Hyllning T-Shirt-Infocom's Zork I, II, III & bortom ZorkSom behandla till fans av Zork, har jag designat en t-shirt. Detta kommer också att mitt inträde i Game.Life 4 contest (även om jag in i sista stund).

Jag njuta av rik ljud och färgglada grafik som vi har till vårt förfogande för närvarande tack vare HD-video, surround ljud audio och GPU-baserad grafikteknik. Och ändå, jag njöt grundligt spel det klassiska tur-baserade äventyret från företaget Infocom "långt tillbaka i dag". Historien av Infocom är väl dokumenterad online och några av deras spel finns tillgängliga för dig att spela online gratis.

Vad jag uppskattade mest om Zork spelen var att jag var tvungen att göra alla mentala lyft. Med andra ord, ung, jag var tvungen att använda min egen fantasi, problemlösning och mental visualisering färdigheter för att hitta min väg genom att i slutet av spelet. Det var roligt att spela eftersom jag var inte orolig med sensorisk överbelastning som är vanligt i några av dagens snabba 3D gaming titlar. De äldre spelen var definitivt inte perfekt. De allmänt saknade ljud, men de var kul.

Denna kort ' kompatibel är min hyllning till Infocom klassiker Zork I, II, III & bortom Zork...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar en interaktiv fiktion spel som "Zork"

Hej alla!Kom ihåg den gamla goda tiden, då det var omöjligt att ha mer än en färg på en skärm och inga bilder alls? I tidiga 80-talet, en serie textbaserat äventyrsspel, Zork serie där skapad av ett företag som heter Infocom. För att spela, du bara m...

Spela Zork och andra zmachine filer på Linux.

Typ av missar gamla textäventyr där du var tillåtna att använda din fantasi. Detta instructable använder vad som kallas zmachine. Det finns massor av zmachine spel där ute. Bara använda din sökmotor för att hitta dem. I detta fall kommer jag åtminsto...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Designa din egen T-shirt

Illustrator används inom modebranschen för att skapa ursprungliga kläder mönster samt logotyper för t-shirts. I den följande läraren lägger vi fram- och baksidan grafik till en t-shirt mall så vi kan maila design filen till tryckeriet....

Seattle Atlanta Skyline T Shirt

denna Seattle/Atlanta skyline t-shirt gjordes för mitt barnbarn som ville ha en unik, lätta vinter tröja. Jag föreslog att istället för att göra hela skjortan, att vi helt enkelt plocka upp en god kvalitet, långärmad t-shirt, sedan skapa en meningsfu...

Så gör du: Tingeling kostym från en T-Shirt

här är ett enkelt sätt att förvandla en t-shirt till en Tingeling kostym!...

10 sätt att en bära XL T-Shirt

här är 10 sätt att bära en XL T-Shirt med bara klippa av ärmarna och en enkel urringning skär. Titta är 5 och 10 de enda som kräver någon ytterligare styckning.1. klippte av ärmarna på insidan av skarv, så du är att bli av med den ursprungliga söm av...

8 sätt att skära upp T-Shirt ärmar & Off the Shoulder

handledning för att skapa en wingbat ärm! Plus, 7 andra coola sätt att skära upp ärmarna för dina t-shirts.Kolla in fler bilder på min Flickr...

Lägg till t-shirt bling för nr spänn

en garderob för plain långärmade t-shirts kan enkelt uppdateras genom att samla in hylsan och lägga en tillfällig knappslå i en samordnad färg.Steg 1: Material som krävs för flyttbara knappslå * 2 bitar av samordnade tyg, skära cirka 4 "x 8". (J...

En annan T-Shirt Stencil

jag har blivit alltför medveten (känslig) att betala klädföretag att annonsera för dem genom att köpa saker med stora logotyper. Jag gillar plain, ingen logotyp eller design skjortor bättre ändå, så det är vad jag köper. Men varje gång ett tag vill j...

Awesome 2 schabloner T shirts

ett par veckor sedan jag fick Texas quoter som förändras i en restaurang och verkligen gillade ko skallen som var på den. Jag bestämde mig att kombinera denna cool tutorialthis cool handledning och hur jag brukade innan skriva ut t-tröja för att göra...

Blekmedel mönstrad t-shirt med vinyl cut stencil

Detta är ett snabbt sätt att göra egna t-shirts med vinyl cut stenciler och blekmedel.Steg 1: förutsättningarDetta instructable antar du har tillgång till en fräs för vinyl och förnödenheter för att göra klistermärken. Dessa klistermärken gjordes frå...

Bleka utskrifter en t-shirt

detta instructable förklarar hur jag bleka ut några t-shirts. Jag ville prova lite annan strategi för att göra några skjortor för bandet jag i. Målet var att göra något lite mer bedrövad letar och billigare. Det finns blekning tekniker med hjälp av v...

Blekt svart Tiger T-shirt

Jag ville prova en blekning projekt med en överbliven svart t-shirt från en jul etsning projektet och ville också experimentera med en spiral motstå teknik. Detta projekt var ett kul sätt att kombinera båda!Steg 1: material bandblekmedel penna och/el...

Blekt T-Shirt Design

detta projekt är ett enkelt sätt att göra en gammal t-shirt mer spännande. Det är mycket lite praktiska tid - den längsta delen är att låta skjortan torka.Du behöver:-en sprayflaska fylld med blekmedel-en gammal eller inte önskad bomull t-shirt: mörk...

Blekning T-Shirts

detta är en handledning om vad du behöver och hur att bleka din egen T-shirt för att göra en unik cool stil.Steg 1: materialSteg 2: fylla din liten skål med blekmedel och fortsätt att måla du design på svart T-shirt (mörkt färgade T-shirts fungerar b...

Blink: Gråtande Angel T-shirt

detta är vad som händer när du ger en Dr.Who fan sharpies och en tom T-shirt + en timme driftstopp! Jag vill lägga till fler änglar (kanske en anfallande en i ryggen!) men detta är det hittills:)...

Bootleg Fallout 4 T-Shirts med en vinyl fräs. aka gun runner skjortor

Så jag är alldeles för upphetsad om fallout 4 kommer ut... Det kommer att bli så häftigt kan jag smaka.Iaf, jag tänkte på hur man använder Silhouette porträttet för den senaste #buildnight och då slog det mig.Göra fallout 4 t-shirts. Visst jag skulle...

Borderlands stil T-shirt

Hej underhuggare!Varje valv jägare behöver säkert en bra utrustning, så jag presentera min Borderlands stil T-shirt!Det är verkligen enkelt, Billigt och snabbt att göra en och det ser riktigt cool!Steg 1: Vad du behöver? färgborste(gamla) T-shirtDet...