Hur till mod en nerf dart eld i din Longshot CS-6.Detta är min första instructable och en extremt lätt.
En dag jag tröttnade att kontrollera om walmart hade någon "effektivisera" dart för min longshot, varje gång jag går de säger theres inget i lager eller de bära inte dem längre, så jag bestämde mig att göra min egen.

Material
-Nerf Longshot CS-6
-Nerf Dart
-Sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till mod en nerf IX-1 reflex!!

i detta instructable jag ska visa er hur till mod en nerf IX-1 reflex. Detta är min första instructable, vara så trevligt.Här är en bild från färdiga nerf gun:Steg 1: Skaffa material För detta mod, behöver du:-din nerf IX-1 reflex-tejp-sax-skruvmejse...

Hur till Mod A Nerf Maverick

Steg 1: skruva Första är att skruva bort alla skruvarSteg 2: demontering Efter att du skruvade skruvarna nästa steg är att ta en del kroppenSteg 3: Suplies Det enda du behöver göra detta mod är fem öreSteg 4: Att sätta Pennies i Höna du ta den isär k...

Hur till mod nerf elit kulor

hoppas du njuta av det!Steg 1: Först måste du en nerf elit kula och en tummen please.Steg 2: Andra ta orange eller grön spets.Steg 3: Nu bör det se ut så här.Steg 4: Nu, få tummen tack Aline det precis som så...Steg 5: Nu sätta tummen tackel i kula.S...

Hur till mod nerf dart

ok, detta är en instrucable som talar om hur till mod nerf dart.efter ca 175 kulor sparken måste du pulver dem igen.pulvret (du behöver) kommer att öka intervallet, och maktSteg 1: samla saker enkelt få pulver, servetter och en nerf dart(s)Steg 2: mo...

Modding lager Nerf Dart

detta instructable visar det korrekta sättet att mod lager nerf dart för att bli bättre.Steg 1: material Få dessa:FickknivNerf dartlimpistolAirsoft bbSteg 2: Dart demontering Rippa isär dart. Därefter göra upp smidigt genom att skära den med en fickk...

Modding en Nerf dart tag pistol!

Hey guys och Välkommen till min första Nerf gun mod. Idag ska jag vara modding en Nerf dart tag pistol! Jag hoppas du njuter! :) ;)Steg 1: skruva! Först du vill skruva loss alla skruvar på Nerf pistolen och ta bort alla bitar acceptera delen av den g...

Hur du mod en nerf nightfinder

Detta instructable kommer att lära dig hur du mod en nerf nightfinder ex3. Detta gör pistolen mycket kraftfull och potentiellt smärtsamma. ledsen för bilderna jag använde en äldre kamera.Steg 1: material de material du behöver är1. #1 phillips skruvm...

Hur till: mod nerf supersoaker flaska-blast

material: sax, eltejp, med halm, limpistol, penna röret.Steg 1: Skära av orange och svart bit från klart rör.Steg 2: Varmlimma fast en liten pieace av halm på den mellersta ringen.Steg 3: Glida penna röret över halm och varmt lim!Steg 4: Skära en bit...

Hur du mod en Nerf Longshot CS-6

detta är en instructable om hur man gör följande till din Nerf Longshot CS-6:~ Öka utbud med 25%~ Öka effekten med 35%~ Göra ett 14 nerf dart klipp~ Minska vikt till din pistol~ Göra det svalareDenna pistol är för närvarande ett pågående arbete (V1),...

Hur man gör Nerf Dart

jag kommer att visa hur du skapar din egen Nerf Dart utan att spendera massor av pengar.Kommentera gärnaSteg 1: material Behöver du: 1/2" fogtätning skum (du kan få på de flesta järnaffärer i ca 3$), Duck tape eller hockey tejp, sax.Steg 2: Skära sku...

Hur till Mod A Calculator

denna handbok förklarar hur du mod en miniräknare och ändra knapparna. Jag kommer använda en XL tesco miniräknare som visas i bilden.Jag kan inte ansvara för eventuella skador på räknaren så det är din risk. Har du en 8.5/10 chans kan du få kalkylato...

Hur till mod min bit Pusher

om du tittat på min bit pusher jag nämnde ett scope så i detta hur jag kommer att modding min andra bit pusher kommer jag att göra ett före och efter foto låt oss komma igångSteg 1: Mod 1 Så jag lägger till mods vad först ett handtag ett scope Dunno...

Hur till mod och gamla ficklampa i ett LED ett

i detta instructable, kommer jag att visa hur du mod denna klassiska modell av ficklampa in i en ny LED ficklampa. I stort sett ersätter den gamla lampan med en massa lysdioder.Steg 1: Material Detta är en ganska billig instructable (förutsatt att du...

Hur göra homeade nerf dart

lätt homade nerf dartSteg 1: materiels behöver du sizors skum backer rod (FBR) bbs och en limpistolSteg 2: skär fbr skär fbr till storleken av en nerf dartSteg 3: smälta hål i fbr smälta 2 hål på båda sidor av den skurna fbr genom att trycka på toppe...

Hur till Mod SonyEricsson högtalare till arbete med en iPod.

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man mod ett par Sony Ericsson högtalare att arbeta med iPods, MP3-filer eller något som har ett uttag för hörlurar!Detta är min första instructable så jag hoppas du gillar det!Utrustning:Vilken kabel s...

Hur till mod 4/5 generationen Pokémon savegames (nr R4 och andra flashcards behövs!)

God morgon, Instructables användare. Jag ska visa dig hur du mod Pokémon savegames utan R4, DSTT och andra bildkort. Detta instructables fungerar på 4/5 generationen Pokémon spel (Pokémon Diamond/Pearl/Platinum/Heartgold/Soulsilver/svart/vit). Låt os...

Hur till: att sätta spelare Band på din Myspace

i detta instructable jag lär dig hur man sätter Myspace bandets musikspelare på din Myspace-profil.Obs: detta är min första instructableSteg 1: Första Först av allt måste du gå till band profil som har spelaren du vill stjäla... (ya jag tycker det he...

Hur till Mod NERF Zombie Strike Doublestrike Blaster vara handled-monterad

Jag är tillbaka! Tyvärr, ingen kombination låsa idag, men det bör vara nästa. Hursomhelst, min bror fick mig en NERF Zombie Strike Doublestrike blaster i julklapp, och jag bestämde mig att ändra den för att handled-monterad!Steg 1: Demontering och sk...

Hur till Mod Nerf skiva

Steg 1: material Nerf skiva och svart sharpieSteg 2: Mod Färga den helt svart så det blev skit hela detSteg 3: U R klar du kan använda detta så att folk inte kan se där det gick i mörkret...