Inredning och Design Loft utrymme MakeoverModern inredning i en liten plats att föra i lyx känner och inredda enkelt för budget vänlig inredare. En DIY gjort här är den fantastiska starburst inte spegeln men skulptur helt enkelt med hjälp av spett och guld be färg. Att titta på detta projekt, https://youtu.be/7uucUQso7AA
Relaterade Ämnen

Blomsterdekoration - inredning och design

Hur man gör rainbow papper rosetter (med färgat papper och återvunnet papper) för att dekorera ditt hem, parterna för barn eller vuxna, etc.Används för att dekorera ett sovrum, en födelsedagsfest, en gemenskap, en chokladkaka, bröllop rum, etc.Steg 1...

MVIFI xlr8: beslutsfattare - Dine och Design kvällar

Om du försöker hitta sätt att hjälpa människor att lära sig mer om maker-centrerad inlärning, kan inte du bara prata med dem om den... du måste ha dem upplever det! De måste vara att göra något för att verkligen förstå vad det är att de gör. (Förestä...

Floorbed med en bokhylla (och ett hemligt utrymme)

Efter att jag avslutat den instructable för ett dockskåp som jag gjorde för min dotter, ville jag göra något nytt. Praktiskt nog, hennes födelsedag kom upp och hon också kommer att behöva en större säng. Kombinera dessa två saker, med det faktum att...

Inredning och designkoncept

ett inredning begreppet ett sovrum, en separator med bibliotek och en dubbelriktad lådor dem emellan.Detta är en modell 1:10Detta är en 1:10 skalenlig modell, helt i olika typer av trä, plexiglas och forex...

Kartong upcycle konst och design

min 3: e året studenter få en bedömning om design. De måste göra en upcycle design med papp. För att visa vad som är möjligt gjorde jag detta instructable (en holländsk version kommer att göras senare).Många människor gör fantastiska saker med enkla...

Hög midja byxor till Shorts och Design målning

Steg 1: Material:1. tyg färg / märke: mjukFärger: Röd, vit och blå * Michael *2. 1 liten pensel3. sax4. hög midja byxor (du kan hitta några på thrift store för $1.86) * Goodwill *Andra saker du kanske vill använda om du vill...Papper och en svart mar...

Trädgård och bakgård utrymme

så, jag köpte mitt hus runt ett och ett halvt år sedan. Efter flyttat runt en hel del och inte ha min egen plats i Marine Corps, var jag glad att jag äntligen hade en bakgård jag kunde göra något med. Jag alltid ville att odla egna grönsaker, frukt,...

Cola penna material och Design för liten produktion köra

Cola pennor är kalligrafi skriva pennor som är en nisch handgjorda lyxartikel. I kalligrafi världen använda många master skriftlärde en mängd olika material för att göra pennor för deras kalligrafi. Detta instructable innehåller information om det ma...

Och design kök

Jag har ett nytt konto, besök > PatrickL23...

Designer kartong fotoramar, en mega handledning

Namaste vänner & Happy fars dag,Jag älskar collage i någon form, vara det bilder eller foto ramar. När jag var en i skolan tillbringade jag min två månader fickpengar köper alla dessa tidningen som innehöll Miss World tid Aishwarya Rai (nu en berömd...

Öppen Design - schackpjäs

vi avslutat vårt pussel bord min lagkamrat och jag.Det är en tabell som kan delas in i 4 delar.Varje del stativ för oss, vi ville alla att design, färg eller vad de ville med sitt eget pussel del.Men vi hade inte någon tid.Länk till tabellen pussel:...

DIY Ukelele fallet

jag har nyligen köpt ett begagnat ukelele och är tillräckligt bra kvalitet för mig att jag ville ge det ett fall. Det ursprungligen kom med sin egen låda, men det är svårt att bära med sig, och i sig inte skulle skydda den väl. Hardshell fall skulle...

I vilken Abyssmal Wall Decor blir spännande

Jag gick in i biblioteket vid Miskatonic universitet att återvända några böcker som jag hade nyligen avslutat--nämligen Howl's Moving Castle och några verk av H.P. Lovecraft. Som jag ofta gjorde när jag besökte, vandrade jag de öarna fodrad med böcke...

Hur man gör ett litet rum se stor

en fråga upprepade gånger hört av inredning och designproffs är hur man gör ett litet rum ser större.Oavsett hem inredning – om samtida eller land - håller de flesta villaägare; mer utrymme skulle vara bra. Oavsett house storlek eller layout är ett e...

Hundhalsband med handtag av läder

Jag upptäckte en ny hobby för mig - läder! Jag älskar det och tror inte jag inte har kommit in i den mycket, mycket tidigare.Jag bara nyligen slutat skolan och ska leta efter ett jobb, men att göra awesome saker är bara för mycket kul! Håller du inte...

Nybörjare till yrke version av Minecraft House

Hej alla, idag jag ska visa dig hur man gör min version av Minecraft HouseMaterial som behövs:Trä plattorTrädörr / järn dörrClobber plattorGlasblockHar du fått allt material?Om du gör, sedan låter börja arbeta på nybörjare till yrke version av Minecr...

Super lätt kartong anslagstavla

jag ofta tappa bort viktiga papper; inbjudningar, e-post, beställningar, planer, endast att finnas efter en galen bindestreck och en uppsjö av allt flyger överallt tills saken har hittats. Efter nästan förlora ett viktigt kvitto, kom jag ihåg något m...

Coors Light Interactive Commercial Experience

VarförVi gjorde detta som ett projekt för universitet, för både inredning och Design och produktdesign. Uppdrag var att utveckla en interaktiv upplevelse för ett ölmärke, som var Coors Light för oss.Eftersom Coors Light handlar om hävdar att deras öl...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...