Min fru och jag hade inte en tidsfrist. Jag arbetade på det mellan andra projekt, mitt heltidsjobb, spendera tid med min familj, och när jag kände mig inspirerad. Min gissning är att det skulle ta 2-3 veckor om jag arbetat på det varje dag i 3-4 timmar per dag. 3 veckor om du lär dig när du går, som jag. Den andra metoden som lagt tid till projektet färgning och tillämpa lack på allt trä i garaget då väntar Lacket att torka och inte luktar... bra lack. Jag göra inte sovrummet till en dedikerad byggarbetsplats. Jag ville därför lägga ner och ta bort plastfolie för att skydda den matta, möbler och väggar dagligen projekt. Plus, den lack som jag använt har en mycket stark lukt, så efter tillämpning av, skulle jag låta sitta i en ventilerad garage för 2 dagar. Om du har möjlighet att sätta upp alla trä först, sedan bets och lack tillämpas samtidigt, kunde du nog avsluta projektet närmare till två veckor.

Projektet kostar cirka $730 i material. Bifogat är kalkylbladet jag används för att beräkna kostnaden. Självklart baseras kostar kommer att variera på taket storlek, vilka material du använder och kostnaden för lokalt sourcing trä. Detta är en approximation, som det fanns gånger jag sprang till den lokala stora låda butik att hämta något, men inte spela in. Kalkylbladet ska få du 99% det eftersom det omfattar material som kärna.

Verktyg du behöver:

· Geringssåg (skärande krona, 2 x 4, och 1x4s) med 12" clearance och staket om du använder en krona 4 ½" eller större och crown Pro verktyg jiggen)

· Cirkelsåg (skärande paneler till storlek)

· Nivå eller krita linje (mark taket reglarna)

· Brad spikpistol (kompressor och brad gun att hänga paneler och krona)

· Skruvmejsel (hänga 2 x 4 och skruv ankare styrhål)

· Räknaren diskbänk bit

· Hammare och skruvmejsel eller punsch (göra skruvhålen ankare i gips)

· Nål näsa tänger (ta bort missköter brads)

· Regeldetektor (att hitta reglarna)

· Penslar (skum för fläcken och kvalitet penslar för att tillämpa och ludd lack)

· Vinkel finder (att bestämma skära vinkel på kronan)

Material och materiella definitioner

· Paneler - ¼ plywood jag använde knotiga alder trä. Våra skåp i hela huset är knotiga alder

· Beam Grid - 2x4s

· Beam hud - 1 x 4 knotiga alder.

· Helljus sidor - 4 ¼ "crown molding – crown bredd (installerat) måste vara lika med bredden på 2 lager av 2x4s, ¼" paneler och 1 x 4, minus ¼. Balken fäster taket listerna tillmäter PANELNING.

· Sprit (att rengöra penslar mellan program)

· Fläck-Minwax mörk valnöt

· Polyuretan-statin

· Olja Gnuggade Brons spray paint - måla registrerar

· 1" brad naglar

· 1 ½" skruvar och skruv ankare

Tillval

· Laser nivå (som kan projicera på taket)

· Magneter (att hitta reglar eller skruvar)

· Crown Pro verktyg (jigg) (jag anser att detta är ett måste, men tekniskt du kunde göra utan)

· Adobe Illustrator (används detta för att mäta Schematisk)

· Krita linje (markera mitten av bjälklag)

Se Steg
Relaterade Ämnen

PandaHall självstudie - Hur till DIY en Choker-halsband steg för steg

Gillar du choker-halsband? I denna enkla Pandahall tutorial, ska jag visa dig hur till DIY en choker-halsband steg för steg.Steg 1: Förnödenheter som behövs i DIY choker-halsband steg för steg:16x8mm Beige pärla pärlor12mm gul fasettslipad ädelsten p...

Hur till Diy en liten låda att återvinna sopor för tabellen

Det är alltid smutsiga och rörigt när vi Diy något på ditt arbetsbord. Om det finns en monterad under tabell lilla lådan som skräp, skadad hud fragmentering tråd in sopas bort och hålla tabellen ren. Du kan även sätta vanliga verktyg i en låda och hö...

Hur till DIY min journey(1)

Travel är min livsstil. Hålla mig på vägen. De färska erfarenheter av mina är tibetanska resa.Detta är vad jag tar i min resa baggage.sharing med dig, kanske är dethjälp för dig.Resa bagageKläderEnligt tid på året, skulle du bättre ta lämpliga kläder...

Hur till DIY ett bakgrundsbelyst tangentbord?

Hej killar, detta är vilja, och jag är ett stort fan av mekaniska tangentbord. Jag njuta av taktila känslan av tangentbord, det är så underbart som gör dig själv en "finger massage". Ett mekaniskt tangentbord kan också vara ett praktiskt och anv...

