InstaMorph - bok inredda blomkrukaDet finns två saker Dover bibliotek älskar, värd en bygga natt och upcycling projekt! I April Instructables skickade oss flera paket av InstaMorph. Vad är InstaMorph? Det är en giftfri, lätta polyester termoplast - värme upp och InstaMorph blir formbara; kyla ner och det härdar till en stark plast. Allvarligt, vi försökte bryta det och kunde inte.

Flera stora projekt har skapats men en av våra favoriter var en blomkruka som var dekorerad med sidorna i en illa skadade Harry Potter bok.

Du behöver:

  • 1 - paket för InstaMorph
  • Mod Podge
  • Akryl Sealer
  • Tång
  • Svampen borste
  • Sidor från en bok
  • Termometer
  • Vattenkokare att värma vattnet
  • Stor skål att hålla vattnet
Se Steg
Relaterade Ämnen

Boka lampa - ingen riktig böcker kom till skada!

jag har sett andra "Bok Lamp" projekt, men alla inblandade urholkningen ut sidor från gamla böcker. Fina med denna version är att inga riktiga böcker användes och detta tog bara ca 2 timmar att slutföra. Hela projektet kosta ca $40 och kräver en...

Lätt woodpallet blomkruka innehavaren

ursäkta min engelska och min brist på erfarenhet av träbearbetning. Detta är min första instructable så snälla bli inte alltför hårt på mig. Jag är inte helt nöjd med resultatet men den idé som jag vill dela kan utformas på många olika sätt. Denna vä...

InstaMorph - serietidning hänge

Det finns två saker Dover bibliotek älskar, värd en bygga natt och upcycling projekt! I April Instructables skickade oss flera paket av InstaMorph. Vad är InstaMorph? Det är en giftfri, lätta polyester termoplast - värme upp och InstaMorph blir formb...

Instamorph vägg skans

Vår lokala makerspace theMakerStation deltog nyligen i en Instructables bygga natt för InstaMorph formbar plast. Vi beslöt att göra en vägg skans.Har du gick avsnitten belysning för järnhandeln och varit blåses bort av extravaganta priserna för relat...

Graverad Sten Rune ställa och inredda förvaringsbox

INTRODUKTIONSyftet med detta "Instructables" projekt är att göra en uppsättning av sten runor, (stenar graverade med rune glyfer), och en trä display/förvaringsbox inredda med antika nordisk och keltisk mönster att lagra och Visa runor. Medan de...

Instamorph - kuvert förseglar

Detta är en handledning om att göra Instamorph (https://www.instamorph.com/) tätningar för kuvert eller inbjudningar. Instamorph är ett bra verktyg för crafting. Det är också återanvändbara om du inte gillar den slutliga produkten, bara kasta dem til...

Chopstick bok bindande

En enkel bindning för en bok med en chopstick--jag använda brukar en pinne, men för en utmaning, jag hittade en chopstick att använda!Steg 1: material chopstick eller stickgummibandcardstockpapperHålslagSteg 2: Vik cardstock på mitten, stansa hål Vik...

Batch-fil adress bok V 1

jag vet, jag vet. Du kan göra något till en adressbok, varför ska du göra en batch-fil till en. Tja, det enkla svaret är: lämna nu, detta är inte den instructable för dig. Det andra svaret är: Jag fick idén när jag fick min klippa, dess varit tjata m...

Bok skrinlägga Stereo förstärkare - DIY

Hej där fellow Instructablers!Jag gjorde denna mini stereo förstärkare för min son, den drivs av en begagnad laptop 19V 3.43A adapter-laddare. ljudkällan är hans laptop hörlursutgång. Denna förstärkare kommer att driva två bokhylla högtalare. Mitt i...

Adult färg bok rätter

Använd din vuxen färg bok mästerverk för att skapa en vacker uppsättning av diskmaskin säkra rätter för ditt hem!Steg 1: Titta på den snabb video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverDin favorit färg sidorTjocka permanenta märkpennaAmericana diskmask...

Blödande bok!

Hur man gör en bok "blöda" för HALLOWEEN!Steg 1: Boken Få en tämligen tjock bok som du aldrig planerar att läsa igen. Jag använde en bok som jag hittade om runt huset kallas "Redwall" av Brian Jacques. Förutom att det är på tyska... så...

Boka kupé

detta projekt är självförklarande, men jag tänkte varför inte, här är hur man ska göra en hemlig bok avdelning!Steg 1: Inköpslista 1. en bok (jag verkligen lik utseendet av denna antika bok och det var billigt)2. vissa rakblad eller vass kniv.Steg 2:...

Boka täcka glasunderlägg

Jag har en familj ivrig läsare, så finns det böcker runt vårt hus, hela tiden! Vi brukar också ha drinkar runt, särskilt i vardagsrum och jag märkte att så ofta inte, böcker var som används som underlägg för våra drycker (läsk, öl, vatten, vin, du na...

Boka citerar Decor

om du har en favorit bok då du har din favorit citat nu vad är ett bättre sätt att visa upp din kärlek av läsning och listig färdigheter än så här?!?Steg 1: leveranser Grunderna:Lim (stick lim föredrog)Papper (vad någonsin färger att samordna med din...

Kopiera stativ eller bok Scanner Drill stå

jag använder Drill stand som smart scan stativ eller Kopia stå att skanna böcker med "cam scanner programvara" med hjälp av en Tablet PC eller smart telefon innehavaren fastsättning av mig själv. Skanna böcker! Denna bilaga är tråd av rostfritt...

DIY Gamer flimmer bok

Trött på att stirra på en skärm. Go analoga och gör ditt eget papper DIY Gamer flimmer bok. Rita din animering bild av bilden på nedladdningsbara mall och få färga. Den DIY Gamer endast har en enfärgad skärm, men med pappersversionen, kan du ha så må...

35-cent bok vikt/bokmärke

om du, liksom jag, är en stor läsare, du kan ha mellan en och fem böcker går samtidigt, på olika ämnesområden, både skönlitteratur och facklitteratur, både papper och e-bok. Även om du inte älskar att läsa, behöva du antagligen läsa papper böcker ell...

Anka/duct tape mapp bok Pocket

har en anteckningsbok för anteckningar är en god idé, men min lärare alltid ge ut ark A4, så jag har en A4-mapp för varje ämne. Jag gillar att hålla min anteckningsboken in där också, men det höll faller ut, så här är min lösning...Detta är den tredj...

Elektriska fordonsladdare hållare med Instamorph

Kör runt någon stor stad och du ser ett ökande antal elbilar. Detta beror delvis på skatteincitament, men också till bättre batteriteknik, en högre täthet av laddstationer, och aggressivt prissatt leasingavtal.När du laddar våra elektriska fordon i v...