Ice Breakers Magnet hållare!Använd denna magnet hållare för att bära/städa din gem, häftklamrar, allt annat metall! Om du vill ladda ner detta instructable klicka denna länk http://6889de20.realfiles.net
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en Pick innehavaren från en Ice Breakers surnar behållare

hälsningar! Detta instructable visar dig att du kan använda en Ice Breakers surnar behållare för att lagra din gitarr/bas plockar. Det är enkelt, det är lätt men varför inte dela detta med dig? Också, varför avfall dina surt förvärvade pengar på någr...

Ljus Theremin med Magnet hållare

detta är ett projekt som utvecklats under våra "Taller de inventos" (augusti bygga natt), sponsras av Instructables och Jameco. Du kan läsa mer om händelsen här.Här ska vi visa dig hur man gör en ljus theremin som har enHär är en video av therem...

Göra en hemlig bil avdelning!

Numera skydda dina värdesaker kan vara en utmaning speciellt när du är på språng, det är därför jag beslutade att göra en liten hemlig avdelning inuti min bil. Bara du vet det är där eftersom ingen skulle kunna hitta det, inte bara det men du har enk...

Enklaste pengar Bilhållare

Detta är bara ett organiserat och ett mycket enkelt sätt att lagra dina reservdelar bil förändring. Jag använde behållaren isbrytare eftersom den har en perfekt liten öppning för att lägga till mynt och en stor öppning för dumpning dem i en större pe...

Enkel metall säkringshållare för en 4 x 4

Min första instructable vara trevligt...Jag är en fabricator och ledningar kille, kör mitt eget företag i Australien.Du kan fråga mig saker här eller på min Facebooksida @ PirateperformanceEnkel metall säkringshållare för en 4 x 4Vad vi gör idag är e...

Hemgjord bärbara högtalare

så enkelt som det var att göra dem, dessa 2 portabla högtalare tog ett tag att perfekt (om 3-4hours, på grund av så många fel och röra ups. _.). Jag kommer inte lägga upp en steg för steg, men jag ska förklara hur jag gjorde dem. Den stor högtalaren...

Slår av Joanna & Crystal (DIY hörlurar)

Material4 neodymium magneter-1 cmKoppartråd (28 AWG Wire)-beror på hur många spolar du vill (ex.25,35,45,etc.)2 plast kopp-8 ½ cm diameter på den bredasteElektrisk tejp - beror på hur mycket du väljer att behövaAUX Plug - 5cmSandpapper - 5 av 5Du kan...

Enklaste Iron Man bågreaktorn

Hej internet! Jag kommer att gå igenom, enligt min mening, den enklaste bågreaktorn kan du göra i dag. Reaktorn själv är inte särskilt exakt, men den viktigaste punkten i detta projekt var att få glöd mönstret genom skjortan rätt. Detta kan ske relat...

Hur man fixar en högljudd fläkt på ett grafikkort ATI Radeon HD 5870

Detta Instructable visar dig hur man fixar det vansinnigt högt ljud som kommer ur grafikkortet ATI Radeon HD 5870 när din fan börjar slitas ut. Detta fungerar för både PC och MAC versioner av detta grafikkortSteg 1: Verktyg som behövs för För detta i...

Lätt, kompakt survival kit från hushållens material

detta instructable visar hur man skapar en enkel, lätta survival kit. Den innehåller endast de artiklar som är absolut nödvändiga, och är minimalistisk.Steg 1: materialDu behöver:1. silvertejp2. små led ficklampa (mine kom med laser-pekare)3. liten p...

: Mint rutan ljud 3,5 mm ljud väljaren

Problem: Oftentimes på mitt skrivbord som jag behöver använda hörlurar för spel eller lyssna på musik medan andra människor i rummet och då jag måste byta till högtalare om jag vill visa upp en rolig video eller ringa ett internetsamtal till en avläg...

G1 Transformers - humlan dräkt

så denna kostym var för min 5 år gamla kusin. Jag gjorde mig en Optimus Prime kostym (sett senare) förra året att ta honom trick ' r behandla. Han klagade eftersom alla ogling på mig och inte på hans "made in Kina" ny gen humlan dräkt. Jag åkte...

Little BB-8

BB-8 är en välkänd droid figur från Star Wars franchise. Även om BB-8 har skett genomfört galen antal gånger i olika former, former, storlekar och med olika tekniska källare av många människor över hela världen, fortfarande bestämde vi oss att bygga...

Hur man gör (ätbara) läskiga saker inkapslade i gelatin

Allt du ser på bilden är gjord av gelatin (jello), även de fångade läskiga crawly sakerna inuti! Processen för att göra detta är samma som du ser med färgglada blommor inkapslade i gelatin, som har sitt ursprung i Mexiko.Jag såg några vackra blomma i...

Induktiva cykel lampor

Ses på din cykel med inga batterier inblandade!Detta instructable visar hur man bygger en induktiv tillbaka cykel ljus.När magnetflödet passerar en spole av tråd inducerar det en ström att flyta i denna tråd. Detta är principen om alla motorer och ge...

Vas våren

Detta spiral vas gör den perfekta pennhållare, men det håller inte så mycket vatten.Steg 1: Samla in nödvändigt material och verktygMaterial: 1 längd. 0625" eller 125" tråd av stålVerktyg: Avbitare, vinklade Magnet hållare, tunnplåtTid: 10 minut...

Buckminster Fuller Dymaxion vägg Relief Atlas med ljus

Detta är hur jag gjorde kartan Buckminster Fuller 'Dymaxion' väggen på London FabLab i foajén ingången i juli-augusti 2015. FabLab London ville ha en karta som skulle visa den viktigaste FabLabs i världen. Jag valde och tolkas Dymaxion karta för dem...

Elmotorn, DC motor teori projekt.

Detta är ett mycket trevligt litet projekt, den använder massor av riktigt bra hand färdigheter, inklusive märkning, skärning, arkivering och borrning, den använder också olika material, trä, metall, silver stål, mässing shims och koppar och i slutet...

InstaMorph magnetiska musikaliska marmor Run

Jag bestämde mig för att mitt kylskåp var för tråkigt, så jag valde för att använda några InstaMorph för att göra anpassade marmor köra bitar. Eftersom varför inte? Och eftersom termoplast gör det enkelt att skapa vad snäll former du vill.Det besluta...