Ice Cube klocka ^ 3Fluorescerande glöd röret inbäddat inuti denna polyesterharts gjutning är en display gasledningen från det kalla kriget, av vår dåvarande-fiende, Ryssland. Det har denna cool retro look med dess Nixie-ish blått sken.

Mitt projekt är resultatet av min köpa en klocka kit från Adafruit.com som använder röret. Jag vet inte hur Adafruit folk råkade på detta rör, men klockan kit är en bra idé, tycker jag. Sedan de inrymt deras kit i anpassade akryl fall och kallade det "Ice Cube klockan", och du kan se den fina produkten här:

Adafruit Ice Cube klocka

Jag monterade kretskort från kit, glatt och med styrelsen byggt stolt, insåg jag hade förlorat akryl delarna för fallet. Förmodligen förstrött slängt dem i papperskorgen.

D'oh!

I mitt tillstånd av förbittring jag spånade en hacka på Ice Cube klockan--jag skulle bygga på "ice cube" konceptet av innesluta projektet i tydliga harts. Jag vidareutvecklades sedan idén att inlägga endast röret så kretskortet skulle fortfarande vara tillgänglig.

Mitt mål var att göra röret visas det var flytande i gjutning, så jag har det i samband med fina ståltrådar, ingen synlig annat stöd.

Och jag ringer min hacka:

  • Ice Cube klocka ^ 3

(^ 3 är den matematiska nomenklaturen för "kubik")

Uttalas:

  • Ice Cube klocka kubik

Förkortat:

  • ICC ^ 3

Min ICC ^ 3 var säkert en lär-som-du-gå projekt, särskilt jäkla gjutning, vilket jag aldrig har spelat med innan. Jag välkomnar förslag på detta eller någon aspekt av projektet till förmån för andra som kanske vill ta på sin egen ICC ^ 3.

Se Steg
Relaterade Ämnen

7 ätbara Ice Cube fack behandlar

Inte vilseleda genom den sociala normen av med din ice cube fack uteslutande för att göra isen! Det finns så många bita storlek godsaker som kan göras med en ice cube fack.Följ denna guide till att göra bita storlek behandlar :)Steg 1: Bita storlek J...

5 minut Throwie glödande Ice Cube hink

göra en ice cube hink lyser i 5 minuter med valfritt antal ledde Throwies.Perfekt för en natt grill. Massor av variationer är möjliga. Här är vad du behöver:1) tydlig is hink2) trästycke (jag råkade ha 4 "x 6" x 1 5/8 ")3) Fornester borr (1...

Sommaren hantverk för barn: Ice Cube båtar med Dum Dums segel

både dekoration och en behandla, ice cube båtar är den perfekta sommar aktiviteten för barn. Se till att njuta av din Dum Dums innan de seglar bort!Vad du behöver:• Diverse Dum Dums• Ice Cube fack• Klädnypor• Cardstock papper• Segla mall• Hantverk li...

Ice Cube Popsicles

Material:2-4 koppar av äppeljuice (Orange Juice, ananasjuice, etc.)12-16 fack Ice Cube fack12-16 tandpetare1 fot av plastfolie frysAtt göra popsicles kan vara en rolig kreativa sätt att spendera tid med dina barn under de varma sommarmånaderna medan...

Tetris Ice Cube (engelska / franska)

gör din egen TETRIS ICE CUBE!FABRIQUEZ VOS PROPRES GLACONS TETRIS!MATERIAL: två badkar har isbitar - 1 skärare - möjligen en pennaMATERIEL: deux bac en glaçons - 1 skärare - éventuellement FN styloSteg 1: Gör form 1 Gjort en plan för formulären innan...

Rainbow Ice Cube

Dess sommartid och vi fortsätta att göra saft eller smör mjölk. Igår som jag slokade i några vanliga isbitar i saft för min dotter, idén att använda färgglada isbitar slog mig och därav denna rainbow ice cube.Jag har gjort denna Rainbow Ice Cube med...

Ice cube fack... Choklad!?

