Inramade blomma vaser Wall Artdetta är ett enkelt sätt att göra stor dimensionell konst söker dina väggar. För detta projekt använde jag:

-Tom bildram (jag köpte en för billiga på en loppmarknad)

-Blomvaser

-Tråd eller fiske linje

-Blommor (färsk eller faux)

Min bildramen kom med en tråd redan kopplad för upphängning. Om din inte har en, kan du lägga till det eller använda fiske linje för att ge mer av en flytande utseende.

Säkra vaser till tråd. Jag helt enkelt sår tråd runt överdelen av vaser och sedan lindade runt ramens tråd.

Eller, alternativt, du kunde hänga vaser separat från ramen.

Placera dina blommor i vaser och hänga hela pjäs på väggen!

Relaterade Ämnen

Baby statistik Wall Art

med födelsen av min brors barn, jag hade ett minne schackningsperioden av mina egna barns statistik när de föddes. Det var en sorglig verklighet som de dyrbara små varelser som min man och jag skapade är förmodligen de viktigaste sakerna i våra liv.J...

DIY 3D fjäril Wall Art

Hej! Detta instructable är en 3D fjäril Wall Art. I grund och botten jag tog ett papper konturerna av en fjäril, och överförde det till vissa verkligen ganska stylade papper och använde den för att dekorera min vägg. Jag tog den ett steg ytterligare...

Sparsamma Wall Art

med frigolit, tyg, en häftapparat och rak stift, jag ger dig min sparsamma Wall Art Tutorial.Steg 1: Passa tyg till frigolit Först samla leveranser:-Frigolit, så många bitar som du gillar... fyra eller sex, vad du vill. Jag hittade min i vårt garage...

Rainbow metalliskt Wall Art

jag har velat lägga till lite färg till min lägenhet väggar och vad bättre sätt än att gå alla ut med varje färg av regnbågen? Jag var shopping på Michaels konsthantverk med en 40% rabatt kupong i min ficka och kom över en duk försäljning med 5 olika...

DIY TALLRIKSUNDERLÄGG Wall Art

Ingen konstigt doilies kan se konstnärliga på en duk eller trä styrelse!Steg 1: materialDu behöver följande material till göra din egen TALLRIKSUNDERLÄGG wall art:doiliesen träskiva eller liten dukMod PodgeAkrylfärgsvampen borsteliten penselTillval:...

Re-syfte boll burk Lock till Wall Art

secondhandbutiker alltid måste bollen burkar och boll burk lock liggandes var där. Jag älskar bar burkar och jag använder dem för allt från att dricka till ljusstakar, men jag har aldrig hittat en bra användning för alla locken som följer med dem.Det...

Kartong anslagstavla/Wall Art

Det hela började när jag ville ha en kork eller anslagstavla att hålla slumpmässiga anteckningar och listor jag skriver från belamra mitt skrivbord. Jag ville inte köpa en, eller titta på den bruna färgen. Så jag bestämde mig att göra en jag kunde vä...

Lätt programmerbar EL-Wire Wall Art Project med Cool-Neon

tomt utrymme, vad göra?, vad göra?Vår hackerspace har en tom vägg ovanför den öppna spisen. Det har varit en kall vinter så har vi en hel del bränder, men det är bara något fel om en tom vägg. Väl i detta projekt ska jag dokumentera hur man skapar en...

Kromatisk-geometrisk Wall Art

papper skär konst på väggarna är en av mina favorit saker att göra. Jag älskar att använda olika former och färger för väggdekorationer, kan du kolla in dessa 2 ibles jag har skrivit innan. Dessa vägg konst har blivit så populär bland min familj och...

DIY blomma Vase

Boutonnieres är blomma dekorationer bärs av män på bröllop, proms och hemkomster, för att nämna några tillfällen. De är lätt att göra och ett kostnadseffektivt alternativ för dig som inte vill spendera en massa pengar att ha en boutonniere för din sn...

Präglad folie Wall Art

Tillverkningen av Relief folie väggdekorationer är mycket enkel och billig. Allt du behöver är limpistol och pinnar, aluminiumfolie ark och sko polska. I detta instructable, delade jag hur man gör en vacker Relief folie art i 30 minuter.Steg 1: Mater...

Zelda temat trä wall art

Jag kommer att visa dig hur man gör en Zelda temat trä wall konst av pallar.Delar som behövs:Pallar 1" naglarSawzall 3/4" pin naglarPrybar Titebond II limHammer penselSticksåg Tape (klar och blå målare)Måttband Steelwool och vinäger blandningAir...

Lätt DIY stryker Wall Art!

Ta en bra titta på bilden... Vad ser du... En vacker metall väggkonst...Rulla ned till finna ut hur man gör denna super super lätt vägg art... :-DSteg 1: Ta en ordentlig titt Gotcha! Berätta sanningen... du kom till nästa steg tänker detta är metall...

Vända presentpapper i Wall Art

Dekorera behöver inte vara dyrt. När en liten kreativitet, gåva omslagspapper och konst leveranser, har du allt du behöver för att skapa snabb billig väggdekorationer.MaterialPresent förpackning ($2,99 i kassan gången @ Homegoods)SaxTejpStencilerMark...

Sätta upp din Vinyl Wall Art - wall stickers - dekal väggmålning

Detta är en guide för att hjälpa folk som har köpt en Väggcitat någonstans och vill ta en stund att göra det rätt. Inte vara rädd för vinyl wall konst. Det kommer inte biter, det kommer inte att lämna tosqueira på dina väggar, det kommer inte att sit...

DIY blomma vaser dekoration idé

Samla in följande material:– Vissa gamla glas vaser– Några gamla tidningar eller kartong-En burk sprayfärg i valfri färg– Ammoniak eller färg renareSteg 1: Steg 1. Gå till butiken för sparsamhet och Köp några glas vaser i olika former och storlekar (...

Blomma vas Decor

Jag älskar att använda blommor för att dekorera min plats. Men det visar sig att inte jag är så bra på att hålla dem vid liv! :(så jag har "löst" problemet genom att använda faux blommor (som jag brukade hata eftersom de verkade alltför plast-y...

Blomma vas i papper

Här är en stor snygg blomvas gjord av tidningen papper och paket lådorInget köp krävs för att göra denna blomvas. Allt vi behöver är papper och en bitar av tjocka kort styrelserEn gång vi praktiseras med en eller två vaser. Vi kan börja försöka olika...

Blomma vas från tidningen röret

Som ni vet, kan vi använda tidningar för att skapa användbara hushållsartiklar som korgar. När din lediga tid du kan också försöka väva en korg från tidningar blir det mycket intressant.Steg 1: Väva blomvas Nyligen vävt jag en blomvas från pappersrör...