IKEA Clock hacka: Gummy Bear klockan

Hej! Här är en video av mig visar du hur till hacka en billig IKEA klocka för att göra en awesome färgglada och roliga gummy bear klocka! Njut!

Min Youtube-kanal

Relaterade Ämnen

Gummy bear explosion: D

dag lär du dig hur man gör och explosion med Gelékonfektyr!Saker du behöver:en ren provrör5 - 15 gram kalium kloratBunsen gasbrännareGummy bear (röda skulle vara en perfekt färg)Heavy duty syra bevis handskar och skyddsglasögon (Mycket viktigt)Degeln...

Att hitta refraktionen av en Gummy Bear

optik klass experiment visar svårigheten att hitta refraktionen av en gummy bear.För att utföra detta experiment, behöver du:-En optik bänk-En ray tabell och bas-En ljuskälla (vi använde en laser)-GelékonfektyrVi valde Gelékonfektyr eftersom vi var i...

Lätt IKEA SUNNAN hacka (icke destruktiva)

lätt IKEA SUNNAN hacka (icke destruktiva)Jag har alltid en massa saker som rör sig i min leksak butik shop-fönster. För att göra det lite lättare på batteriförbrukning och bättre för miljön använder jag IKEA SUNNAN för att göra sol leksaker-powerd. S...

Giant Gummy Bear

Om du någonsin haft en gummy bear, eller ett par hundra, är jag säker på att du har frågat dig hur du kan maximera din gummy bear upplevelse! Vad är bättre än många små Gelékonfektyr? En jätte en, det är vad!Medan du kan köpa jätte Gelékonfektyr, de...

Gummy bear Cookies

Lätt och vacker och livfullt färgad cookies.Jag gjorde dessa med hjälp av en socker cookie deg och Gelékonfektyr.Gummy bears låna en Sega gelé som center och skarpa cookien runt det är en intressant kombination.Det genomskinliga centret ser mycket at...

Gummy Bear och Pottasium klorat Explosion

dag jag kommer att lära dig att släppa loss den respektingivande inspirerande kraften som ligger vilande i varje gummy bear. Allt du behöver är: en glasflaska, 5-15 gram kalium klorat (risk!), en bunsenbrännare, en gummy bära och lite sunt förnuft.St...

"Gummy Bear experimentera" med smält kalium klorat

detta är gummy bear experiment som är försedda med gummy läggs till smält klorat, i sådana syrerik miljö med tillräcklig temperatur, gummy bear skurar i lila flamman kraftigt när contac med smält klorat. Både Gummy Bear och kokande tube offrade för d...

Stop motion Gummy Bear krigare marionett

hälsningar Instructable vänner!Hur många av er har velat göra din egen stop motion filmer? Jag är säker på att alla har tänkt på det någon gång och om du inte har... vad för slags barndom har ni?Jag har försökt och misslyckats många gånger försöker a...

Gummy Bear Popsicles

Steg 1: material Gummy bearsPopsicle beslutsfattareSprite eller Sierra mistFrysSteg 2: Gelékonfektyr Om 8 Gelékonfektyr i Popsicle beslutsfattareGör detta för alla PopsiclesSteg 3: Sprite/Sierra Mist Häll sprite eller Sierra mist i Popsicle facket ti...

IKEA Futon Hack

jag ville ha en uppgradering från typiska collegiate Ikea trä futon i vardagsrummet till lite mer elegant vuxen vardagsrum soffa. Forska soffor & soffor jag hittade; Jag kunde få en begagnad av craigslist (inte en väldigt snygg val), en ny från Ikea...

Hur man gör Gummy Bear Popsicles

Thease är godaste fantastiska Popsicles att äta när de är mycket lätt att göra på sommaren och när du vill behandlaSteg 1: Gummy Bear Popsicles Gummy bear Popsicles är läckra Popsicles som du kan äta när som helst! De är det en mycket lätt att göra!...

Gummy Bear Smoothie

korta instruktioner för att skapa en gummy bear fruktsmoothie.Särskilt tack till Mitsi för hennes första twittera idé för en Reese's cup omelett som gett upphov till en serie av Twitters som förvandlas till denna härliga del av kulinariska mästerverk...

DIY Cupcake läppbalsam! Gummy Bear smaksatt!

Min söta projekt är cupcake behållare för gummy bear läppbalsam. Jag skulle vilja dela min cupcake behållare som tillverkade av papper lera.Steg 1: Du kommer behöver & steg1. gummy bear2. ljus3. vaselin4. läppstift5. papper lera6. akryl färg7. vanlig...

1lb Gummy Bear

tillbaka igen med en annan instructable denna gång jag kommer att visa dig hur man gör en jätte gummy bear. Detta instructable begärdes av min fru. Stegen är ungefär samma som den Gummy snapsglas som kan hittas här:Steg 1: Material Du behöver följand...

Gummy Bear och Sprite Popsicles

med en Sega centrum, dessa läckra gummy bear och sprite popsicles är den ultimata favorit (min 5 år gamla bror begär dessa för sin födelsedag) för barn. Perfekt för en varm sommardag.Steg 1: Ingredienser och verktyg Du behöver...Vad du behöver:•Popsi...

Kirurgiska Gummy Bear Kit

Steg 1: Vad du behöver För att göra gummy bear kirurgi kit, behöver du följande: Gummy Bears flera olika X-Acto blad A Straw Altoids Tin papper tejp saxSteg 2: Att göra fack Att göra dessa avdelningar är ganska lätt. Sätt kan på papperet och markerar...

IKEA ALARM CLOCK HACKA-FRÅN TABELL VÄGGEN!

Första: ursäkta och glömma mina framtida misstag. Jag skriver med hjälp av en traslator av google, så mina misstag är det är misstag. :-)Jo jag behöver en tyst väggklocka, så mitt val föll på VIKIS från IKEA, men Vikis inte är en väggklocka.. .det är...

Billigt och enkelt Clock hacka för tunga sliprar

detta är min första Instructable så jag hoppas att alla njuter.Jag brukar ha problem att komma ur sängen på morgonen. Jag har försökt ställa in flera klockor, att sätta klockor acroos rummet, och ändå jag hitta ett sätt att stänga av dem och få tillb...

Alex Ikea Desk hacka

Det finns så många Ikea Hacks ute och vissa är så fantastiskt, men fortfarande kunde jag inte hitta något jag verkligen gillade eller ville för mitt hantverk rum. Efter ungefär en månad för att gå fram och tillbaka mellan 2 stilar av skrivbord beslut...