Husvagn elnätet sockets - externa för förtält/grilla etcefter att ha ägt en husvagn för ett par år fick jag lite trött på att behöva köra en förlängningskabel genom fönstret för att driva saker i förtältet, så på sista husvagn jag installerade ett externt uttag som jag fäst på en ram (din inte förmodade att borra det på grund av försvagade struktur) och körde detta i flera år. När jag ändrade husvagn ett par månader sedan bestämde jag mig för jag ville ha samma igen men en sak jag inte tycker scrawling om under van att plugga förlängningen leda, så jag bestämde mig att denna tid jag skulle sätta uttaget på en förlängning fäste så det var lika med van sida, vilket gör det enklare att använda. Detta är hur jag gjorde it it använder hål avsedda för en motor mover så om du har en av dessa det brukar passa. Im inte en elektriker och im säker på att någon kommer att påpeka det bryter ändå alla regler så om du vill kopiera mig du vet licens nu.
Först ut var att köpa ett externt uttag, fick jag detta från samma plats som de sista en Wilkinsons för drygt £10 och heres där det kommer att passa
Se Steg
Relaterade Ämnen

Säkert sätt styra elnätet powerline sockets med elektronik

jag ville kontrollera vissa elnätet utrustning med hjälp av en elektronisk krets, men ville inte besväret att skicka signaler via kraftledningen eller via en seriell radiolänk, etc. Kretsen hade att vara säker.Detta projekt använder en billig väggutt...

Internet kontrollerad elnätet Switcher

Detta är en mycket låg kostnad och basic från för hemautomation så att du kan slå på och av lampor och andra enheter som använder din dator eller mobiltelefon.Det har byggts och testade användning med UK stickkontakter, men samma protokoll som använd...

Byggandet av min elnätet drivs kamera kondensator laddare.

DISCLAIMER: I CLAIM NO RESPONSIBILITY FOR ANY DAMAGES/INJURIES OR DEATH INCURRED BY UNDERTAKING THIS PROJECT. FÖRETAG MED DETTA PROJEKT ÄR GJORT DET PÅ EGEN RISK. PROJEKTET arbetar med STRÖMFÖRSÖRJNINGSSPÄNNINGAR som kan döda. OM OSÄKER MED DINA LEDN...

Med hjälp av en ESP8266 till kontroll elnätet uttag med 433mhz sändare och mottagare

I detta Instructable visar jag hur man styr en huvudsocket använder en 433mhz sändare och mottagare.Jag började detta projekt eftersom jag ville kunna byta min lampa av och på utan att använda fjärrkontrollen som jag redan hade för att växla elnätet...

Julgran som styrs från telefon: ingen kodning krävs elnätet växla med partikel fotonen och IFTTT göra

En huvudbrytaren drivs av en partikel fotonen och IFTTT. Driva någon enhet (julgran!) i ditt hus från telefonen! Eller från twitter! eller beroende på vädret i din plats! Med ingen kodning och minimal lödning skicklighet krävs.Detta instructable anvä...

Regnvatten skörd / vatten insamlingssystem + elnätet tryck Pump & första spola systemet DIY

Bort fluor, klor, nitrater och fosfater från vatten och spara massor av £$ pengar!http://operationoasis.com: en DIY regnvatten skörd System som tillhandahåller elnätet tryck vid kranen. Detta system har en 320 Watt rostfri pump utrustad med en Genyo...

1960-talet Camping Lantern elnätet Plug hacka

en 1960-talet camping lykta jag hittade vid en lokal välgörenhet butik för £6 brutna batterifack, tänkte om jag kunde hitta spänningen, jag kunde tråd det genom en transformator till elnätet och göra till en säng läslampa.Steg 1: Inspektera varor, rä...

Hur man kan vara trygg med projekt som rör elnätet AC

om du är en nybörjare elektronik hobby, du kan stöta på några projekt som kräver dig att koppla rätt in i väggen. Detta är en potentiellt farlig sak om du inte vet vad du gör. Det finns 120 volt i standard amerikanska utlopp och 240 volt i Storbritan...

Elnätet spänning relä testet Jig

Av någon anledning jag alltid hamna behöver en anledning att växla en elnätet driv anordning med en mikrokontroller så jag bestämde mig slutligen göra ett test jigg med vissa reservdelar som jag har liggande. Förhoppningsvis blir detta mycket säkrare...

Elnätet Hum detektor / statisk elektricitet detektor

VälkommenDetta instructable handlar om en liten och enkel krets som känner av elnätet Hum dvs du kan upptäcka där elnätet ledningar finns från utanför väggen. Det upptäcker också statisk elektricitet och också kan vara förklädd till en Ghost detektor...

Webb-baserat, Raspberry pi kontrolleras, 2 kanal relay elnätet kontroll låda.

Använder några av hylla reläer och vissa grundläggande elektronikkomponenter tillsammans med en Raspberry pi med grundläggande HTML, PHP och javascript programmering, denna webbaserade relay kontroll låda kan användas för att slå på eller av enheter...

Elnätet Power Tool adapter

Usch! Mitt batteri är död! Där är det andra? Vad, som har inte debiterat antingen?Hur många gånger har det hänt mig? Alldeles för ofta. Jag har ett gäng Ryobi verktyg men inte tillräckligt batterier att driva dem alla. Min fru vill också använda mina...

Elnätet detektor

enheten upptäcker strömförsörjningar som har testat mer tillförlitliga än kommersiella modeller.Obs: om enheten misslyckas och du är sårad, jag tar inget ansvar. Testa enheten före användning.Som sagt, detta är vad du behöver:1) 5 npn-transistorer2)...

Arduino elnätet fel batteri Backup krets

artikeln förklarar en enkel elnätet misslyckande backup krets för som ger Arduino styrelser avbrottsfri tillgång under sådana situationer. Idén har begärts av Mr Fredrik.Steg 1: Design Det enklaste sättet att genomföra det föreslagna programmet är me...

Elnätet drivs ledde

Först av alla RIP engelska: pHej killar i detta instructables jag kommer för att visa dig hur du ansluter lysdioder direkt viktigaste supply (230v) och få projektet använder den. Hoppas du sjuk njuta av den.Varje steg ill Visa dig olika projekt och a...

Elnätet drivs 25nos. led lampa

HiDetta är en 25 nr Led drivs nätström 230v försörjningstryggheten. Jag köpte en flourscent lampa adapter från en skrot återförsäljare, eftersom det är lätt att demontera (en skruv i mitten av montering) istället för att hugga etc., .den vackra är, i...

Elnätet USB-laddare...

Behöva The laddare bredvid mitt Nattduksbord, The kabel var sätt för kort!Så hittade jag en gammal Power USB-adapter... Tog inifrån och ut och placera dem inuti ett projekt Box.Sen fick jag tag på en nätsladd. Och en Switch uttryckte det alla tillsam...

Uppvärmd spridaren

I detta instructable, jag tar dig genom byggandet av en uppvärmd, kontrollerad temperatur förökning säng som är användbart om du vill att gro frön i kallt klimat att få ett försprång på växtsäsongen. Jag odlar chili som kräver en lång växtsäsong för...

Skräddarsydda minimal tak lampfäste.

Minimal inredning stilen. Jag gillar inte hur mycket det kostar! Så jag satte om att bygga en lång elegant tak ljus, som började livet som en bit av skirting styrelse. Jag ville att det skulle ha 4 halogen ner tändare och också några häftiga blå lysd...