Installera gängade infogar på min Shapeoko 2 CNC

behöva klämma ner några material i din CNC mill? Detta är en av flera metoder att jag valde att genomföra. Jag köpte en förpackning med gängade insatser att sjunka ner i wasteboard av min Shapeoko som låter mig bult ner arbetsstycken utan att skada MDF.
Relaterade Ämnen

3D fräsning hawaiianska ön på min Shapeoko 2 CNC

jag ville prova några 3D-fräsning att se vad den Shapeoko 2 var kan (även om jag hade sett exempel). Detta var egentligen bara för mitt eget lärande, men resultatet var ganska coolt....

Min Shapeoko 2 arbetsflöde

Detta är en kort liten Instructable att förklara hur jag designa delar som ska bearbetas på min Shapeoko 2 CNC maskin från Inventables.com. Allting som jag gör kommer att använda fri programvara eller spindelväv baserat tjänsten, inget märkvärdigt al...

Min High School CNC projekt

Min CNC endeavor började med en 9: e klass vetenskap fair projekt. Sedan dess (för närvarande i 11: e, 16 år gammal) har vuxit in i min hobby och favorit tidsfördriv, detta är min CNC historia.Steg 1: Min första CNC, vetenskap projekt I årskurs 9 min...

Hemma gjort billigt Mini svarv bild CNC

Hem gjorda billigt Mini svarv bild CNCDelar och verktyg: 12 st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2st 500 mm 20 mm linjära skenor 1 st 160 mm x 160 mm x 12 mm Aluminium legering 60611 st 105 mm x 160 mm x 12 mm Aluminium legering 60611 st 6...

Att göra egna gängade infogar (3D utskrift)

Många gånger när du skriver ut en hämtade del är fästelementets hål eller hex skrymslen för trånga. Andra gånger, typ eller storlek fästelementet som designen kräver bara inte är tillgänglig, vilket händer mycket här på Maui. Punkt på bilden är en sp...

Shapeoko 2 CNC Kit: Församlingen översikt

i början av min stora CNC äventyr, jag sammanställa de mekaniska delarna av min nyligen förvärvade DIY CNC maskin kit från Inventables: The Shapeoko 2....

Min första CNC maskin

Denna CNC skapades med delar köpte men kicken project www.aquickcnc.com.Här är slutade Kickstarted projektet https://www.kickstarter.com/projects/ajquick/cnc-b...Designen var byggt med aluminiumprofiler och 3 tryckta delar.Den stora delen av utformni...

Hemgjord Mini svarv av CNC linjär rörelse Guide järnväg maskiner enheter

Dessa planer finns för att göra en hemmagjord mini metall svarv av aluminiumlegering och linjär rörelse Guide järnväg maskiner enheter, bra för modellen att göra och roterande smådelar.Detta aluminium legerar vrida svarv har en kapacitet på upp till...

Grundläggande nybörjare mini 3 axel CNC mill

jag har varit en CNC maskinisten något under 20 år. Ägde en Fadal 4020 med utökade Z gjorde några snygga prylar med den. Ca 5 år sedan efter sjukdom jag började tillbaka arbetar och tittade in och köpt några mikro-styrenheter. Alla med idén att bygga...

Att göra trä knoppar på en Drill Press

så du har bara gjort detta fantastiska vackra trä, det kan vara allt: en jigg, ett massivt trä verktyg, oavsett. Det sista du behöver är att en knopp till skärpa eller håll ned någon del av din fancy nya skapelse men du vill inte använda vissa billig...

Lätt träornament

uppdatering: om du gillar dessa men inte har tillgång till göra dem själv, du kan köpa dem från mig härDet är mycket enkelt att skapa vackra, naturliga träornament. Denna metod kan användas för att skapa dessa prydnader ur ett sortiment av material o...

Av trä Block plan

Bygga en avfasning ner trä-kropp smidig plan med en Norris-stil blad justering mekanismLee Valley erbjuder en hårdvara kit så du kan bygga din egen utjämning plan. Jag plockade upp i kit med en PM-V11 stålblad. Jag ville använda kontrasterande trä ti...

CNC Laser för utskrift av bilder och gravyr - Shapeoko 2 baserade

Om du äger eller planerar att bygga en Shapeoko 2 CNC-maskinen, kommer att detta Instructable gå igenom stegen för att lägga till en 2 watt laser kan skriva ut gråskala bilder på många ytor. Du hittar också Detaljer om hur man gravera på full effekt....

Shapeoko 2, Arduino UNO R3, grbl 9g, 8 bit lasergravyr diod foto

Mig och min son utvecklat uppfann/ett nytt koncept "On-The flyga" 8-bitars laserdiod gravyr bilder över två år sedan. Med detta begrepp släcks Laser-diod aldrig genom hela bilden gravyr process. Det varierar bara kraften upp och ner för att prod...

Mini CO2 tank för dispensering öl

Jag har en 5 pund CO2 tank som jag använder för att fördela öl från min Kegerator, men det är sättet för stor och tung att ta till en fest.Du kan också använda en 20 oz paintball CO2 tank, ansluten till en vanlig CO2-regulator. Detta är mycket mer po...

Automatiserad z-axeln noll på byte av verktyg med Shapeoko 2 eller X-rista.

Jag byggde min Shapeoko 2 i januari för 2015.Medan detta kan fungera på andra domänkontrollanter, har jag personligen bara göra detta arbete med Grbl v0.9 eller senare tillgänglig på https://github.com/grbl/grbl/wiki/Connecting-Grbl.Jag ville skapa e...

Installera integrerade bromsar och sekventiell signaler på Fz8

så jag bestämde mig att ta bort fula lager svans signaler av min cykel. Jag köpte en motodynamic sekventiella broms / svans ljus för Fz8. Jag gillar verkligen det faktum att jag kan arbeta på min cykel på Techshop med alla verktyg som finns för mig p...

Återanvända min Laser CNC till ett multiverktyg CNC

Hej. Jag hoppade i CNC världen i oktober förra året och jag har varit en passionerad entusiast sedan... Jag ofta titta på videor av DIY CNC och experimentera med nya saker. Mittförsta CNC projekt (rekommenderar för att ta en titt) blev en succé (men...

Dusch korg Installation

Dusch korgar är bra sätt att organisera din dusch. Jag hade sett dem ofta i Hotell, så jag köpte några installera i min dusch hemma. Men när jag gick för att installera dem upptäckte jag min Duschväggar är inte fyrkantiga och det finns inga dubbar ba...