Instant havremjöl kakor: ett ExperimentJag är ingen kock, och jag är verkligen ingen baker. Dock har jag gjort ett mål att försöka göra anständig (Ja, åtminstone halvvägs anständigt) cookies ända sedan min första batch någonsin, vilket oundvikligen vände kol-svart på grund av min fruktansvärda bakning kompetens.

Jag hade inte tagit upp frågan i ett annat försök förrän precis innan min resa: Jag flyttade till SoCal för sommaren forskning, och innan jag lämnade jag ville tacka en viss liten café ägare (Jamal) som hade stöttat mig under hela de svåra college terminerna. Jag visste att han verkligen gillade godis, och det verkade vara ett perfekt tillfälle att göra ett nytt försök på cookies, särskilt havremjöl kakor med denna handledning (och få feedback från ett proffs medan jag på det).

Men naturligtvis, jag hade inte tillräckligt smör för Operation Cookie.

Jag visste att jag skulle förlora min lösa om jag hade tagit sig tid att gå ut och köpa mer, så jag beslutat att gå med improviserad substitutioner (som vi alla kanske vet aldrig slutar ganska väl...). Detta parti blev... intressant. Men det fick mig att tänka: Vad händer om jag vände cookie att göra till ett vetenskapligt experiment? Jag tänkte att jag skulle ha roligare med analysera olika förhållanden snarare än inställsam på oundvikliga lukten av rök eller dåligt tillagat cookies.

Lång inledning åt sidan, Jag testade 6 olika ingrediens kombinationer/ersättningar (inklusive första batch) i målet att använda instant havremjöl paket för att utföra havremjöl kakor. Se den näst sista sidan i handledningen för att hitta en kort översikt över smak/textur/etc. av varje combo.

Sida notera: om du gillar denna tutorial, din röst i bortom komfortzon tävlingen skulle uppskattas. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Överblivna paket av Instant havremjöl kakor!

Har massor av paket med överblivna instant havremjöl att du är orolig går dåligt? Behöver en snabb frukost som håller dig full till lunch? Prova att använda överblivna paketen i havremjöl kakor. Du kan använda någon smak havregryn du. Modiga och anvä...

Sega Craisin havremjöl kakor

jag älskar Craisins, jag älskar havremjöl kakor. Jag tänkte jag skulle kombinera dem för denna läckra behandla. En mixer komma till hands som degen är ganska tjock.Steg 1: ingredienser Detta recept har delats på mitten och ger drygt ett dussin 4 tum...

Flourless choklad havremjöl kakor

Dessa Flourless choklad havremjöl kakor är en utmärkt behandling för dem som letar efter ett hälsosammare alternativ till godis! Inget smör, inget mjöl och socker används för att skapa dessa choklad havremjöl kakor men det betyder inte att de saknar...

Lätt havremjöl kakor

i detta instructable vi ska göra vårt eget hembakade kakor. Följ bara de enkla stegen och därefter din cookie kommer att ske på nolltid! Rösta här instructables tack!Steg 1: Förbered materialet. Ingredienser är bara bra för 2 dussintals.Utrustning:Fö...

Iced havremjöl kakor

För min dusch gåva samlas min syster älskade recept från min familj och min mans familj. Rutan recept var fylld med många alternativ för middag och dessert. Jag har haft detta recept box i över 20 år och jag hänvisar till det mindre och mindre med ti...

Mejeriprodukter gratis havremjöl kakor

dessa mejeriprodukter gratis havremjöl kakor är fantastiska! Jag gjorde dem med kokos olja istället för smör, och jag kunde inte vara lyckligare med dem. : D De är Sega och karamell-y och full av smak, även utan smör. Så glad jag kunna äta bra havrem...

Havremjöl kakor #Hercules2016

Jag gjorde dessa eftersom, även om jag själv inte gillar havremjöl kakor när min mormor gör dessa jag. Så är detta vad hon sa till mig att göra.Ingredienser1/2 kopp mjukt smör (1 stick och 6 msk)1/3 kopp ordentligt packat farinsocker1/2 dl strösocker...

