IKEA "Solvinden" - sol USB-strömförsörjningDetta är ännu en annan sol strömadapter instructable. Men vänta! Vad skiljer den här?

Tja till att börja med det bara kostar ca $10 och kan driva de flesta USB-enheter.

Men den stora inslag är att den har den söta svenska IKEA styling och funktionalitet som alla åtnjuter.

När vi är klar, kommer du knappast vara att kunna berätta att någon har varit in i den.

Robust och väderbeständig och det finns nog kabel levereras i den ursprungliga IKEA kit att köra från din soligt läge till där allt du behöver kraft.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förvandla en 110 volt AC tillbaka upp strömförsörjningen till en sol debiteras strömförsörjning

jag hade en god vän att skicka mig en kommersiell akut tillbaka strömförsörjning och surge protector med ett nytt batteri 12 v 9amp.Manualen står det att det skulle driva en desktop och LCD-skärm för ca 1 timme.Den har 4 våg och buller skyddade försä...

Gör en USB bakbord strömförsörjning för nära ingenting!

Detta är hur man gör ett USB driva tillförsel för en skärbräda utan att bryta banken. Anledningen till att jag gjorde detta instructable är eftersom när jag gör projekt på min skärbräda, mina batterier skulle hålla å dö. Så tänkte jag och jag kom upp...

Hur man gör en USB bakbord strömförsörjning

Jag köpte många USB-set av brödunderläggen strömförsörjning från marknaden men ingen av dem passar på min bröd ombord. Orsaken är icke standard måtten på bakbord. Hålen är 2,54 mm från varandra, men totala storlek är variabel.Därför bestämde jag mig...

Super USB-laddare, och 12V strömförsörjning

Detta är super super enkel strömförsörjning som ger dig en hög 5v strömtillförsel du kan ladda en zillioner enheter på en gång med, och en anständig 12v strömförsörjning. Ingen lödning behövs.Steg 1: Montera skruv Terminal Strip, klippa trådar, separ...

Återvunnet sol USB-laddare bygga 2

Tjena y'all jag skrev en snabb liten instructable ett tag tillbaka om hur jag tog några bärgning saker och gjorde en sol telefonladdare. Jag skulle vilja presentera alla "Återvunnet Solar debiteras USB laddare 2 den andra bygga".Det enda som åte...

Solenergi generator--akut strömförsörjning--läger motordrivna

Hi alla-här är en annan av mina projekt: DIY--solenergi generator--akut strömförsörjning – motordrivna lägerDetta är ett solsystem som jag byggde ett par år sedan. Jag gjorde bara en större uppgradering på systemet med helt nya batterier, sol laddare...

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Paracord sol USB-batteri ryggsäck

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för att förbeställa en produktionsmodell!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola...Detta instructable är för att bygga och fästa en lätt, vattenavvisande solpanelen och batteriet...

3 utgång strömförsörjning

Jag behövde en extern strömkälla för mina projekt. Jag hade en gammal dvd-spelare som vägrade att arbeta längre så jag beslutade att ge honom en annan nytta. Jag har tagit bort power styrelsen och alla andra delar som skulle kunna användas för några...

Öppen källkod Solarpad Kit sol USB-laddare

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för Solarpad!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola..."Äntligen, en riktig sol laddare för vandrare och cyklister" - Cult of MacKan en kompakt sol USB laddare ut en telefon...

Sol USB-laddare 2.0

Solenergi är stort dessa dagar, från kraftverk till taket matriser! Denna guide visar hur man bygger din egen solar laddare för små elektronik. Denna laddare debiterar de flesta små USB-enheter som mobiltelefoner, mp3-spelare, iPods och iPhones. Dess...

Litium Heavy Duty sol USB-laddare 2.0

Ibland behöver du en hel del av solenergi att få dina prylar kommer. Större telefoner, tabletter och prylar menar att de är mer makt hungrig. När normala DIY solar laddare misslyckas du, måste du vända sig till en Heavy Duty lösning.I detta projekt s...

Dator strömförsörjning till bänk leverans nätadapter

Det finns många sätt att du kan re-syfte och återanvända gamla elektronik. Till exempel, en dator strömförsörjning kan göra en stor bänk nätaggregat för din verkstad.Det finns redan en hel del tutorials online som visar hur konvertera en gammal dator...

Alternativa U.S.B. strömförsörjning

Läs det sista steget nu sedan kommer tillbaka hit till starta detta instructableHar du någonsin köpt en av de enheter som kom utan en strömförsörjning och kräver USB strömkälla som datorn ladda dem upp?? Ingen dator tillgänglig Jo jag har svaret...De...

Bänk PSU strömförsörjning från gamla ATX med Arduino och LCD-skärm

Hej alla och Välkommen till min första Instructable.Jag har alltid velat en bänk PSU för enkel åtkomst till en strömkälla, och något som jag kan lita på när du arbetar med olika projekt. Jag ville ha ett NÄTAGG som:• ger 12v och 5v 3.3V utgångar• ger...

DIY bakbord strömförsörjning

I detta projekt I´m att göra en 5v och 12v strömförsörjning för Radioshack kopplingsdäck. hansSteg 1: delar De delar som jag använde för detta projekt är:* 5v till 12v steg upp* Ledningar* Litet projekt box* 4 manliga stift* PCB* Set av brödunderlägg...

Flash-strömförsörjning från dator nätaggregat

Syftet med detta bygga är att minska behovet av en fotograf/filmare för batterier på en plåtning. Jag har haft problem med spänning dropoff samtidigt på fotograferingar leder till mig saknas avgörande skott medan du väntar min blinkar till recharge (...

Billig variabel strömförsörjning

inledning.Enkel strömförsörjning från LM2596 ihop modul.Kan ge utdata till 35V.Rad 1.25V - 35VStrömmen upp till säkra 2.5AUtformad med1. 2 banan uttagen för utdata2. 1 amperemeter anslutning + sin produktion3. 1 extern Voltmeter anslutning (kan använ...

LM317 Variabel strömförsörjning

LM317 variabel strömförsörjningen är mycket populär och fungerar bra i många situationer. Det kan ta i upp till 40 volt och variera utspänningen från 1,2 volt - 37 volt. Samtidigt som upp till 1,5 ampere av strömmen med en ordentlig kylfläns installe...