Hur till stryka en klänning skjortaAtt veta hur man järn en skjorta är en nödvändig färdighet everyman har i sin arsenal. Att presentera dig själv väl börjar med en ren och skarp skjorta. Det är dags att vara självförsörjande och inte har din betydande andra eller mor hantera ditt företag. När behärskar, strykning blir en lätt uppgift, och du kan vara stolt över ditt arbete snarare än deponering din lokala kemtvätten. Följande information är en steg för steg guide till strykjärn och en skjorta, och det första steget till dressing för framgång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Praktisk Guide till strykning en klänning skjorta

Stryk en klänning skjorta behöver inte vara frustrerande och tidskrävande. Med rätt strategi, kan någon snabbt bli en mästare på strykjärn och en klänning skjorta! I den här guiden hittar du allt du behöver veta för att stryka din klänning skjorta sn...

Hur till stryka och skrynklar dina klänning byxor

Hej alla! Idag kommer jag att visa dig hur man järn och skrynklar dina klänning byxor för speciella tillfällen som du vill ska vara personen i rummet med den snyggaste byxan. Även om denna metod kan användas med många stilar av byxor, Observera att d...

Hur till stryka 7 skjortor på mindre än 15 minuter

jag hatar strykning.Jag hitta strykbräda mycket svårt, till stor del eftersom strykbrädor är utformade för att inte passa något särskilt. Så, jag bestämde mig att göra en strykbräda att passa skjortor som jag bär. Jag började med att göra en kartong...

Hur till göra en FASHY skjorta

du behöver-en undertröja-en nål-en fräsSteg 1: Du har att förstöra skjortan av cutterSteg 2: Du måste förstöra skjortan av nålSteg 3: Du måste förstöra skjortan naglarnaSteg 4: Du måste förstöra skjortan av discerpSteg 5: BEVOR du kan bära din nya sk...

Mäns klänning skjorta till en slips... och förkläde!

Så min pojkvän hade en klänning skjorta han aldrig bar och sa att jag kunde göra något ur det om jag ville. Så letade vi upp grejer och de mest populära var ett förkläde eller kjol... de alla såg ut som goda idéer men inget jag någonsin skulle bära....

Hur till burrito vika en skjorta

Hey guys detta är min första instructable, och jag skal utställning du hur till burrito vika en skjorta.Jag hade så många skjortor i min låda och jag hade inte tillräckligt med utrymme. Jag tittade på internet och hittade burrito luckan.Detta unika g...

Hur till DIY en V hals Flare klänning | DIY kläder

Är du ute till DIY en klänning för ett mer formellt tillfälle som ett cocktailparty, jobbhändelse eller ett datum? Sen fick jag denna fantastiska V hals Flare klänning handledning för dig. Hoppas ni uppskattar det dockor! XHANDLA tyger på Jo-Ann: htt...

Luddiga upcycle! Mens klänning skjorta i klänning!

Warning! Varning! Varning! Jag är inte alls bra avlopp än mindre bra! Jag upcycle kläder till täcken och re mode några gamla tröjor till trevligare ser nyare.I detta projekt försökte jag sy min vän en klänning av gamla mens skjortor baserat enbart på...

Hur till DIY min journey(1)

Travel är min livsstil. Hålla mig på vägen. De färska erfarenheter av mina är tibetanska resa.Detta är vad jag tar i min resa baggage.sharing med dig, kanske är dethjälp för dig.Resa bagageKläderEnligt tid på året, skulle du bättre ta lämpliga kläder...

Hur till: bra handskrift.

Hej vänner, jag är tillbaka med min nya instructable och detta är min tredje instructable, denna gång inga prylar men hur du skriver! Detta instructable är på hur till förbättra din handskrift. Detta kräver övning att göra handskriften vackra. Efters...

Hur till hacka RC bil mottagare Via 2,4 GHz NRF24L01 Arduino del 2 Rx + Servo + ESC

Detta är fortsatt anvisningen av "hur till hacka RC bil sändaren via 2,4 GHz nRF24L01 Arduino part1 Tx"Prerequisite anvisningen har infört hur till hacka RC bil sändaren med hjälp av nRF24L01 modul för Arduino Nano.I denna session kommer vi att...

Hur till hacka en dator atx nätaggregat

Hej alla, detta är min första instructable och det handlar om hur till hacka en ATX dator nätaggregat och sedan lägga den i en fin liten fall så det är redo för användning. Jag har gjort flera av dessa innan och beslutat att göra en instructable om d...

Hur till: Power (med Intel Edison)

At kärnan i alla elektroniska projekt är att veta hur att driva det och hur länge det räcker. Detta Instructable fokuserar på hur makten digitala elektroniska projekt som tar låg spänning. Grundläggande komponenter och principer kommer att vara borta...

Från sopor till Avant Garde klänning

Jag gjorde denna avant klass klänning för den hålla Orlando vackra, skräp 2 trender Fundraiser i Orlando, FL. Plagget är gjord helt av sopor och återvunna produkter (med undantag för en dragkedja!). Lyckligtvis tog jag flera bilder av plagget som det...

Hur till lapp stretchiga jeans

Jag har en hatkärlek relation med stretchiga jeans. Jag älskar dem eftersom de passar min kropp typ laster bättre än standard denim jeans, men de har också en tendens att slita mycket lättare. Förra månaden mina två favorit par jeans (att jag har fål...

Hur till hacka en nattlampa (inte)

Hacker skicklighet är kantat i dödfödda experiment och blodiga bitar av misslyckade projekt. Från dessa brister vi lär oss tålamod, beslutsamhet, hur man svära och naturligtvis, vad inte att göra. Den följande timmen av programmering Detaljer en såda...

Hur till hacka RC bil sändaren Via 2,4 GHz NRF24L01 Arduino Part1 Tx

Denna undervisning kommer råd du kan hacka 3-kanals RC transmitter(Tx). Vanlig fjärrkontroll RC bil och båt idag.Standard Gas eller elektriska RC bilar är riktade kontrolleras av en elektrisk servo att flytta mekaniska främre ratten Left/Right.The se...

Hur till re-nåla fast ett lås utan Original nyckel

här är vi, Nash och Dara, igen med lite lurigt runt affärerna. Vi har haft ett badrum i butikerna som har varit där innan vi flyttade, och har aldrig haft en arbetande nyckel. Jag har äntligen blivit trött på det och ville åter fästa den på en nyckel...

Hur till bygga en motor walker!

Welcome!Här är Instructables om hur man bygger en rullator med endast en motor! Denna design är basenamorteringsdelen av B.E.A.M robotics! Bygga enkla och eleganta robot inspirerad av insekt.Denna robot var bygga i 2000 och vill visa dig hur man bygg...