Mjuk gammaldags havremjöl kakor

Mellanmål idéer kommer och går. Men beprövad klassiker, är evigt ;)Följ dessa enkla steg för att skapa dessa läckra och enkla att göra mjuka havremjöl kakor!Comfort snacks, på deras finaste!Steg 1: ingredienser 1 dl Softened smör1 kopp vitt socker1 k...

Hur man gör ett Experiment för barn

https://youtu.be/GAFAv73w_pASteg 1: För att göra ett Experiment för barn du behöver!För detta experiment behöver du:1. en transparent väska2. en plast vattenflaskor.3. färg4. saxSteg 2: I detta instructables tutorial jag visar dig hur man gör DIY man...

Choklad kola havremjöl kakor

Jag älskar havremjöl kakor. Jag älskar choklad. Jag älskar kola. Varför inte kombinera alla 3 i en fantastisk cookie? Tja, gjorde jag.Jag slår vad om du inte kommer att kunna bara har en :)Steg 1: Ingredienser1 kopp alla ändamål mjöl3/4 tsk bakpulver...

PB choklad chip havremjöl kakor

det är nästan alla hjärtans dag, och som garanterar något sött. Detta är Sega, läckra choklad chip pb havremjöl kakor. Din mormor förmodligen gjorde dem för dig någon gång i din barndom, och om inte, nu är det dags att prova dem! Glad (nästan) alla h...

Den enklaste havremjöl kakor någonsin

hemlagade cookie är underbara. De är ännu bättre om de inte tar för lång tid att göra. Dessa lätt havremjöl kakor bara ta en halvtimme och du behöver bara four(!!) ingredienser.Steg 1: ingredienser Detta gör ca 20 små kakor100g/3, 5oz havregryn2 bana...

Hemgjord instant havremjöl

omedelbar havremjöl är bra för en snabb frukost på kontoret. Det är inte bara lätt att göra egna, den hemlagade versionen är mer fyllning och billigare (mindre dyrt! MER FYLLNING! * ahem *) än butiken köpte grejer, och du kan göra det utan alla socke...

Hur man gör glutenfri, Vegan havremjöl kakor | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/oatmeal-cookies/Många av mina fans har krävt vissa fria recept fテカr gluten och du känner mig, jag älskar enkla och snabba recept. Detta recept på Gluten fri havre kakor tar endast två...

Friska Chocloate Chip havremjöl kakor

Dessa cookies har en familjens specialitet i många år, och det ursprungliga receptet har ändrats många gånger för att göra hälsosammare cookies. Hoppas du gillar.Avkastning: 2 dussinPrep. Tid: 15 min.Cook tid: 11 min.Ugn temp: 350 FSteg 1: Ja, du beh...

Cinnamon-Raisin havremjöl kakor - bäst någonsin!

Brukar jag bara lägga Vegan recept, men jag var bara tvungen att posta den här. Jag blev ombedd att göra detta recept eftersom det var tydligen så bra. Jo, är det!Det finns så mycket havregryn i dessa cookies, de är nästan en hälsokost, haha. Först d...

Trail Mix havremjöl kakor

havre och frön och russin. Och en helt onödig, ganska TALLRIKSUNDERLÄGG.Förvärma 350F.INGREDIENSER:1 kopp (2 pinnar) smör2 1/2 dl farinsocker2 ägg1/2 kopp äppelmos1 tsk vaniljsocker1 1/2 koppar mjöl1 dl hela vetemjöl2 msk malda linfrön1 tsk bakpulver...

Havremjöl kakor med A-skal

dessa lätt att göra hälsosamma cookies är perfekta för en söt behandla helst dagen. Om en stor kaka full av fet smak, eller en liten bit av yummy himlen, dessa läckra desserter är säker på att behaga!Steg 1: ingredienser Behöver du:1 och 1/2 cups söt...

Yummy Coco-choklad Chip havremjöl kakor

Du vill något mumsigt, mjuk, sentimental, choklad... något du kan nå för en 2: a, en 3: e, en 4: e och inte kännasom du förlorar kontroll... prova dessa :)(Jag vill emellertid tillägga att mina resultat är på en höjd av 8000 + ft och medan de ska kom...