Den senaste mors dag jag ville göra något speciellt. Jag ville göra något som skulle blåsa alla tidigare mödrar dag gåvor ur vattnet. Så jag bestämde mig att göra choklad från grunden. Men det fanns många problem med detta. Jag hade mycket lite erfar...

Ice Cube-olästa e-Counter

gräva i valv av aldrig fullt dokumenterad projekt, jag hittade detta och beslutat att göra en Instructable på den. Gör detta oftast av minne, kanske jag har missat några saker. Låt mig veta om du ser några fel. Detta är ett projekt som visar hur mång...

Ännu en annan låg Powered Ice Cube luftkonditioneringen

på något sätt är detta en originell idé. Jag bara tog idéer från andra Instructables och gjorde min egen.Våren är här och mitt kontor blir varm. År sedan hade jag läst i detta koncept på Instructables där en lagerplats med is är placerad med fans ova...

Spela upp degen, lera och Ice Cube mögel. För en anka formade lera figur eller is kub.

Skriva ut den. Forma det. Toppen. Om du gör det rätt kan du använda det som en is kub mögel och de kommer att sväva! skala till vilken storlek du vill sedan Skriv ut. Även du kan använda det som en snöboll mögel!...

Anpassade Ice Cube fack med Instamorph!

Har du någonsin sett dessa anpassade silikon formar med fancy former i dem för att göra din egen speciella isbitar? Väl här på Staten Island MakerSpace har vi en kärlek för svetsning och metal. Vi hade denna bra produkt som ges till oss att leka med...

Iced Coffee Frappe

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en iskaffe frappe till en bråkdel av kostnaden för att köpa en på kaféer.Steg 1: ingredienser Behöver du:Kopp svart kaffe med socker (hur mycket du vill, jag använde 2 msk)Kopp mjölkIce cube fackBlend...

Iced Coffee - Low cal Version

På sommaren, iskaffe är så läcker, men det kan vara ganska dyra. Jag har kommit med en utsökt iskaffe recept som har endast 40 kalorier och kostar mindre än 50 cent per portion! Detta recept kan göras på några minuter när isbitarna kaffe är frysta.St...

Göra en Matcha grönt te Latte koncentrat (för klassiska varm Latte, Iced Latte, och blandade Frappé!)

Jag älskar kaffe, förmodligen mer än någon person bör. Det är dock bara något om grönt te slät smak och distinkta smaken av matcha som kan få en person beroende av (mig? Jag kan sluta när som helst jag vill!).Om du vill få din koffein fix från te, ve...

Candy omfattas Iced Mocha Frappé

detta är en DELICIOUS fryst drink, jag skulle kunna säga att det är min favorit! En underbar blandning av kaffe och choklad är oöverträffad i någon annan form. Glöm inte att kolla det sista steget för alternativa recept/Lägg till moduler.BTW Sorry fö...

ICE DRAGON:

jag bor i landet av snön. Det är januari och vi har ingen snö! Global Weirding finns i WISCO.Kan inte ta barnen skridskoåkning, pulkaåkning, eller snowboard. Ingen ridning snöskotrar eller slå i backen. Inte en enda snögubbe står titta över grannskap...

Custom Glowing 7"x7"x7" LED Ice Block & Rubber Moldmaking

Giant glödande LED Ice Cube för belysning & random roliga.Vem gillar inte en cool glödande block av is för att ställa in en drink på eller njuta av på en ljuvlig sommarkväll?Eller njuta av en bit av ice carving!Material:1. vatten2. gamla gå pro eller...

Mini Iced Shrimp Cocktail

jag fick en fryst islådan i form av snapsglas, jag blev inspirerad att gå längre än med detta för en drink och kom upp med idén till en räka cocktail. Det enda problemet jag har är glaset smälter så lägger det på en liten fyrkantig skål skulle räcka....

Enda som serverar Sweet Iced Tea (i kontoret!)

Växer upp i Virginia, jag njuta några iskalla sött te. Jag har märkt att när du flyttar norr eller väster, det blir svårare och svårare att hitta någon. Efter att ha flyttat till Colorado har det blivit nästan omöjligt att hitta någon.En av de viktig...