Industriella ser hängande media hyllornavi har en hel del media, och vi behövde ett trevligt sätt att visa den och göra den tillgänglig. Vi ville också ha något som skulle passa vår designerstil. Senaste kriterier, det behövde vara något som jag kan göra. Jag är ganska praktiskt, är jag ingen möbelsnickare. Denna design tillåter vissa slask :)

Största bilden nedan visar åtta hyllor av sex fot ombord. Detta kommer att hålla en slutsumma på ungefär 960 filmer. Detta är vad jag kommer att beskriva i detta instructable.

Den andra bilden är en fem fot bred med sex vacklade hyllor version. Medan något mer komplicerat, ska det vara enkelt att räkna ut efter detta instructable.

Den grundläggande tanken är att jag skulle använda tunga krokar, stål kabel, och trä hyllor för att bygga den (i princip billigare grejer att jag kan hitta på home depot). Kabeln skulle passa i ett spår som jag klippt och jag skulle använda en propp fästelement på linan för att hålla den på plats.

Tänk på detta bara hänger på väggen och kan flytta, så att inte sätta något verkligen krossbart på den. Speciellt med små runt.

Kolla in min andra industriella hyllor för en komplett uppsättning: utrustning hyllor och TV avsats

Se Steg
Relaterade Ämnen

Industriella ser Audio Video utrustning hyllor

efter byggnad Media hyllorna, jag ville ha något som skulle matcha det och hålla min Audio Video utrustning. Som ett par av de komponenter som kör ganska varmt jag ville ha något som skulle erbjuda mer utrymme än normalt. Och igen ville ha något som...

Industriell letar TV hylla / avsats

det här är en quicky instructable att slutföra min Industrial ser hyllan samling. Här är Media hyllorna och utrustning hyllor.Vi behövde ett ställe att lägga kanal centerhögtalaren, och det passade under vår TV stativ (och egentligen inte vill det dä...

Hängande hyllor gjord från Longboards

Detta är min första instructable, så bär med mig. Några förslag för att förbättra det är mycket välkomna.Nyligen bestämde jag mig att bli av med min gamla DVD/Media hyllorna som jag var trött på dem och de tog upp för mycket utrymme. Efter att funder...

5 minuters industriella utseende hyllan

Det finns många sätt att lägga till en hylla. Detta är en snabb, industriella ser en som har några bra styrka.Steg 1: material Rördelar finns på Home Depot i VVS isle.2 x 1/2 x 6 tum galvaniserat gängade rör nippel2 x 1/2 tum galvaniserat Cap2 x 1/2...

Soffbord (industriella Cart)

Anledningen till detta soffbord bygga är för en byteshandel med en av mina vänner. Som råkar vara en lokal konstnär och värdar konst visar varje så ofta. Byteshandel består av ett soffbord för en målning. Eftersom jag verkligen behöver inte en målnin...

Bokhyllan Hacking

Trots den fantastiska tekniken har vi nu tillåter oss att bära med sig tusentals böcker i våra fickor, finns det något om touch, luktar och erfarenhet av sprickbildning öppna en riktig bok som fortfarande retar mig. Jag har samlat en hel del böcker g...

Estetiskt tilltalande Gaming soffbord

efter att ha avslutat min TV avsats, AV utrustning hyllor och Media hyllorna... Jag behövde en sista bit av möbler att slutföra mitt vardagsrum underhållning extravaganza. Jag behövde någonstans att lagra alla videospel tillbehör som controller, head...

Steampunk lampa Raygun

Industriella steampunk lampa raygun. Denna pistol/lykta skiljer sig varje gång den är byggd, beroende på tillverkaren. Men med ett lager leksakspistol, glödlampa uttag med brytare och några prylar lagt till att det ser cool, kan du ha din egen.Om du...

CYCLOPS

HejHär är Cyclops... alla metall, blanka, väldigt industriella. Jag kan föreställa den sitter på baron Harkonens mantel...Jag har velat bygga en ensiffriga Nixie klocka för ett tag nu, jag tittade runt verkstaden och hittade ett gäng av smått och got...

Bedårande ätbara Mini julgran med Cookie ornament!

Detta är en kort förklaring av hur jag gjorde en ätligt inredda miniatyr julgran och ett urval av full storlek ornament. Ser som den bästa delen av jul ligger i ätandet (det är topp 3, åtminstone), jag trodde natten vakade holiday filmer och långsamt...

En kamrem bälte

Jag kommer att visa dig hur man gör ett bälte för dina byxor med ett bälte från din bil. Vi kommer att ta ett bälte som du inte längre bära, och ett bälte bilen inte längre bär, och göra en ny bälte som du kan vara stolt över.Vad är en kamrem? Det är...

TV-Lift skåp - hyllor

vår TV lyft skåpet som anges här fortfarande fungerar bra. Jag ville lägga till hyllor ovanför lyft skåpet så att när TV: N är i nedfällt läge, vi kan se våra familjebilder och visa vår boksamling. Hyllorna kommer också fungera som en plats för våra...

Att göra en helmask

Mina damer och herrar, Välkommen tillbaka!Efter att min första Instructable, tog det tills nu att göra uppföljaren. Fråga inte varför, det är hur dessa saker går, då och då. Liv, hon är en wily en ;-)Att första Instructable är faktiskt förberedelsen...

Byggandet av en Steampunk ljus rör

Hej allaNågra dagar sedan presenterade jag mitt första projekt för dig. De första inkommande kommentarerna bad mig att vara mer detaljerad i mina nästa projekt.Jag trodde nog lite och nu vill jag presentera en mycket detaljerad beskrivning av byggand...

Fashion Disaster

Fashion Disaster är ett kortspel för yngre människor att utbilda dem om kulturell anslag. Spelare överlagra olika typer av öppna kort och mönster över en etnicitet kort, för att få poäng. Detta spel försöker Visa spelarna problemen med kulturell ansl...

"Fuller huset" part stil

Jag vet inte om dig, men mamma, Ashley (svägerska), och jag hetsäta sedda fylligare House i helgen på Netflix! Jag växte upp på Full House och alla TGIF visar. Jag tror enda mer spännande då Fuller-huset kommer ut är den nya Gilmore Girls Netflix sho...

UPCYCLED plast påse TORKSTÄLL

A våra hus vi försöka återanvända eller upcycle när och vad vi kan. Så vi spara och återanvända plastpåsar. Vi tvättar dem i diskmedel och varmt vatten, sedan lufttorka. Problemet är där för att torka dem? Tidigare har vi fast dem på flaskor eller up...

DATOR fall fönster MOD

HUR TILL MOD OCH TEMA EN DATOR FALL FÖNSTRET:DET ÄR SANT ATT DE FLESTA DATORBYGGARE SÖKER STÄNDIGT EFTER ATT NÄSTA STORA MOD, SOM MED MITT TIDIGARE INSTRUCTABLE (VRIDA PÅ EN PC GENOM ATT SÄTTA IN ETT KORT).UTAN UNDANTAG SÖKA DE OCKSÅ EFTER EN UNIK LO...

Revivir Disipador Thermaltake Blue Orb II

En este minitutorial lo que pretendo es enseñar de qué forma han puesto sv uso el excelente disipador Thermaltake Blue Orb II que tenía retirado desde hace meses por falta de poder conseguir un repuesto para el ventilador, que como todos los ventilad...