Hur till göra en Lego-Block nyckelringi detta instructable, jag kommer att visa dig hur du skapar en awesome Lego-block nyckelring.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till göra en Lego 11th Doctor

detta Instructables kommer att visa hur man gör en Lego 11 Dr finns specifika delar du behöver men jag ska ge dig andra alternativ om du inte har dem.Steg 1: leveranser Hår: du behöver brunt hår och som jag lagt i bilden.Ansikte: Jag använder Neville...

Hur till: gör en lego halsband / amulett

detta är min första instructable, så snälla gå lätt på mig.Detta instructable är ganska lätt att göra, och kan du Visa din lego-ness.Allt du behöver är:1) en Lego mini fikon2) en liten länkade halsband kedja (typ med ett spänne)-OR-en 18 tum lång bit...

Hur till sätta ihop Lego Mini Fig

i detta instructable jag visar dig hur man sätter ihop en lego mini fikonSteg 1: delar i denna bild visar du alla delarna utspriddaSteg 2: huvud Sätta håret på huvudetSteg 3: kropp Sätta huvudet på kroppenSteg 4: vapen Lägga armarna på kroppen och hä...

Hur till komme omkring Trend Micro block

en idiotsäker guide för att komma runt irriterande Föräldrakontroll block. Jag var tvungen att ta itu med dessa, och jag vill inte du. Vänligen använd gottfinnande att göra detta, eftersom jag inte är ansvarig för eventuella följder. Detta är helt en...

Hur till göra en LEGO läkare som kriget/sårad/andra läkares Sonic skruvmejsel

kinda ser ut som detSteg 1: Få bitar Behöver du: 1 ljus grå stora hjul 1 mörkgrå kon 1 små hjul 1 lego technic bit 1 liten bar 1 2 x 2 cirkulär tallrik 1 rund sak1 2 x 2 runda tegel 1 7 stud bar och 3 svarta stora hjulSteg 2: Fästet Få rund sak och b...

Hur till göra en LEGO förstärkt, mer detaljerad hund

Steg 1: bitar : Bitar behöver du:Steg 2: Montering 1 vända stora blocket upp och ner, koppla in den med "I" bitar och lägga till wing bitar.Steg 3: Sammansättningen 2 Ansluter grillen till den långa hingey sak och en "hand". Anslut den...

Hur till göra en Lego Mini räkna pistol

min pappa består denna pistol. Jag tycker det är coolt.Steg 1: Få bitar Behöver du: 2 dubbar 2 technic bitar 1 tri bar piece 1 liten kotte och 1 technic bar.Steg 2: Låt oss göra det I'm showing it by pics. Hoppas ni gillar det! PS jag använde en droi...

Hur man gör en minecraft LEGO block

i detta instructable jag lär dig hur man gör en LEGO block i minecraft, och sedan förvandla det till ett hus!Steg 1: ramgöra en 12 x 6 ram och sedan fylla i den (du kan använda vilken färg du vill, jag använde bara röd).Steg 2: Bygga upplägga till 5...

Hur att rengöra din LEGO tegelstenar och uppsättningar!

Undrar du hur till få din dammiga LEGO tegelstenar och uppsättningar ren som ny? Se videoklippet och se hur du kan använda skor plast behållare, en diskmaskin, en tvättmaskin och vakuum för att rengöra din tegel och uppsättningar.Som en mamma med en...

Hur till bygga naturlig trädgård ström med vattenfall + ljus + CROSS bana + block + LINER + damm-PUMP + funktioner

Hej killar, här är Carl landskap killen. Idag vill jag visa dig steg för steg hur man bygger en 18 meter lång ström. Jag hoppas du gillar min video och att det hjälper dig med ditt eget projekt. Jag skulle dock uppskatta en "tummen upp" och en k...

Hur man gör en Lego kanon för två Lego män till håll på en gång

Detta kommer att visa dig hur man gör en lego blaster kanon som den pistol som hålls av två lego män.Steg 1: meterials behöver du: svart gevär, svart blaster, tydlig stud, grå stud och en grå kon.Steg 2: lägga till konen. Nästa måste du på kotten til...

Hur till identifiera dåliga robotar och blockera dem

Det finns bra bots och det finns dåliga robotar. Bra bots (robotar som genomsöker en webbplats) genomsöka och indexera din webbplats och få in trafik. Dåliga robotar förbrukar bandbredd och sakta ner din server, stjäl ditt innehåll och titta säkerhet...

Klädhängare som ser ut som Lego block

Utformad som Lego block, är denna färgstarka klädhängare perfekt för någon liten pojke sovrum- eller spray i olika nyanser av rosa, lila och purpur för en liten flicka sovrum. Detta är ett enkelt projekt att göra som tar bara ungefär en timme, gör de...

LEGO minifig nyckelring removal

jag nyligen gick till butiken för LEGO att köpa en Star Wars C3PO minifig, men han var bara tillgänglig i stora satser och jag kunde inte köpa honom separat. Jag fick veta att de hade astromech i nyckelring form, men du kan inte ta bort huvudet eller...

Hur till applicera och sälja med handgjorda på Amazon

Amazon nyligen öppnat upp en alla handgjorda marknadsplats på deras webbplats som kallas handgjorda på Amazon. Som någon som har försäljning av broderier och smycken i år via Etsy, var jag sugen på att testa en annan marknadsplats.Genom åren har jag...

Hur till stopp din Laptop överhettning

Inledning: dator (Laptop) kylning grundernaKylning av CPU(Central Processing Unit), annars kallad "The Chip" eller att lekmän "hjärnan" i den bärbara datorn är ett dilemma som de flesta tillverkare att ställas inför när utforma en lapt...

Hur till gruvan i Minecraft

Det finns så många sätt att närma gruvdrift i Minecraft. Jag vill täcka några av de sätt du kan komma igång om det är försiktig planering eller bara hoppa rätt in i den!Läs mer om malmer du kommer att stöta på och vad du kan göra med dem i min Instru...

Hur till förbifartsleden någon skola trygghet mjukvaran

Inledning:Redigerad: 7/27/14Jag postat här för några år sedan när jag trodde att detta var cool. Efter att lära sig mer om datorer och "hacka", insåg jag hur naiv detta instructable är.Under åren har jag märkt kommentarer är fulla av individer i...

Hur: Personliga Minecraft Server i Custom blockera fallet

Jag har velat bygga min egen Minecraft server för ganska tag nu, och tänkte att det skulle vara extra "häftigt" att bygga en i stil med ett gräs block från spelet.Här var några av målen för projektet:-Liten formfaktor-Låg energiförbrukning (efte...