Hur till DIY smycken innehavare (lätt)

I den här videon lär du dig hur du DIY vackra smycken innehavare att visa alla dina tillbehör. Oavsett om halsband, ringar eller armband, måste ett vackert sätt att visa upp dem i ditt rum. Detta är också det perfekta sättet att organisera och reda u...

Hur till DIY en V hals Flare klänning | DIY kläder

Är du ute till DIY en klänning för ett mer formellt tillfälle som ett cocktailparty, jobbhändelse eller ett datum? Sen fick jag denna fantastiska V hals Flare klänning handledning för dig. Hoppas ni uppskattar det dockor! XHANDLA tyger på Jo-Ann: htt...

Luke Skywalker ljussabel - hur till DIY

Anakin Skywalkers blå ljussabel har lämnats till 3 generationer av Star Wars.Det var sista i händerna på Luke Skywalker under duellen på moln staden med Darth Vader innan det var förlorat, sedan Funna i The Force vaknar.Med min guide genom video komm...

Kylo Ren ljussabel - hur till DIY

Kylo Ren kommandon första Order med hans nu ikoniska mask och okonventionella ljussabel som sett i Star Wars: The Force vaknar.Detta tre blad eldig vapen onda är helt unik, tillräckligt för att uppmana mig att vilja göra en själv.Med min guide genom...

Lukes ljussabel (Return of the Jedi) - hur till DIY

Luke Skywalker är en legendariska Jedi i Star Wars universum. Hans berättelse är kärnan i den ursprungliga trilogin. Del av det som gör honom cool är hans själv konstruerat gröna ljussabel i Jedins återkomst.Med min guide genom video kommer jag visa...

Star Wars: Poe Dameron hjälm - hur till DIY

Poe Dameron är en av de bästa karaktärerna i Star Wars: The Force vaknar. Tillsammans med sin smart svart X-Wing Fighter bär han sin lika cool svart X-Wing hjälm!Med min guide genom video kommer jag visa dig hur man gör Poes hjälm på en budget.Steg 1...

Hur till DIY Paint Spray dina fälgar med färgglada gummi Film

Måla min Toyota Vios, är ursprungliga TRD hjulen alltid i mina tankar sedan 3 år tillbaka. Snarare än ändras till låg kvalitetshjul tillverkas i Taiwan eller Thailand, som kan äventyra säkerheten av fordonet på grund av replika fälgar är mindre stel...

Hur till: DIY Modded Computer Case

jag var uttråkad och beslöt att göra en modded datorväska. Jag gjorde allt detta själv med hjälp av ett fåtal personer för skärning av fallet och plexiglas. Jag hoppas detta hjälper alla som vill mod sin dator, men är lite skeptisk. Detta är min förs...

Hur till DIY en gyllene taklampa

När du kan göra en vacker taklampa med enkla material som acetat ark och tejp. Varför inte ge det ett försök?Steg 1: Material som krävs för11 acetat/plast arkMarkörSaxGenomskinlig tejpGold washi tejpXacto knivGold sladd med stickkontakt (Got mine på...

Hur till DIY klo kran Arduino-kompatibel Robot?

Hej, killar! Makeblock klo kranen Arduino-kompatibel Robot har slutfört idag. Dess struktureroch funktioner är liknande som dessa crane maskiner som är vanliga att se på marknaden.För mer information, besök Makeblock webbplats nedan:www.makeblock.ccK...

Hur till DIY egna magnetisk omrörare V2 (bättre än första versionen)

när jag har publicerat först instructable om hur man gör en magnetomrörare och efter den konstruktiva kritik har jag beslutat att göra en ny magnetomrörare, en förbättrad en.Då jag börja forskningen för vilka material ska jag använda för det. Jag gör...

Hur till DIY en färgglad Maxi kjol med dragkedja

Lära sig att sy en färgglad maxi kjol med dragkedjaSHOP färgglada tyger på Ebay genom att klicka här: http://bit.ly/1n5tBBdKolla in min Amazon butik och shop sömnad för nybörjare essentials, färgglada stickade tyger, symaskin rekommendationer (för ny...

Hur till DIY klänning en sommar åkare i 10 min

Redo att börja en kreativ hobby i sommar? Låt mig vara din virtuella lärare och visa dig hur man gör en lätt 10 DIY Skater sommarklänning. Peace & Love dockor!Handla tyger på Jo-Ann genom att klicka här: http://bit.ly/1Gks1XLGillade den sömnad handle...

Hur till DIY en enkel träd Swing

träd gunga har aldrig medverkat i min barndom nostalgi. Och jag har aldrig tänkt att bygga en tills min fru och jag flyttade in i ett hus med en Gertrud träd i trädgården. Den har en stark gren som är bara trevligt att knyta en gunga till den. Vi är...

Hur till DIY A sommaren trendiga FRINGE mode översållad DENIM SHORTS

http://www.meshalo.com/ http://www.etsy.com/shop/meshalo http://www.meshalo.blogspot.com/ https://twitter.com/#! / meshalo1...