Infinit E batteriKunna driva 12 volt ström regulatorer och ladda nio volt batterier

Se Steg
Relaterade Ämnen

Disney Infinity ljus FX batteri Mod

Disney Infinity som ett spel är inte riktigt min grej. Tiny Yoda med en ljus-up sabel är dock definitivt min sortens saker! Så, jag plockade upp en Disney Infinity ljus FX Yoda hoppas att mod siffran vara batteridrivna. Strömkällan standard är en ind...

10 "x 10" LED Infinity Mirror

Detta täcker byggnaden en 10 "x 10" Infinity spegel Kit från Chromation system. Men inkluderade planerna kunde användas till att bygga en från egna delar och leveranser av akryl, masonit eller liknande. I kit ram är tillverkad av polystyren plas...

Vackra Infinity spegel (perfekt idag)

Här är en oändlighet spegel som jag gjorde som en födelsedagspresent till min flickvän. Perfekt om du har fastnat för närvarande idéer och vill mixtra runt lite eftersom det är en riktigt enkel skapelse. Det tog mig bara ett par dagar att arbeta ett...

Star Herren Infinity Orb

Jag gjorde denna Orb att gå med mina söner börjar Herren kostym som kan ses här Star HerrenSteg 1: Samla ditt materialFör att göra det du behöveren polystyren bollMjukpapper12 lila lysdioder9 volts batteri och kontaktLila plast - jag använde en plast...

Infinity Mirror UV String Art

Välkommen till min andra Instructable!Infinity sträng konsten är unionen av en oändlighet spegel med UV-lysdioder och sträng konst.De optiska verkställer önskas är en oändlig återspegling av en glödande sträng konst.Huvudtanken är att sätta en sträng...

DIY batteri (galvanisk cell)

Detta kommer att bli korta och enkla instruktioner för att göra en galvanisk cell och batteri från vissa normala träskruvar eller naglar eller något annat liknande material och koppartråd och vissa vävnader och klisterlappar och använda batteriet för...

Infinity bastrumma

detta projekt var inspirerad av Infinity spegeln, för min konstnärliga presentationer och ser mycket trevligt på din trumma!För detta projekt behöver du:-1 x Trumskinn REMO Starfire Chrome-1 x 50cm akryl skära i form av skivan (vid min bastrumma 18 "...

Cool ledde Infinity Mirror

Led infinity spegel som jag gör med vissa material som spegel från gamla hårddisk, lysdioder, plast spegel folie och batteri innehavaren.Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!Prenumerera på min YOUTUBE-kanal:http://www...

Infinity spegel hängande

jag har sett många infinity speglar och alltid gillat effekten. Jag har dock aldrig sett en riktigt liten en. Jag hade nyligen köpt en ny typ av harts och ville prova. Vad dök in i mitt huvud var den oändlighet spegel hängande. Den största utmaningen...

Infinity spegel fodral

Jewel case försedd med en liten lysdiodsrand. Och vissa batteri.Totalt kostar 3 €Steg 1: Gå till en hobbyshop och gå till avsnittet bil tillbehör. Köpa en lysdiodsrand avsedd för fordonets strålkastare. De mäter ca 50 cm (en fot och en halv) och de k...

Infinity spegel som blinkar på musik

För en klassprojekt var vi tvungna att använda en arduino, en sensor och en switch. Jag ville göra något som involverade lampor och genom mina sökningar av Instructables jag kom över massor av infinity spegel tutorials. Det här är mitt försök att byg...

Infinity spegel och bord (med casual verktyg)

Hej alla,A while ago jag kom på detta instructable och togs omedelbart med det och ville göra min egen, men kunde inte få mina händer på 1) enkelriktad plexiglas spegel eller 2) en CNC router. Efter lite för att leta runt, kom jag upp med ett enklare...

DIY Infinity spegel klockan

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna infinity spegel klocka!Det är verkligen häftigt, Billigt och enkelt, ingen arduino eller lödning behövs! Jag använde en Mickey Mouse väckarklocka från Disneyland. Det var gamla och...

Hur man ändrar en klocka batteri med normala verktyg

Hej, här är en video som ger enkel, lätt för att följa steg om hur du ändrar en klocka batteri. Jag visar också hur man ska polera metall portionr av din klocka....

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på döda batterier

Några elektroniska projekt är lika enkel som denna. Det kommer att tilltala dem som får en kick av att utvinna de sista spåren av energi från platta batterier.Steg 1: översikt De flesta hushåll har flera exempel på en klocka som innehåller typ av rör...

Hur att köra ett batteri elektrisk klocka på solenergi--del jag

Denna första del visar hur ett konventionellt batteri elektrisk klocka kan drivas med hjälp av en enda 2 Volt solcell och en super kondensator. I vissa delar av världen året runt drift är möjligt men säsongsbetonade brist på solljus kan begränsa drif...

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på solenergi--del II

Vi har uppnått mycket med en enda 2 Volt solcell laddning en super kondensator delvis jag men att gå vidare måste vi lägga till fler solceller som i sin tur tar på behovet av extra kontroll i laddningskretsen.Här i Cornwall i sydvästra England mycket...

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på solenergi--del IIa

Detta tredje bidrag kompletterar mina ansträngningar på detta ämne och är det enklaste och billigaste att köra. Delarna I och II används en super kondensator för att lagra ström för timmar av mörker medan här använder vi någon form av laddningsbara c...

∞ Infinity Gauntlet

Ni alla känner till historien, pojke möter flicka, pojke blir kär flicka, pojke samlar alla Infinity juveler för att göra Infinity Gauntlet och blir nära allsmäktig att imponera flicka... Jo det är historien om pojken är Thanos och flickan är död och...