Instamorph LED Mood LightDetta Instructable kom along av en olycka - en lycklig slump. Mina kompisar på Makerspace jobbar hårt på deras mer användbara och praktiska applikationer medan jag arbetade på ett icke-närstående projekt med hjälp av lysdioder. Det går inte att ignorera kraftfulla flödet av kreativa idéer kring mig, jag kände jag var tvungen att göra något - men vad? Efter mycket gnisslar tänder och psykisk störning det slog mig - hur skulle det se ut om jag svepte en klump av Instamorph runt lysdioder arbetade jag med? Jag smällde på heta handsken, öste upp en hög med plast från potten, svepte den försiktigt runt lysdioder jag jobbade med och voila! -omedelbar Mood Light!

Det enda material krävs för att bygga detta projekt är ett paket av Instamorph plast, en gryta med varmt vatten, en lödkolv och löd, en eller flera lysdioder och ett par batterier i ett batteri.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Touch Sensitive RGB LED Mood Light

Jag ville alltid verkligen en cool LED Mood Light, men alla jag har sett på Instructables använder IC: s, och jag hitta IC: s ta ut några av roliga för att bygga kretsar. Det är anledningen till att jag designade denna lampa. Jag ville också se till...

RGB LED Mood Light w / ATtiny85

de kallar dessa saker Humör ljus.Vet inte varför. Jag antar att ändra färger sätta vissa människor på gott humör.Även om jag har observerat att när folk ser på detta humör ljus tenderar det att få en liknande effekt som stirrar på en lägereld eller e...

Enorma led Mood light

Enorma ledde stämningen ljus är i grunden en enorm 3 x 3 x 3 led cube, men för att göra det enorma varje ledde sätts in ett papper lykta.När färdiga detta gör för ett stort disco ljus. Detta instructable kommer att visa dig steg för steg hur man bygg...

-=! TRI-COLOR LED MOOD LIGHT! =-

jag gillar The Arduino mycket så beslöt jag att göra en Instructable för ett L.E.D. humör-ljus som går så här:Grön = påGul = påröd = påGrön = avGul = avRöd = avOch så vidare.Steg 1:-= delar =- Du behöver:1 x gul lysdiod1 x röd Led1 x grön Led? x hopp...

Hur man gör en LED omgivande Mood Light: en nybörjare Tutorial

Detta Instructable lägger ut hur man konstruerar och kod en ambient LED-ljus med hjälp av en Arduino ombord och en del gemensamma krets komponenter. Detta projekt blandar en röd, grön och blå lampan att få ett brett utbud av färger och Arduino växlar...

Hur till bygga en LED mood lampa / löda säkerhet ljus

Hej,Hur många gånger har du bränt ner ditt hus eftersom du glömde att stänga av det lödkolv eller limpistol? Jag har väl aldrig bränt ner mitt hus (och förhoppningsvis du har inte heller) men på detta instructable jag kommer att lära dig hur man bygg...

ATtiny85 Mini RGB Mood Light!

jag har sett RGB humör lampor använder Arduino, PIC, och större AVR marker, men aldrig en med ATtiny85. Det är därför jag bestämde mig att göra en.Detta humör ljus är superenkel att göra och alla delar kan köpas online för ca $5,00 Totalt (inte inklu...

Boka Mood Light

jag och några vänner hade organiserat ett parti var vi ge några presenter varandras. Jag bestämde mig att göra en trots köpa ett "anständigt" present. Jag trodde att följa boken lampan instructable av svampen Amungus. Även om detta projekt är aw...

Innehavaren och Arduino Mood Light

lära sig hur man gör egna Mood light ur en Arduino!Steg 1: Samla materialDu kommer att vilja samla dessa material om du vill bygga humör ljuset:1 x Arduino Uno1 x RGB LED3 x 330 Omh motstånd1 x skärbräda4 x startkablar1 x mjölkkannaMängden trä beror...

Twitter Mood Light - världens humör i en låda

Hur världen mår just nu? Här du berättar.Drivs av: en Arduino, en WiFly trådlös modul, en RGB LED, Twitter.com och en 9v batteri.Jag är nyheter knarkare. Jag vill veta allt som händer i världen så fort det händer. Jag vill vakna upp och veta omedelba...

Montering av Mini Mood Light v1 Kit

The Mini Mood Light är en liten interaktiva och kan programmeras om färgade ljus generator krets. Humör ljuset består av en Texas instrument MSP430 micro controller ansluten till två RGB lysdioder, fyra knappar och vissa stödkomponenter alla på ett a...

Interactive, öppen källkod Mood Light

detta instructable kommer att gå igenom hur man gör en interaktiv, multi-function mood light. Kärnan i detta projekt är BlinkM I2C RGB LED. Som jag var du surfar på webben en dag, BlinkM fångade min uppmärksamhet och jag tänkte att det var alldeles f...

Twitter nämna Mood Light

Twitter nämna Mood Light --ett humör ljus som varnar dig när nämns på Twitter.Detta är en enkel intro i hur du kan styra din Arduino från Twitter. Om du är ny till Arduino Twitter / Arduino bearbetning Twitter / Arduino Python Twitter / Twitter humör...

Carlitos' projekt: RGB LED Mood Cube

detta är först i en rad elektroniska / robot DIY projekt. Dessa projekt åtföljs av instruktions videor som hjälper dig genom de många steg som ingår i att slutföra uppgiften. För denna första iteration gör vi en RGB LED Mood kub.Glödande färgskiftand...

24 Watt LED Grow Light med ljusstyrka

mat växer är en av mina favorit hobbies eftersom jag är ett stort fan av ekologiska livsmedel och sunda matvanor. Detta Instructable visar dig hur man bygger en LED grow light med röd/blå ljusstyrka kontroller efter växande behov och tillåta dig att...

Motorcykel LED Tail Light

om du har tänkt bygga en svans lysdiod för din motorcykel - eller alla andra fordon- då du måste läsa denna guide. Varför? Om du försöker lista ut hur man gör det än du förmodligen redan har räknat ut att lysdioder är super ljusa, slå på och av vägen...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

LED night light cube

min första någonsin Instructable. YAY!Detta instructable är en kub LED night light.Behöver du följande leveranser / verktyg:bristolkartongtejpkändebrodertråd och nålLED (ljusaste kan du hitta)saxlim2-3v coin cellsbatteriertråd /wire stripporPinsSteg...

Build Your Own 3120 Lumen LED Grow Light

I started this journey after after testing several of the low cost grow lights being imported from China. Varenda en som jag testade var över hyped, låg powered skräp. När jag tröttnade på lurar med den kinesiska skräp 3 watten LED hade kommit ut och...