Inomhus Mini kretsloppsodling System (IKEA-hack)uppdaterad: vi har nyligen uppdaterat denna guide för att göra det effektivare och säkrare att använda. Se instruktionerna här:
http://www.Japan-aquaponics.com/Micro-aquaponics-Plans.html

Kretsloppsodling blir mer och mer populär och många vill bygga sina egna system. Kretsloppsodling integrerar fisk, växter och mikroorganismer i ett hållbart och ekologiskt balanserad mat system.

Detta projekt från Japan kretsloppsodling visar dig hur man bygger ditt alldeles egna system med allmänt tillgängliga komponenter från IKEA och din lokala järnaffär. Alla kan skapa sina egna system på en eftermiddag och börja känna nöjet att bygga sin egen lilla ekosystem!

Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA hack - Gruntdal bänkskivan hyllor

Detta är min första IKEA hack. Jag köpte en hylla Grundtal 800 mm för att sätta på väggen men då tänkte jag prova och utnyttja utrymmet under mitt kök bänk genom att sätta två stolpar och montering hyllor rygg mot rygg. Nästa steg var att lägga till...

IKEA hylla förvandlats till en inomhus kretsloppsodling System

Det är November och temperaturen sjunker under noll (Celsius) redan, jag behöver flytta fisk från min balkong kretsloppsodling system (som införs här) inomhus.I stället för att sätta dem i ett vanligt akvarium med ett standardfilter, jag bestämde mig...

Hur man bygger en stationär kretsloppsodling system för inomhus trädgårdsskötsel.

Kretsloppsodling system: hur man bygger en stationär kretsloppsodling system för inomhus trädgårdsskötsel. Kretsloppsodling guide.När dagarna blir kortare och nätterna bli kallare, kan vi inte längre förneka att hösten är på väg och vintern är runt h...

IKEA Hack hydrokultur System

en enkel att bygga ebb och flow hydrokultur system gjort (oftast) från IKEA behållare.Ebb och flod hydroponiska system är ett bra sätt att komma igång i hydroponics och göra en underbar utbildningsprojekt för barn. För att inte nämna du kan växa mums...

Fönsterkarmen kretsloppsodling System

Jag ville ha nya husdjur, men jag gillar att ha att göra en hel del ta hand om dem fungerar inte. Jag gillar också växer saker. Unionen av två var ett system för kretsloppsodling. Problemet... Jag bor i New York City. Och, för att parafrasera Anden i...

Kretsloppsodling System

Kretsloppsodling är en sluten slinga ekologiskt balanserad system som kombinerar odling av växter utan jord och odling av fisk (hydroponics och vattenbruk). Det är i huvudsak en mini ekologiska system där växterna hand för fisk och fisk vård för växt...

Barrel kretsloppsodling System för liten balkong

Medan det finns en hel del ibles och hur-TOS på bygga ett ett fat kretsloppsodling-system, beslutat att skriva ytterligare en av följande anledning: medan alla guider som jag hittade var en stor källa till inspiration och fick mig hooked på begreppet...

IKEA hack: inbyggda skåp och bokhyllor

Min lägenhet är en av de något brutalistiska moderna platser till byggd för unga urbana paret som inte verkar ha ägodelar eller ens fritidsintressen utanför dricka, så det inte har ett garage eller mycket användbart lagringsutrymme. Som suger när du...

Mikes andra kretsloppsodling System

den första som jag gjorde var vägen till lilla så jag beslöt att uppgradera mitt system. Jag ville testa två olika metoder för odling av växter så jag skapade en dual teir växa säng som sviker vattenflödet genom två behållare.Jag la en mycket större...

Litet DIY kretsloppsodling System

detta är en liten kretsloppsodling system jag byggt så jag kan experimentera med konceptet. Om det funkar bra för mig jag skulle älska att bygga en stor version av detta system, men innan jag vill ha lite kunskap om hur det fungerar och eventuella pr...

Belyst MALM säng: en all-IKEA hack

detta är en all-IKEA hack, bestående av sticker en IKEA produkt på en annan. Det är så självklart, jag tveka ens att kalla det en sann hacka. Om du är bekant med MALM sängram och nightstands, bör bilden vara självförklarande. Du behöver en MALM sängr...

Enkel garderob med skåp handtag (IKEA Hack)

nyligen min flickvän och jag var shopping Ikea, letar du efter en enkel men trevlig garderob för hennes nya lägenhet. Ingenting verkligen fångade vår uppmärksamhet. Eftersom jag följer Ikea Hacker ganska länge nu, föreslog jag för att gå hitta något...

IKEA Hack, Galant skrivbord!

Här är en uppdatering från augusti 2014. Jag har ignorerat detta Instructable av två skäl. Det var min första och jag har varit förbannat upptagen med mitt liv och har inte haft tid att se över det!Ja, det håller på att förändras! Jag har ett nytt, ä...

IKEA Hack - skåpsäng med skjutdörrar

vi har ett extra sovrum som är lång, men också ganska smala. En queen-size säng fanns det inte mycket utrymme för något annat, men vi ville göra rummet mer multifunktionella. Den uppenbara lösningen var en skåpsäng.Vi pratade med några av de lokala l...

Mini Eco System

denna söta mini Eco system är bra för den inomhusSteg 1: material BranchesSaxGarnCupAnläggningDekorationSteg 2: steg Ta en burk och vira 2 gummiband runt denBörja skära kvistarPlacera dem inuti gummibandNär du är klar, Linda snöret runt två gångerTa...

Bred hals jäsning flaska - IKEA Hack

Jag gör en massa små parti homebrew, eftersom min lägenhet är tät på utrymme och ibland skulle jag hellre prova ut ett recept innan jag gör en stor sats av grejer. Jag gör också en hel del såser och pickles, och den udda batchen av kimchi att starta...

IKEA HACK: $14 upplyst sminkspegel keramikskål

En sminkspegel hackade nästan helt från IKEA kök objekt (keramikskål, plast mat behållare, spatel och skärbräda). För omkring $14 kan du skapa en sminkspegel som inte bara ser bra ut, men fungerar perfekt också!Steg 1: material Det finns två variante...

Hängande lykta Ikea Hack

Jag var på Ikea för några dagar sedan letar efter en lampa som passar mitt sovrum motiv. Jag kunde inte hitta något jag gillade men jag hittade några häftiga ljus lyktor och jag visste att de skulle göra ett stort projekt. Fortsätter på min resa händ...

Kudde Lapdesk - IKEA hack

Här är min IKEA hack för en händig kudde Lapdesk.Ena sidan ger en stabil arbetsyta yta medan den andra sidan kan användas som en mysig kudde.Perfekt för barn, särskilt för resor!Steg 1: IKEA objekt: VINTER 2015Vinter produkten ger en robust yta för s...