IKEA Besta Jagra hacka - gömmer sig A / V-utrustning för under $20i detta Instructable kommer jag krönika stegen min fru och jag tog till plugg A / V öppna på Ikea Besta Jagra. Vi beslutade att vi behövde göra något eftersom vår 8 månader gammal unge är i allt, inklusive stänga av min spelkonsoler och jävlas med inställningarna på stereon.

Detta är en enkel och relativt snabb hacka som döljer din utrustning och rensar upp utseendet på Besta Jagra, håller A / V-öppning cool, och håller lite händer från saker de inte bör röra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gömmer sig plats i ett träd

var jag i skogen, tänkte om random saker. Jag tänkte på hur att dölja saker från mina bröder. Då slog det mig! Dölja det inne i ett träd. Så jag hittade en tall, som var typ av ur vägen, och försökte lista ut hur man gör detta. Detta är den process s...

Gömmer sig små saker i en cigarett ruta (cigarett idé 2 5)

cigarett idé 2 av 5Gömmer sig små saker som USB-minnen, SIM-kort, minneskort, små smycken, etc. i en cigarett-rutaSaker du behöver:-En låda med cigaretter-USB-penna drivar, SIM-kort, minneskort, små smycken, etc. (artiklar att dölja)-En tom matchbox...

IKEA säng hacka (RYKENE)

jag köpte denna sängram för några år sedan. Sedan dess har jag alltid velat ändra sängen för att göra den starkare och lite mer sofistikerade.De ändringar som jag har gjort:-Ökad höjd till ca 20" från toppen av madrassen på golvet-Klädd sänggavel-Mål...

IKEA medalj innehavaren Hack

jag tittat runt olika webbplatser (inklusive en av mina favoriter: Etsy) för en medalj hållare som kunde hålla min race haklappar, race medaljer och enstaka race bilden i en ganska anständig letar mode och det var också prisvärd.Fortfarande, jag inte...

DIY nattduksbordet: IKEA avsaknaden tabell hacka

På en av mina mycket täta resor till IKEA hittade jag billig bristen på tabeller som var perfekt färg att arbeta som Nattduksbord i mitt sovrum. Det enda problemet var att de var för lågt för min säng. På $13 var det värt att försöka hitta ett sätt a...

IKEA Tool Box Hack

hur till hacka en IKEA FIRA mini Kista in en fin snygg verktygslåda för kontoret.Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver är en av IKEA FIRA mini bröstet, en förpackning med KOSING handtag (6 stycken för $1.99) och vissa #8 metall brickor från järnaffä...

IKEA säng hacka

När jag flyttade in i min första lägenhet, som var en studio, var jag någon lagring som jag desperat behov för saker som resväskor, massor av böcker och plugget. Jag kom upp med en hacka för en IKEA säng som berörs några av deras billigaste produkter...

IKEA cykel Rack hacka

Under åren har cykling tar över mer och mer av mitt liv. Start som kid racing BMX till ridning spår cyklar på stadens gator och nu dyrare cyklar med växlar och prylar. Alla dessa cyklar har jag samla för olika scenarier börjar ta över min lilla lägen...

IKEA Epedit Plywood hacka

Vi har två IKEA Expedit enheter ett par år sedan. Fina och billiga grejer men inte lika bra för förvaring av böcker som vi trott från början. Så vi cam upp med en plywoodlådor som kommer att kombinera allt detta:Ser bra utLagra böckerButik lilla anvä...

IKEA USB lampa hacka

Hej duDetta är min första instructable. Det kom till liv under ovanliga och långt-från-gynnsamma omständigheter. Jag tycker nästan synd att kalla det en hacka; bara allt föll på plats framför mig.Medan jag reser arbete-relatedly jag fick uttråkad och...

IKEA dioder expansion hacka för alla

Jo jag har läst alla de andra ikea hacks som omfattar programmering styrelser och lödning och det ser alldeles för komplicerat att uppnå något kan jag köper helt enkelt köpa en dyrare controller.men på de billiga, dioder kontrollen med dess några kna...

IKEA stol ergonomiska hacka, 3D tryckt

Problem att lösa...Jag har köpt en billig och bekväm kontorsstol IKEA, men har inte rätt höjd för mitt skrivbord.Som ni ser på bilden är inte mina armar till skrivbord ytan position ergonomiska. De bör vara platta över skrivbord ytan.Lösningen...Desi...

Gömmer sig plats från släktingar/syskon/irriterande vänner

har en bror som håller stjäla din dagbok? En vän som försöker stjäla din spargris? Detta är ett bra sätt att dölja saker från någon du vill hålla sig borta från dina grejer, och skydda dina saker.Steg 1: material Först, ta en skokartonger, en markör,...

Återvunnet boken gömmer sig utrymme

På detta projekt hyvling jag på att göra en piggybank och en hemlig säker. Corse är valet upp till dig på vad du är hyvling på att använda det för. Detta projekt tar lite tid.Första: vad du behöver är en gammal bok eller till. Jag fick min på en fly...

IKEA ALARM CLOCK HACKA-FRÅN TABELL VÄGGEN!

Första: ursäkta och glömma mina framtida misstag. Jag skriver med hjälp av en traslator av google, så mina misstag är det är misstag. :-)Jo jag behöver en tyst väggklocka, så mitt val föll på VIKIS från IKEA, men Vikis inte är en väggklocka.. .det är...

IKEA sida tabell hack.

Detta är min första instructable. Jag hade en fest och gjorde en stor tabell med Vika benen och då hade skärbräda på bordet för partiet.Steg 1: Steg 1 Material. Få 2 ikea Vika bordsben. De är 10 dollar varje. Så har du 20 spänn i ben och en Lampig sk...

Glödande möbler: RGB LED strip + IKEA sida Tabell Hack

IKEA-möbler är cool. Gör det coolare med detta snabbt, lätt och billig DIY uppgradering som gör dina möbler glöd!Här är vad du behöver:• IKEA bord (eller skrivbord, valfri storlek) - $7,99 - saknar sidobord• 3528 LED Light Strip komplett Kit - $19,99...

Necromancer's Club med gömmer sig scpace (Gothic)

Behovet av att dölja små artefakter? Heliga ben? Trollstavar? Bokstäverna? Scrolls? Flash-enheter?Denna mini mace väl kan användas som ett skydd men det är främst syfte är att dölja eller skydda saker och för larping och cosplay.Personligen behövde j...

Gömmer sig plats i boken med Arduino

de varor du behöver för den boken är som visas:-en borste-en tjock bok-lim-cup-brytknivSteg 1: Steg 1 Du först vill limma alla utsidan sidor tillsammans sen när att torr du börja klippa ut mitten. Sedan när din gjort med din bok bör se ut så här.Steg...