Ingen sy MAP kostym-lätt barn kostymlätt sista minuten kostym idé. Allt du behöver är tyg, en limpistol, sax och 1 timme.

Min son älskar geografi och ville vara en karta för Halloween. Inte precis en populär kostym, så jag kom med detta. Jag sy inte och jag anser inte mig själv crafty. Om du har sett min andra instructables, ser du bara mat. :)

Detta är en lätt, minimal ansträngning kostym som tog 1 timme att göra. Du kan använda detta som en mall för andra kostym idéer som ett kuvert, en bärbar tecken, chokladkaka, etc.

Vänligen rösta för detta om du gillar den. : D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Super lätt * ingen sy * hund kostym!

På bara några minuter och för bara några dollar kan du göra en löjligt bedårande kostym för ditt husdjur! Och det bästa är - det finns nr sömnad inblandade, så egentligen vem som helst kan göra detta!...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

Klassisk kostym idé: Socker skalle Lady

Dia De Los Muertos är spanska för dödas dag, och under denna semester, en av de mest populära ikonerna är socker skallen! Om du planerar på dressing som en socker skalle Dam för Halloween eller för dödas dag, hänvisa till detta Instructable om hur ti...

Kapten Amerika sköld

detta var prop för en klänning upp partiet, eftersom ingen kapten Amerika kostym är komplett utan sköld.Processen var snabb, kanske 20 minuter exklusive torktiden för färgen.Leveranser:-Papp lakan eller låda-nyheter papper-tejp-färg (röd, blå, vit)-p...

Öga Agamotto

"Med ögat av Agamotto!"Öga Agamotto. En awesome amulett, den översta Talismanen, mest utmärkt öga, bling från det okända... kalla det vad ni vill, men ingen Dr Strange kostym skulle vara komplett utan den. Hänga den från din hals, lås till din k...

Vodka Clementines

*cue pitchpipe*Oh min darlin', Oh My Darlin', OH MY DARLIN! Vodka klementiner, nu är jag full och berusad för evigt, om min vodka klementiner.* Ahem.*Detta är hur du gör vodka Infused clementine apelsiner. Perfekt för spel, konserter, picknick, cykel...

Snapple, stål och grön eld: bruden av anden lykta

jag är att ange detta i den gröna utmaning och Epilog utmaningen. Om du gillar vad du ser, snälla rösta på mig!Min tidigare grön eld instructable, The Spirit Lantern (grön eld 2.0), var underhållande och pedagogiskt att göra, men det upp ett par fråg...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

Göra en fria house solstol för din baby

---Disclaimer: Läs!Detta instructable är egentligen bara en bra idé att återvinna något som annars skulle gå till en deponi.Jag ber att du läser detta, eftersom i något sätt tolererar jag användning av en föråldrad bilbarnstol för användning i en bil...

Papper hantverk

Detta projekt är superenkel och kräver lite eller ingen slughet. Bra för barn som kan hantera sax eller kul arrangera pre skära papper. Detta ger pop av färg till vanlig väggen eller ett bra komplement till Galleri väggen och alla det tar några minut...

Bacon smaksatt sockerkulör sockerlag!

Kola och bacon smaker är mycket populär just nu. Förra året gjorde jag ett par kaffe instructables och en kommentar gjordes om bacon kaffe. Tanken var inte mycket tilltalande för mig men jag tänkte om jag hade möjlighet skulle jag försöka göra några...

Faux spis

Jag älskar att dekorera inför julen, och cirka 11 år sedan hade en plats med ingen spis. Båda mina barn var unga, och jag ville ha en plats att hänga sina strumpor förutom på baksidan av dörren! :-) Jag hade sett en cheesy snygg kartong spis kit jag...

Yoda kostym för barn

det finns massor av Star Wars kostymer ute för spädbarn. Men de är dyra. Också, de är lame... som den här. Och det är roligare att göra egna. Svåraste med att göra en baby dräkt är faktiskt att få barnet. Det finns flera stora webbplatser där ute som...

Barn rovdjur kostym

detta är en barn storlek predator kostym att gå med den främmande Xenomorph kostym vi gjorde tidigare. Tyvärr jag gjorde inte gummi Predator masken, min bror har redan gett mig sorg över det, men med tiden rinner och ingen bra leverans av flytande la...

Strumpa apa kostym för barn

detta är ett enkelt projekt för någon med minimal sömnadsskicklighet. Och det är super söt och mysig för kyliga Bus eller godis!Steg 1: Hitta några strumpor. Start med ett paket med 6 par arbete strumpor. Jag använde 4 par för ett litet barn storlek...

Rymden Robot barns Halloween kostym - (hela kroppen)

Halloween kommer närmare och närmare, och barnen behöver sina egna nya Halloween kostymer! Gör det lätt att farkosten, billig robot kostym som kommer att göra ditt barn stå från mängden!Steg 1: Vad du behöver Material:- 1 gul hink som borde passa per...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...

Barn Batman kostym

Detta var min lösning på en rolig inte sy Batman kostym för mina pojkar! Det var mycket lätt att göra och pojkarna älskade att vara en Batman-trio med sin storasyster.Steg 1: material Dollar Store bat maskSvart lång ärm t-shirt (storlek för att passa...

Min Sparkley TMNT (barn Mutant Ninja Turtle) kostym!

Min lilla flicka är 16 månader gammal, och med serietidning kärleksfull, tecknad titta på, aldrig kommer att växa-upp föräldrar, kunde inte hon har bara det standard ganska söt prinsessa kostym för halloween i år. Jag gjorde hennes dräkt förra året o...