Inramad bild som förvandlas till en hyllaDet är en bild när du vill, en hylla när du behöver den.

Jag har en projektor som är ganska bad-ass, men det är jobbigt att ha projektor och medföljande datorn hogging utrymme i vardagsrummet när det finns människor över. Dessutom det är en smärta att ställa upp ett bord eller stå eller något när du [I] vill titta på något på nämnda projektor och ha snoddar i liggande överallt. Jag kläckts en plan för att göra en egen cloaking projektor hylla; här är hur det gick ner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

BEANIE VÄSKA! Hatten som förvandlas till en väska!

Vi har alla haft ett par gånger när vi inte kan hitta våra handskar eller halsduk innan du går ut genom dörren. Kanske de har fallit från våra fickor eller vi har bara missriktad dem.Hur många gånger har vi skickade barnen till skolan alla paketerade...

Hur man gör en paj... Som förvandlas till en kaka

mycket till min mans förtret, jag ofta experimentera med recept. Ibland är de misslyckanden, men inte till grad att bli oätliga. Jag gjorde honom nyligen Mountain Dew gelé med framgång så jag tänkte jag skulle använda samma principer för att göra en...

Hur man gör Taffy... Som förvandlas till Hard Candy, eller Fine Art

återigen ett misslyckat försök från min sida att skapa något. Jag inser vad jag gjorde fel men och guidar dig genom vad man inte ska göra om du vill taffy eller vad man ska göra om du vill ha hård godis.. .eller konst.Steg 1: Kombinera socker och maj...

Hur till använda en bild som bakgrund på din Xbox 360

du kan få uttråkad av standardbakgrunden på Xbox 360, eller de andra temana som ingår, så du kanske vill använda din egen bakgrund. I detta Instructable kommer att jag berätta hur du använder en bild som bakgrundsbild på din Xbox 360.Du behöver:Dator...

Kan placera "inside" StickyFrames - en display ram med lätt utbytbara innehåll som fäster till windows i bilen.

På grund av plötsliga popularitet av min tidigare instructable jag har beslutat att följa upp med en annan. Denna gång runt, så att inte placera "inside" StickyFrames - som är en display ram med lätt utbytbara innehåll som fäster till windows i...

Hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller

detta är ganska snyggt. Jag kommer att visa dig hur man gör en 20 dollar bill förvandlas till twin towers faller.Steg 1: Första luckan Du måste först göra Ja detta är vad jag kallar det en varmkorv gånger.Steg 2: Nästa luckan Nästa du behov till gör...

Hur att helt hänga en bild som kräver flera naglar

Denna "kompatibel" beskriver stegen för ett dumt litet trick (som jag plockade upp år sedan) för att helt hänga bara om något som kräver mer än en spik/skruv/cleat. Det fungerar lika bra för bilder, som den gör för grenuttag (eller bara om något...

Hur du överföra bilder från iPhone till Windows 10

Ända sedan Windows 10 släpptes förra månaden, har det dragit påkostade beröm från sina användare. Många människor har uppgraderat datorn till Windows 10. Bland andra nya funktioner, är den utrustad med en ny app som kallas telefonen följeslagaren som...

Nedladdning bilder från skrivbordet till Instagram

Om du är som många människor - har du tagit mycket finare bilder med riktiga kameran som du skulle älska att ha på din Instagram sida. Men hur i hela friden kan du göra det? Kolla in dessa instruktioner. Jag säger inte att jag är en elektronisk gadge...

Återanvända från ett skrivbord till en hylla!

jag återanvändas mitt skrivbord som jag använde till en hylla.Jag skär ett långt skrivbord om du vill ändra en layout av möbler i mitt rum.Jag gjorde en hylla av tall-woodboard som återstod.Hyllan travar en ombord på en ram av järn.Det är viktigt att...

Gammal bänk förvandlas till en flowerbench

gamla bänk förvandlas till en flowerbenchSteg 1: Detta är en gammal bänk Detta är en gammal bänk som går in i en blommig bänkSteg 2: Ta bort locket på bänken Ta bort locket på bänkenSteg 3: Ta bort längst ned på bänken Ta bort längst ned på bänkenSte...

Nerf Recon förvandlas till "Aliens" M41A puls gevär

detta är ett projekt jag började i början av sommaren 2010. Målet är att ändra den Nerf Recon CS-6 och olika delar av andra nerf vapen i M41A puls gevär från filmen "Aliens".3. bilden visar en photoshopade versionen av pistolen och 4 stycken kom...

Redigera dina bilder som ljud

Hej, detta är min första instructable, I´m en multimedia designer från México, detta är en enkel teknik som kallas glitching eller tekniskt fel art och det blir populär bland konstnärer och den är super enkel att göra, så let´s börjar. Även är detta...

Få dina bilder från bra till AWESOME på 5 minuter!

Hej killar, om du gillar fotografering, du förmodligen redan har några bra bilder, men här är ett sätt du kan få dem bra skott från bra, AWESOME!Denna metod tar mindre än 5 minuter per bilder, faktiskt, kan du göra det i 40 sekunder kanske ;) du komm...

Hur att göra Cool vit bakgrund bilder som proffsen!

i denna Instuctable kan du lära dig hur man gör dessa ogudaktiga cool vit bakgrund bilder som gör din Instructables ser verkligen awesome! Allt du nee är ett mycket vitt papper, en lampa och ett objekt för att förstora! Detta projekt är nästan gratis...

Ta en bild som ett proffs

denna kompatibel är för alla som vill ha en bättre bild om det är för din egen ibles eller om det är bara en familj bild. Jag hoppas verkligen att du kan använda denna kompatibel till din fördel och förhoppningsvis kommer du aldrig ta en dålig bild i...

Hur att hitta, Hämta och kredit bilder som är gratis och lagligt

jag hantera flera Bloggar och jag försöker att lägga minst en ny artikel varje vecka. När jag känner mig inspirerad kan jag skriva flera och schemalägga dem för automatisk bokföring. Alltså, jag ofta söker gratis, och lagligt, bilder att lägga till m...

Hur du använder en bild som ett ansikte för en 3d CAD Jack o ' Lantern (uppdaterad)

detta instructable beskriver hur du använder en slumpmässig googlade bild som ett ansikte för en Jack o ' lykta som kan 3d tryckt!Steg 1: Ladda ner en bild med en rimligt hög upplösning. Öppna den här i stora gratis bildredigerare Irfanview. Beskära...

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor

Lägga till Text som vattenstämpel till din YouTube-videor...