Hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronikHej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur till sätta fast och/eller uppgradera gitarr elektronik. Detta gäller för de flesta elgitarrer, men jag kommer att använda en Fender Stratocaster. Det är lättare än de flesta tror, särskilt om du vet hur att löda. Innan du börjar, hitta ett kopplingsschema för gitarren och köpa de delar som behövs.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast och sedan extrahera en staketstolpe med lätthet

här är en video om den här.http://www.youtube.com/watch?v=9A8i6mouohwSteg 1: Traditionella metoden jag slutat använda det ett tag sedan, jag bryr mig om mina kunder och jag själv.Steg 2: reconcreting?!? när du gräver upp klump av betong du generellt...

Hur till sätta fast problemen med pionner ratt remote - öka IR-signalen och fixa lilla lås.

Denna fjärrkontroll är mycket vacker och bekväm, men ibland fungerar inte på rätt sättNågra faktorer för detta: dashboard design, steering wheel design och IR signaler projektet inte är ett exempel på effektivitet.Jag är från Brasilien och grunda den...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till sätta fast en klassiska amerikanska AM bordsskiva tube radio

tillbaka i dag någon visste alltid någon annan som kunde fixa mindre saker på radio och det är vad jag kommer att täcka här. I detta instructable jag kommer att gå igenom grunderna i att få en gammal tube bord topp radio upp och kör. Att hitta en ver...

Hur till sätta fast gemensamma bil problem: hoppa Start, ändra en punktering, och använder Fix-A-Flat.

Bil behöver ett hopp? Punktering? Om du svarat ja på någon av dessa två frågor är du på rätt plats. Jag skapade denna tutorial om hur du får din bil upp och köra igen.I denna tutorial:Del 1: Hur till hoppa börja en bil.Del två: Hur du ändrar en punkt...

Hur till sätta fast NINTENDO DS höger och vänster för

detta instuctable är för människor som1 har en ds2 kan inte använda R eller Lanledningen tangenterna inte fungerar är att det finns damm där.Steg 1: Firstu behöva leta upp knappen R och/eller L de är på topp dum!Steg 2: nästa sätta dina läppar runt n...

Hur till sätta fast bruten Kina, keramik eller porslin

Det händer att bäst: en fel flytta och farmors värdefulla Kina är inte längre så värdefull.Sålla igenom massor av instructables jag hittade många användbara metoder och antog dem till detta särskilda fall:Med bivax för att hålla delar på platsMed två...

Hur till sätta fast stöd av en akustisk gitarr

jag fick nyligen en Alvarez 5014 gjorde 22 September 1975. Det var totalt i god form. Dock är fruktansvärt ostämd kom ryggen lös. Detta instructable är tänkt att visa dig hur man tillbaka bra ljud till denna klassiska gitarr. Det låter fantastiskt nu...

Hur till sätta fast HP Pavilion dv7-6000 serien täcka / gångjärn / kablar

Hej alla! GodmanGen här och detta Instructable är om min lilla historia som en ägare av en Pavilion HP DV7 Laptop.Det hela började när jag var ute efter den perfekta bärbara datorn... Som PC användare tidigare hade jag behov av något kraftfullt med s...

Hur till sätta fast din check engine ljus.

Fastställande din bil behöver inte vara dyrt. Tack vare en ålder av information, kan den vara en "Google mekaniker". Även denna specifika reparation inte kan matcha din situation, är det samma process. Så låt oss bli av med detta irriterande ora...

Hur till sätta fast LG ryktet 2 (Virgin Mobile) Random starta

en stor majoritet av lg ryktet 2 (virgin mobile) ägare har sett detta problem - din telefon startar om när du går att kontrollera eller skicka ett meddelande. Tyvärr finns bara en lösning på detta problem och det är bara tillfälligt och kommer att be...

Hur till sätta fast hörlurar

gör det inte om dina högtalare är bruten eller punkteras.Steg 1:3. Sladdar Klippa trådar så kan du flanera det senare.Steg 2: Steg 4 Använd en av kablar och Anslut varje tråd till del av talaren. Men inte använda kabeln du använder för att ansluta ti...

Hur till sätta fast en platt bildäck

min bil fick en spik i däcket och snarare än föra den till garaget ha dem koppla in den, jag gjorde och tog några bilder.Detta instructable visar dig hur till lapp din bildäck.Steg 1: verktyg Behöver du:-Car jack-Lug skiftnyckel (eller uttag)-Tång-Kn...

Hur till sätta fast Google spela Store "Ingen anslutning - försök igen" fel

Metod 1En av orsakerna till detta fel kan vara cachen i Play store. Så är den enklaste lösningen att rensa cachen. För detta gå till Inställningar > appar och bläddra till alla apps avsnitt och hitta "Google spela Store" app som anges där. Öp...

Hur till sätta fast dålig kinesiska Arduino kloner

Har du någonsin undrat om en billig kinesisk Arduino klon faktiskt fungerar?Du betalar bara några kronor och få samma produkt. Låter för bra för att vara sant rätt?Sanningen är att vissa arbete och vissa inte. Följ resten av detta instructable och ja...

Hur till sätta fast Laptop överhettas utfärda vansinnigt

Hej utvecklare!Nice att dela vad jag har gjorde, hoppas du inspirerad. Min laptop plötsligt av när den överhettas, och det är verkligen irriterande.Jag köpte denna laptop i 2009, Toshiba Satellite AMD Turion ultra X2 64, 4 GB RAM.Första batteriet bru...

BlackBerry Tour minne kort hacka och hur till sätta fast din batterilucka

när jag först fick min Blackberry Tour batteriluckan skulle något piper när jag skulle hålla telefonen i mina händer och typ. Jag är något persnickity detta var oacceptabelt, men tänkte att det inte var värt en tur till butiken för att se om en fix....

Hur till sätta fast en fast Xbox 360 (eller PC) skiva fack

Xbox inte öppna upp? Frukta inte! I detta instructable, jag visar hur att reparera en dator eller Xbox-skivenhet så kan du komma tillbaka till njuta av dina favoritspel. Detta är min första instructable, men jag ska göra mitt bästa för att vara grund...