IKEA stol ergonomiska hacka, 3D trycktProblem att lösa...

Jag har köpt en billig och bekväm kontorsstol IKEA, men har inte rätt höjd för mitt skrivbord.
Som ni ser på bilden är inte mina armar till skrivbord ytan position ergonomiska. De bör vara platta över skrivbord ytan.

Lösningen...

Design och 3D skriva en monter av för att lyfta stolen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sträcker sig en Ikea-stol i en bänk Ivar - Ingolf

The Ingolf bänk säljs för $229. I stället kan nästan alla billiga Ikea stolen sträckas till en materiell kostnad av $36. Motordrivna verktyg underlätta saker och ting, men detta kan ske utan en tabell såg, jigsaw eller router tabell och med de mest g...

IKEA säng hacka (RYKENE)

jag köpte denna sängram för några år sedan. Sedan dess har jag alltid velat ändra sängen för att göra den starkare och lite mer sofistikerade.De ändringar som jag har gjort:-Ökad höjd till ca 20" från toppen av madrassen på golvet-Klädd sänggavel-Mål...

DIY nattduksbordet: IKEA avsaknaden tabell hacka

På en av mina mycket täta resor till IKEA hittade jag billig bristen på tabeller som var perfekt färg att arbeta som Nattduksbord i mitt sovrum. Det enda problemet var att de var för lågt för min säng. På $13 var det värt att försöka hitta ett sätt a...

IKEA Tool Box Hack

hur till hacka en IKEA FIRA mini Kista in en fin snygg verktygslåda för kontoret.Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver är en av IKEA FIRA mini bröstet, en förpackning med KOSING handtag (6 stycken för $1.99) och vissa #8 metall brickor från järnaffä...

IKEA säng hacka

När jag flyttade in i min första lägenhet, som var en studio, var jag någon lagring som jag desperat behov för saker som resväskor, massor av böcker och plugget. Jag kom upp med en hacka för en IKEA säng som berörs några av deras billigaste produkter...

IKEA cykel Rack hacka

Under åren har cykling tar över mer och mer av mitt liv. Start som kid racing BMX till ridning spår cyklar på stadens gator och nu dyrare cyklar med växlar och prylar. Alla dessa cyklar har jag samla för olika scenarier börjar ta över min lilla lägen...

IKEA Besta Jagra hacka - gömmer sig A / V-utrustning för under $20

i detta Instructable kommer jag krönika stegen min fru och jag tog till plugg A / V öppna på Ikea Besta Jagra. Vi beslutade att vi behövde göra något eftersom vår 8 månader gammal unge är i allt, inklusive stänga av min spelkonsoler och jävlas med in...

IKEA USB lampa hacka

Hej duDetta är min första instructable. Det kom till liv under ovanliga och långt-från-gynnsamma omständigheter. Jag tycker nästan synd att kalla det en hacka; bara allt föll på plats framför mig.Medan jag reser arbete-relatedly jag fick uttråkad och...

IKEA dioder expansion hacka för alla

Jo jag har läst alla de andra ikea hacks som omfattar programmering styrelser och lödning och det ser alldeles för komplicerat att uppnå något kan jag köper helt enkelt köpa en dyrare controller.men på de billiga, dioder kontrollen med dess några kna...

IKEA stol släde

Det är inte lätt att böja trä, så jag bestämde mig att låta Ikea till det hårda arbetet för mig. RESULTATGRUPPEN stolen har alla böjda trä måste du göra en robust släde!Skandinaver är kända för sina exceptionella modernistisk design färdigheter, både...

IKEA medalj innehavaren Hack

jag tittat runt olika webbplatser (inklusive en av mina favoriter: Etsy) för en medalj hållare som kunde hålla min race haklappar, race medaljer och enstaka race bilden i en ganska anständig letar mode och det var också prisvärd.Fortfarande, jag inte...

IKEA ALARM CLOCK HACKA-FRÅN TABELL VÄGGEN!

Första: ursäkta och glömma mina framtida misstag. Jag skriver med hjälp av en traslator av google, så mina misstag är det är misstag. :-)Jo jag behöver en tyst väggklocka, så mitt val föll på VIKIS från IKEA, men Vikis inte är en väggklocka.. .det är...

IKEA Epedit Plywood hacka

Vi har två IKEA Expedit enheter ett par år sedan. Fina och billiga grejer men inte lika bra för förvaring av böcker som vi trott från början. Så vi cam upp med en plywoodlådor som kommer att kombinera allt detta:Ser bra utLagra böckerButik lilla anvä...

IKEA sida tabell hack.

Detta är min första instructable. Jag hade en fest och gjorde en stor tabell med Vika benen och då hade skärbräda på bordet för partiet.Steg 1: Steg 1 Material. Få 2 ikea Vika bordsben. De är 10 dollar varje. Så har du 20 spänn i ben och en Lampig sk...

Glödande möbler: RGB LED strip + IKEA sida Tabell Hack

IKEA-möbler är cool. Gör det coolare med detta snabbt, lätt och billig DIY uppgradering som gör dina möbler glöd!Här är vad du behöver:• IKEA bord (eller skrivbord, valfri storlek) - $7,99 - saknar sidobord• 3528 LED Light Strip komplett Kit - $19,99...

Fornasetti Ikea Hack

Skapa en vacker Fornasetti inspirerad stol med en billig Ikea stolen. Ett enkelt sätt att piffa upp en grundläggande stol.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverIKEA stolClipArt-bilder för att förstoraE-6000 Spray limSvart Krylon s...

IKEA soffbord hacka

Ikea kaffe bord hacka.Materialet används Base skåp lock panel och sultan Lindberg. Denna punkt var plocka upp som IT IS avsnitt, priset är billigare från att köpa en ny tabell. Detta är bra även för dem som gillar praktiskt arbete.Material lista:1) P...

Lucina / Chrom svärd (3D tryckt)

Detta är svärd Lucina och Chrom används från TV-spelet Fire Emblem. Det var 3D tryckt i naturlig PLA och sedan målade. Jag designade modellen i autodesk inventor baserat på referens ritningar jag hittade på nätet och med hjälp av boken "Riddare av Ir...

9 alternativ lagring idéer

Min lägenhet i San Francisco förprickat många önskvärda funktioner: trägolv, fina grannskapet, nya apparater, utmärkt tillgång till kollektivtrafik, och även tvätt i byggnaden. Det enda det allvarligt saknade var garderobsutrymme. En 5-månaders tillf...