Inbyggda kall rökare för elektrisk rökare "Brevlåda Mod"-moddetta instructable är ett ramverk för att skapa ett betongblock kalla-rökare box speciellt framtagen för masterbuilt elektrisk rökare.

Det tar sin inspiration från "brevlåda mod" med målet av att vara mer permanent, bättre snygga och funktionella.

Jag gjorde detta främst eftersom jag har problem med att hålla min amazen pelleten rökare (amnps) lyser. Med detta mod får jag 10 timmars rök gånger nu, så jag kan få en full natts sömn medan rökning.

Instruktionerna kommer inte att få in hur man gör mortel, eller blanda betong eller andra delar av den allmänna konstruktionen. Det finns gott om bättre gjort instructables ute för att.

Allt i denna setup kommer att kosta dig runt $100 eller så räknar inte kostnaden för rökaren själv eller amnps.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong kall rökare

Att vara en lång tid fan av Alton Brown, bra äter, samt lång tid fan av bacon. När jag såg Alton's show om hur man gör bacon från början blev jag inspirerad att göra det, som, lox (rökt lax) och andra läckra, kall rökt/botas livsmedel. Men detta kräv...

Hemgjorda kalla rökare

jag kom upp med idén om en kall rökare.I princip kommer att mikrovågsugnen på botten hålla rökning släde från Labyrint-Nilsson. Jag kommer att använda enkel aluminium kanalisation för att gå från mikrovågsugnen upp till PC fall. Aluminium kanalisatio...

Kall rökare från Cocktail Shaker

om du är som mig, du är lång, mörk och stilig, och har en törst efter bacon! Här är en snabb, lätt och billigt sätt att generera kall rök för Makin ' bacon, rökt ost, ägg, eller för röka din egen malt för att brygga öl.Vi gillar att äta bra, lokala k...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Xbox 360 Kall katod belysning

Kall katod lysrör avger en vacker lyster på natten, och detta instructable serverar att dokumentera processen att installera två 4 tum CCFL rör till sidan öppningar för en Xbox 360.Jag anser att resultaten av anpassad belysning är värt tömning en Xbo...

Måla en Stencil elektriska

Det är lätt att skapa slick grafik för din interaktiva projekt. Följa guiden nedan för några tips om hur man gör detta med en stencil.Om du har en av våra stenciler, blir skapa nätet för att ansluta till din Touch styrelse, eller göra en egen uppsätt...

Att göra Lox hemma

Min fru ville ha Lox till påsk. Hon är meshuggeneh, rätt?Hej, jag är Scotty C. och jag göra läckra saker att äta.2,5 år sedan min fru köpte mig en klass på charkuterivaror och jag har gjort korv, BBQ, skinka, bacon och rökt ost någonsin sedan. Jag ha...

Bro, gör du även Bacon? En steg för steg Guide till Bacon Makin '

Bacon fick riktigt dyra mellan 2013-2014. Jag menar, verkligen dyrt. Jag njuta BBQ så jag grenade ut i charkuterivaror i slutet av 2013 och började ta några klasser att lära sig hur man botar, rök och bevara kött. Ett år senare gör jag korv från grun...

Cold smoker

Här är en beskrivning av hur man producerar en billig och effektiv kall rökare. Det håller rökning för 10-12 timmar per fyllning så om du vill röka kött eller fisk i flera dagar, kan du göra det utan att störa ditt arbete eller sömn. Bara fylla upp d...

5 viktiga aspekter av reproduktion spis

Ett stort antal människor misslyckas med att utnyttja sina eldstäder. Varför? Självklart, eftersom det inte är lika lockande som det kunde vara. Dessa dagar, har centralvärme, utilizationen av eld är inte längre nödvändigt att fastighetsägare och så...

DIY enkel Solarbotic Solar BEAM

Detta är ett enkelt projekt att bygga en solarboticVi använder 7st av bpw34 kisel fotocell, var och en av dem kan ge ca 0.53V spänning och 1.8mA nuvarande, som är mycket liten, eller hur?så vi använder en krets kallas "sol motor", till lagring e...

Tentakel skulptur

Jag har utvecklat tekniken att ta en 3D-modell, utspelas det i anslutna bitar, får de waterjet klippa ur stål, och sedan bockning och svetsning i form. Detta har varit ingående i severalpreviousInstructables. (Vänligen se de för tekniska detaljer.) J...

Interaktiva Doctor Who dator frågesport.

Doctor Who frågesport video för mobila enheter.Välkommen.I detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör egna interaktiva flera val frågesport spel som använder röstigenkänning, talsyntes, .exe bildfiler, en fred av programvara kallas EZ-Bu...

Smokin ' spis

Smokin ' spisSteg 1: Donation OK, jag gjort en tjänst för en kompis och de vänligt ge mig detta mot min man grotta. Det var inte bra för hemmabruk men glada dagar det passade mig perfekt.Steg 2: grillspettet jag bestämde att jag skulle använda det so...

Mirakulösa Solar laddat vatten

OBS: DETTA ÄR VARKEN EN ERSÄTTNING FÖR MEDICINSK RÅDGIVNING ELLER ALTERNATIV MEDICIN. Laddade solfångare är en lyckligt lottad upptäckt, balanserar element, stöder och strukturer kroppens naturliga mekanism, gör oss känna sig piggare än någonsin. Den...

Matchbox mikrofonen

Hur man gör en verkligen grundläggande mikrofon från en matchbox och penna grafit. Denna enkla elektronik experimentet visar hur en mikrofon fungerar och vetenskapen bakom den. Vi kommer att utforska de grundläggande principerna i en mikrofon och byg...

Hemgjord Lox

Efter att vara inspirerad av Alton Brown att göra en kartong kall rökare att göra bacon började jag tänka på vad jag kunde kalla rök. Ett av de första förslagen jag fick var att göra lox (Kallrökt lax).Jag har haft lox från livsmedelsbutiker, Einstei...

KOMPLETT RADIKALA SNUGGIE: OCKUPERA (ganska) varm och torr (kinda)!

"Hela världen är att titta på, så klä för det!"Den radikala Snuggie är en DIY vinter-resistenta Protest plagg.Mellan razzior och regn kämpar många ockupanterna med improviserade vinterförvaring. Varför täcker själv i en plastpåse när du kan mode...

Ultimate Ugly Drum Smoker

Projektet startade med en "gatan hitta" av en kasserad Wally * världen gasgrill, med 22,5" diameter lock. Instructables gav planerna för grundläggande UDS men detta projekt till ett mycket funktionellt och bekvämt air control plus kall rökn...