Inläggningar logik: En jätte kretskort inlägg gjorda av waterjet elektroniska spårDetta Instructable visar hur man gör ett jätte inläggningar elektroniska kretskort av rostfritt stål spår skära på en OMAX vattenskärning och akryl CNC slipat på en Shopbot.

Dessa steg utöka för att bygga en elektronisk krets, eller någon typ av beläggning med en vattenjet och CNC kvarn.

Inläggningar logik är en del av min CMOS Logic skiss serien och gjordes som en AiR (artist i residence) vid piren 9. Arbetet i denna serie fokuserar på CMOS Logic Gates som de grundläggande byggstenarna i digital teknik, och gör dem så att de kan bli sedda och uppskattade.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kretskort väggklocka

har massor av slumpmässiga kretskort liggandes? Vill du återvinna dem för bättre ändamål? Detta är en cool och dekorativa kretskort väggklocka gjord av några leveranser.Steg 1: Verktyg och förnödenheter Behöver du:Gamla kretskort (bärgades)Superlim (...

Kretskort Design Journal

Ett kretskort Design Journal gjorda av en återvunnen kretskort, en bit skrot trä, och skrot papper.Steg 1: Välj framsidanHitta en lämplig kretskort ska användas som en front cover för din journal. Kom ihåg att locket kommer att bestämma måtten på din...

Lyser upp Tardis Nattduksbord med inbyggd lampa

Jag SVÄR jag göra mer än bara Doctor Who grejer... Men titta på mina bygger du kanske tror jag är en nöt. Jag vilja bygga saker för mina barn och du kan gissa vilka visar är populära i huset...Min dotter ville ha ett nytt Nattduksbord för sitt sovrum...

Göra din egen miniatyr Electric Hub Motor

i-wheel electric drive motorer utgör en effektiv metod för att tillhandahålla propulsion fordon som annars inte var utformade för att ha drivande hjul.Det vill säga är de bra för EV hacking och omställning. De är kompakta och modulära, kräver inget s...

Matbord med sida tillägg

matbordDenna matbordet är tillverkad av massivt körsbär lövträ. Den här tabellen har plats för sex personer (42" brett och 72" lång) och rymmer 10 personer (60" wide och 72" lång) med två sida tillägg.Användning av hand skära faner anv...

Titanium snö såg

här är en komplett uppsättning instruktioner om tillverkning en snö såg av Titan. Innan vi börjar bygga något, måste vi börja med en lista över verktyg och förnödenheter som används för att slutföra detta projekt. En vattenstråle eller andra CNC kräv...

Holiday Dreidel ljus visas för tak

detta Instructable visar hur man bygger en holiday dreidel display för ditt tak. Den använder klädhängare tråd, rep ljus och en Arduino controller för att styra en blekning demo-läge och en "spin"-läge. I demoläge tonas symbolerna in och ut, frå...

Portalen Test kammare orienteringstavla

jag skrev detta som ett inlägg på min blogg Apathetic torsdag för några år sedan, alltid betyder att komma runt att att göra en tutorial för instructables, men aldrig sett till att det. Fram till nu.Detta är en 2ft av 4ft bakgrundsbelyst skylt, gjort...

Hur man gör egna nedbrytbar våtservetter

våtservetter är oftast gjorda av polyester, även de förment "eko" kära... * hostaseventhgenerationhosta *Vilket innebär att de kommer förmodligen ändå att sitta i deponeringsanläggningar när jätte Kackerlackor tar över jorden. Här är hur du gör...

Kapsling bord med V-rista inlaga

häckande tabellen är tillverkad av massivt körsbär lövträ och med en lockig maple av tre gingko löv.Topparna på de kapsla tabellerna vik med butler-tray fjädergångjärn. För lagring glider de in i ett spår under toppen av huvudtabellen.Huvudtabellen ä...

Oodie hoodie: shoppa någon Jacka! (med Sketchbook Pro tutorial video)

Detta inlägg gjordes för den "Dröm, Rita, bära det" tävling.So... Jag glömde att spara den ursprungliga intro som jag skrev, men här är det så gott jag kunde åter fras det för dig utan att ändra några idéer.Nyligen, jag förlorade min favorit hoo...

Gammal Film blädderbok

en god vän till mig är ett stort fan av Indiana Jones-filmerna (även den 4: e en) - för en kommande födelsedag, beslöt jag att prova lite olika metod för att skapa en ny blädderbok för honom. Det innebar några nya program och en något större sidstorl...

Helmet Display står

Tillbaka i dag, folk bar hattar... riktigt fina hattar... inte baseball hattar eller trucker hattar med billiga, plast storlek skaderegleraren remsa sak. Jag minns detta eftersom min farfar hade en... en fedora tror jag. Han lämnade sällan huset utan...

Robotic kråka

Detta Instructable är för alla beslutsfattare, Halloween entusiaster, ingenjörer och Tinkerers.Bakgrund: Jag har varit en deltagare i den årliga Auburn gemenskapen Festival i nästan hela mitt liv. Det är en Skördefest med många konkurrerande kategori...

Pirat fartyg ändring

detta är en ändring av ett barn trä "Måla din egen" fartyget kitLedsen för bristen på steg för steg bilder. Jag tänkte aldrig på att göra vilket gör detta ett instructable tills jag var nästan klar.Om någon vill veta något eller mer information,...

Golv kakel mosaik infoga

detta projekt, mitt första försök till en kakel mosaik, och ett sätt att använda upp några överskott kakel kvar efter tilling källarvåningen. Mosaiken ser komplicerat, men är inte. Jag installerade det i vår bungalow (upphöjd ranch) foajén centrerad...

Ljudadapter

jag byggde denna audio adapter så att jag kunde par mina hörlurar som har en 1/4" plugg, till 1/8"-uttaget på min dator. Jag har dessa super söta hörlurar som avbryta yttre buller fenomenalt, var problemet är att de kräver en 1/4" jack - oc...

Arduino & Visual Basic 6.0 (kontinuerlig Servo Motor)

detta Instructable är nästan lik till Light Controller postat tidigare. Den innehåller samma struktur och mönster i styr Servo Motor. Jag använde några idéer form Galil motorisk kontroll strukturer för att skapa min parser. Nämligen, SH (Servo här) o...

Skrivbord keramsitbetong

Vi flyttade kontoret och nu sitter framför andra LCD-skärm, så vi behövde en lösning att göra skrivbordet lite trevligare. Inget på marknaden hittade så jag var tvungen att göra det med min egen 3D-skrivare och några andra verktyg.Steg 1: Skriva ut d...