Hur till DIY min journey(1)
Travel är min livsstil. Hålla mig på vägen. De färska erfarenheter av mina är tibetanska resa.
Detta är vad jag tar i min resa baggage.sharing med dig, kanske är det
hjälp för dig.

Resa bagage
Kläder
Enligt tid på året, skulle du bättre ta lämpliga kläder. I Tibet, sunshine varaktighet är lång och temperaturskillnaden är stor. Temperaturområden från-10° C till 25° C under dagtid år, medan under 10° C på natten och även under 0° C när besöker sjön eller berget.

När det gäller den dammiga och smutsiga vägen ut ur Lhasa, för att klä sig i svart eller andra tunga färg kläder är ett bra val. Under varmt väder kan länge lös lightweight-bomull kläder hjälpa dig hålla av stark solsken och mygga. Baddräkter och shorts är för din forsränning eller hotspring turné, men kloster välkomnar inte shorts. Försök att bära varma på vintern.

Se Steg
Relaterade Ämnen

PandaHall självstudie - Hur till DIY en Choker-halsband steg för steg

Gillar du choker-halsband? I denna enkla Pandahall tutorial, ska jag visa dig hur till DIY en choker-halsband steg för steg.Steg 1: Förnödenheter som behövs i DIY choker-halsband steg för steg:16x8mm Beige pärla pärlor12mm gul fasettslipad ädelsten p...

Hur till Diy en liten låda att återvinna sopor för tabellen

Det är alltid smutsiga och rörigt när vi Diy något på ditt arbetsbord. Om det finns en monterad under tabell lilla lådan som skräp, skadad hud fragmentering tråd in sopas bort och hålla tabellen ren. Du kan även sätta vanliga verktyg i en låda och hö...

Hur till DIY ett bakgrundsbelyst tangentbord?

Hej killar, detta är vilja, och jag är ett stort fan av mekaniska tangentbord. Jag njuta av taktila känslan av tangentbord, det är så underbart som gör dig själv en "finger massage". Ett mekaniskt tangentbord kan också vara ett praktiskt och anv...

Hur till DIY Paint Spray dina fälgar med färgglada gummi Film

Måla min Toyota Vios, är ursprungliga TRD hjulen alltid i mina tankar sedan 3 år tillbaka. Snarare än ändras till låg kvalitetshjul tillverkas i Taiwan eller Thailand, som kan äventyra säkerheten av fordonet på grund av replika fälgar är mindre stel...

Hur till DIY smycken innehavare (lätt)

I den här videon lär du dig hur du DIY vackra smycken innehavare att visa alla dina tillbehör. Oavsett om halsband, ringar eller armband, måste ett vackert sätt att visa upp dem i ditt rum. Detta är också det perfekta sättet att organisera och reda u...

Hur till DIY en V hals Flare klänning | DIY kläder

Är du ute till DIY en klänning för ett mer formellt tillfälle som ett cocktailparty, jobbhändelse eller ett datum? Sen fick jag denna fantastiska V hals Flare klänning handledning för dig. Hoppas ni uppskattar det dockor! XHANDLA tyger på Jo-Ann: htt...

Hur till DIY klänning en sommar åkare i 10 min

Redo att börja en kreativ hobby i sommar? Låt mig vara din virtuella lärare och visa dig hur man gör en lätt 10 DIY Skater sommarklänning. Peace & Love dockor!Handla tyger på Jo-Ann genom att klicka här: http://bit.ly/1Gks1XLGillade den sömnad handle...

Hur till DIY en proffsiga kassettak tak för <$800 in=""></$800>

Vi byggde vårt hem tillbaka under 2011. De flesta av våra pengar gick mot platsen och mark kontra anpassade alternativ. Min fru och jag fortsätta projekt som ger huset ett anpassat utseende, vi kan DIY, och få den största valuta för våra buck.Jag är...

Luke Skywalker ljussabel - hur till DIY

Anakin Skywalkers blå ljussabel har lämnats till 3 generationer av Star Wars.Det var sista i händerna på Luke Skywalker under duellen på moln staden med Darth Vader innan det var förlorat, sedan Funna i The Force vaknar.Med min guide genom video komm...

Kylo Ren ljussabel - hur till DIY

Kylo Ren kommandon första Order med hans nu ikoniska mask och okonventionella ljussabel som sett i Star Wars: The Force vaknar.Detta tre blad eldig vapen onda är helt unik, tillräckligt för att uppmana mig att vilja göra en själv.Med min guide genom...

Lukes ljussabel (Return of the Jedi) - hur till DIY

Luke Skywalker är en legendariska Jedi i Star Wars universum. Hans berättelse är kärnan i den ursprungliga trilogin. Del av det som gör honom cool är hans själv konstruerat gröna ljussabel i Jedins återkomst.Med min guide genom video kommer jag visa...

Star Wars: Poe Dameron hjälm - hur till DIY

Poe Dameron är en av de bästa karaktärerna i Star Wars: The Force vaknar. Tillsammans med sin smart svart X-Wing Fighter bär han sin lika cool svart X-Wing hjälm!Med min guide genom video kommer jag visa dig hur man gör Poes hjälm på en budget.Steg 1...

Hur till: DIY Modded Computer Case

jag var uttråkad och beslöt att göra en modded datorväska. Jag gjorde allt detta själv med hjälp av ett fåtal personer för skärning av fallet och plexiglas. Jag hoppas detta hjälper alla som vill mod sin dator, men är lite skeptisk. Detta är min förs...

Hur till mod min bit Pusher

om du tittat på min bit pusher jag nämnde ett scope så i detta hur jag kommer att modding min andra bit pusher kommer jag att göra ett före och efter foto låt oss komma igångSteg 1: Mod 1 Så jag lägger till mods vad först ett handtag ett scope Dunno...

Hur till DIY en gyllene taklampa

När du kan göra en vacker taklampa med enkla material som acetat ark och tejp. Varför inte ge det ett försök?Steg 1: Material som krävs för11 acetat/plast arkMarkörSaxGenomskinlig tejpGold washi tejpXacto knivGold sladd med stickkontakt (Got mine på...

Hur till DIY en färgglad Maxi kjol med dragkedja

Lära sig att sy en färgglad maxi kjol med dragkedjaSHOP färgglada tyger på Ebay genom att klicka här: http://bit.ly/1n5tBBdKolla in min Amazon butik och shop sömnad för nybörjare essentials, färgglada stickade tyger, symaskin rekommendationer (för ny...

Hur till DIY en enkel träd Swing

träd gunga har aldrig medverkat i min barndom nostalgi. Och jag har aldrig tänkt att bygga en tills min fru och jag flyttade in i ett hus med en Gertrud träd i trädgården. Den har en stark gren som är bara trevligt att knyta en gunga till den. Vi är...

Hur till återvinna min pojkvän tröja

jag ville inte bli av med min pojkväns tröja. Den gjordes av High End webbdesign företag heter "Isberg". Jag bestämde mig att återvinna det i en ny couture tittar täcka upp för mig själv och skapa en mycket speciell ser bit.Steg 1: Förbereda tyg...

Hur till DIY klo kran Arduino-kompatibel Robot?

Hej, killar! Makeblock klo kranen Arduino-kompatibel Robot har slutfört idag. Dess struktureroch funktioner är liknande som dessa crane maskiner som är vanliga att se på marknaden.För mer information, besök Makeblock webbplats nedan:www.makeblock.ccK...