Insekt tjuvlyssnare: Att skapa en High-Gain parabolisk mikrofonmin grundutbildning mindre var evolutionsbiologi och jag älskade alltid särskilt min insekt klasser och lära sig hur de utvecklas och blommas med växter, djur och predator/byte insekter. Jag har varit ett stort fan av insekt sonogram och älskar ljudet av syrsor, särskilt.

Detta projekt bygger en high-gain förstärkare med en piezo mikrofon på ena änden och hörlurar på den andra. I mellan händer magiskt. Om du ersätter piezo mic med ståltråd virad runt en ferritkärna kan du faktiskt höra magneter i din vägg. Eller om du hammare en spik halvvägs genom din vägg och placera mikrofonen kan du höra samtal i nästa rum så klockren (ahem, inte att jag har provat det). Jag ska ge förslag till förbättringar och andra använder i slutet av detta instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dollar Store parabolisk mikrofon

detta är ett löjligt enkelt sätt att bygga en mycket funktionell parabolisk mikrofon med mestadels varor köps från en av de butiker där allt är en dollar. Kolla in den ursprungliga designen på:. Dollar Store parabolisk mikrofonSteg 1: Samla ditt mate...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Att skapa IoT enheter med ESP8266 och PubNub

Om du inte hade hört, är internet saker kungen av en stor sak. Snarare än att tråka ut er med förutsägelser om hur många miljarder enheter ansluts under nästa år, ska jag visa dig hur du enkelt skapar en IoT-enhet med hjälp av awesome ESP8266 WiFi mo...

Att skapa en ljud-reaktivt LED krets

dessa instruktioner hjälper dig att lära dig hur du skapar en ljud-reaktivt LED krets. Kännedom om elektronik och lödning rekommenderas starkt spärr krets fel, uppgiften bör ta mer än en timme. Denna krets kan lätt utökas och integreras i andra proje...

Att skapa framgångsrika fotografier - natur

jag vet, jag vet, naturfotografering är lätt rätt? Du behöver inte göra något eftersom naturen gör det åt dig. Tja, oavsett, har jag fortfarande några tips som du inte kanske vet eller tänker på, så om du är nyfiken, fortsätta läsa!** Obs: De flesta...

Med hjälp av koppar bandet att skapa en Digital urval Pad

detta är delvis mig dela denna teknik, och delvis mig lära sig använda Instructables. Om det finns problem med min dokumentation av tekniken eller min användning av Instructables, låt mig veta i kommentarerna - tack!Jag behövde en lång rad av växlar...

Att skapa en enkel 3D-modell på Fusion 360 och skapa en verktygsväg MYDIYCNC

Hej därTory på MyDIYCNC här. Idag vill jag visa dig hur du använder en mycket användbar bit av programvara från Autodesk kallas: Fusion 360. Med denna programvara kan du skapa enkla 3D-modeller till avancerade och komplexa 3D-modeller.Vad jag hoppas...

Att skapa konst från Scratch - "The gasell"

detta är typ av ett pågående projekt för mig, men jag har inte riktigt haft chansen att arbeta med det som för sent, vilket är mycket olyckligt. "Gasell" var min första skapelse, och jag gjorde det ett tag sedan så jag inte minns exakta detaljer...

Att skapa grundläggande planritningar från en arkitektonisk ritning i AutoCAD

dessa instruktioner hjälper dig att skapa tydliga och korrekta planritningar från komplicerade bygghandlingar. I dagens värld den enklare och mer koncis en ritning eller karta är, desto bättre och snabbare en person kan använda den för avsett ändamål...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Att skapa sömlösa klinkergolv tapet

skapa sömlösa kaklade grafik som kan användas som skrivbordsunderlägg, en webbsida bakgrund eller ett texturschema för 3D projekt. Här är hur.Det är många olika bildredigering verktyg där ute och så jag lämnar det upp till läsaren att lista ut hur ma...

Att skapa texteffekter

Adobe Illustrator CS5 används för att skapa grafik och typ i vektorformat. Typ är också skalbar vektorgrafik och kan förbättras genom att lägga till effekter till den. Använda text från grunden och lägga till texteffekter att det med olika verktyg i...

Att skapa en inbjudan

Illustrator kan användas för att skapa personliga inbjudningskort för olika tillfällen. I den här modulen skapa en inbjudan med en uppsättning färgschema och text....

Att skapa Animerad text i mixer 2.7

Jag har alltid älskat att arbeta med datorer och animationer.På att upptäcka Blender, var jag beroende av att ta reda på det annat jag kundeskapa. Blender kan verkligen hjälpa digta dina drömmar till verklighet. Ändå i denna tutorial visar jag digHur...

Att skapa enkla vintage/grunge logotyp med "text jagare"

Idag ska vi göra en enkel vintage/grunge logotyp med "text jagare"Vad vi behöver:-Adobe Photoshop- Text jagare- Egna former-Två gratis teckensnitt: Franchise och gamlaBara ladda ner alla källor och låt oss börja! :)Steg 1: Psd. mall Först och fr...

Att skapa en Demon dräkt

jag är kund och vill utmana mig själv. Ofta, jag prova saker att inte jag ens säker på kommer att fungera. Denna kostym var en av de gånger som det fungerade ut ganska vackert.Denna kostym till mig var faktiskt byggdes 2004. Att vara ett fan av Hellb...

Att skapa & Carving fiskedrag ur kådan

Rasping eller snida beten av kådan är en teknik för att skapa anpassade lockar. Denna video följer processen att hälla Alumilite harts i allmänna formen på ett drag, sedan raspande det ner till önskad information. Denna användare har finjusterat denn...

Att skapa aktivt kol från matavfall (CCC kol metod)

för en full tutorial på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dM1MMJJ3c08Aktivt kol är ett poröst ämne från organiskt material (oftast woody, fibrösa grejer). Det användbara med aktivt kol är att det kan filtrera bort föroreningar från både vatten...

Att skapa en flerdimensionell Trophy med en Laser

Alla kan få en standard graverad pokal från en trofé affär, men om du har en laser, kan du bygga en personlig award själv. Med bara några ark av trä och några andra skrot material liggande, är det inte svårt att dusch beröm på någon med en unik pjäs....