Installera en Killswitch till en gitarrÄr inte det Kelly en skönhet? Nu ska jag visa dig hur jag fick det killswitch därinne.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en Killswitch in din gitarr

människor tycks älska killswitches, titta bara på Buckethead och Tom Morello, och en massa människor vill sätta dem i sina gitarrer. Jag har ingenting emot detta, alla mer makt till dig. Problemet jag ser är lösningar som fortfarande ger en hörbar hu...

Lägga till en gitarr rem till tangentbordet

i detta instructable jag kommer att lära dig hur du lägger till en gitarr rem (eller rep) till tangentbordet för användning i vissa spel... och bara för att se cool.Steg 1: Ta den isär. Om du vänder ditt tangentbord, det bör allt från 6 till 15 skruv...

Installera kylfläns till Raspberry pi B + modell.

Raspberry pi är en kreditkort storlek dator. Denna dator kan dustyra många sensorer och elektroniska prylar med mycket enkel python koder. Det enda problemet med dessa datorer är att de kom med 512MB RAM. Många nördar klockat över dessa datorer för b...

Installera mickar i en Stratocaster gitarr

A snabb, men detaljerade processen att installera nya Pickups i en Fender Strata stil gitarr från Brian Porter av Porter pickuper. Vi ska gå över de verktyg som behövs och ordningen för att installera nya ersättare pickups. Ofta gånger, kan en bra sp...

Hur till ren gitarr eller bas strängar

lite vid om hur man rengör gitarr eller bas strängar (Varning: jag sett VIDS av människor KOKANDE STRÄNGAR att rengöra dem, det kommer att orsaka THE STRÄNGAR till RUST, försök inte)...

Hur till installera Puppy Linux till en USB-nyckel - i djup förklaring för Windows-användare

om du vill ha en ljus OS du använder på främmande datorer eller bara vill uppleva en Linux-distributioner, valp är ett bra val för en flash-enhet baserat system.Steg 1: ISO Recorder Först, måste du bränna valpens live-CD. Om du använder Windows XP oc...

Installera nya steg till en veranda

Här är ett praktiskt instructable om hur du installerar en ny trappa fall på en befintlig främre påse. I detta fall är hemmet en ranch inbyggd i en backe med uppfarten är på källarplan. Det enda sättet till främre påsen var från källare nivå uppfart....

Piranha LED Installer Push verktyg till Piranha Power järnväg. Jag gjorde det i TechShop.

Background: Piranha LED har mycket bra värme skingra förmåga på grund av dess förkroppsligar samlas. När integrerad till Lödfritt set av brödunderläggen, metall stången under lägga till ytterligare värme splittras förmåga. Ett litet problem är svårig...

En nybörjare Guide till spela gitarr Del1

Hej alla! Jag kommer idag att vad man ska packa i ditt gitarr fall.Steg 1: #1. Strängar En bra uppsättning strängar är lifesavers du behöver dem!Steg 2: #1. Tuner Det är uppenbart vad du gör med detta. : DSteg 3: #3. Plockar och Capo Dessa kommer i h...

Sparka Trigger till RockBand/gitarr hjälte Adapter

Jag gillar RockBand. Det gör jag verkligen. Men hitta jag alltid ursäkter om varför jag inte bättre än jag på trummor. Även med min kompis inköp av ION kit, jag fortfarande saknar i awesome.Min senaste ursäkt var hur svårt är var att trampa på pedale...

Ultimate Guide| Hur man installerar en gitarr Killswitch

Att få en ny mod för gitarren kan vara en spännande tid, särskilt när det gäller att lägga till specialeffekter till hands!Gitarr Killswitches är inte så vanliga, men de verkar vara ökar i popularitet de senaste åren. Vissa gitarrist som Buckethead h...

Flyttbara gitarr Killswitch

om inte du är redo att borra upp gitarren till installera en killswitch, här är ett enkelt sätt att göra en som du kan ta rätt utanför om du inte vill det.Om du inte känner för behandlingen, kan du titta på denna video. Jag spelade också, en liten de...

Bälte till gitarr rem

Hej Karl DIY community, jag har haft en gammal bälte för ett tag och det slutligen bröt så jag bestämde mig att göra den till en gitarr rem. Så jag hoppas du njuter.Steg 1: material Okej, det material du behöver för detta projekt är:1 gitarr1 gamla s...

Ansluta en gitarr till en Ipad

Hej i detta instructable jag ska visa dig hur du ansluter din gitarr till din ipad!Om du ansluter din gitarr till din ipad kan du: Använd din ipad som en förstärkare, finjustera det enkelt, spela in din sköna gitarr låtar på din ipadSteg 1: Du behöve...

Hur till installera en Linux OS i din USB blixt driva och förvandla det till en bärbar App Suite

vill du lägga till mer funktionalitet till din blixt driva? Har du någonsin önskan du kunde göra mer än bara sätta i filer för utskrift eller kopiering? Visste du att du kan installera en Linux-operativsystem i din USB och ta med den var du vill? Ock...

Den samverkande Guide till spela leda gitarr

detta är en guide till att spela gitarr. Eftersom jag är en aktiv medlem, och Danny's instructable är oavslutad (och i något förlägger verkligen innacurate, t.ex.. hans flikar var upp och ner), beslöt jag att göra en av mina egna till höger hans miss...

Använda en gitarr pedal för att skicka mushändelser till din PC via USB

i detta instructable, jag ska förklara hur jag använde en gitarr pedal som ett fotreglage skicka mushändelser via USB.Jag behövde en tålig, tillförlitlig fotpedal som jag kunde använda för att skicka signaler till min PC. Helst ville jag växeln mappa...

Nybörjare guide till installera och konfigurera Octoprint på en Raspberry pi för 3D utskrift

Om du har läst någon av mina andra instructables, mest namnkunniga komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor, vet du att jag kommer ihåg min egen frustration på ofullständiga instruktioner och guider även efter jag äntligen...

Hur till installera Apps till ditt SD-kort (nr Root)

har du någonsin sprang lågt på minnesutrymme på din android och var tvungen att ta bort några apps? Med en dator och en micro SD-kort behöver du inte oroa ont om utrymme på telefonen mer! Du behöver inte ens root din telefon! Efter detta installerar...