Instant Lounge sittplatserjag behövde massor av extra sittplatser för en sista minuten halloweenparty jag beslutat att ha och kom upp med en billig och snabb lösning. Här är vad du behöver:

-8 + hinkar (4-5 gallon)
-Tabell trasa, blad eller filt
-Soffa kuddar eller stora kuddar

Jag råkade värdering en knippa av 4 gallon bleknar från en annons på Craigslist för $1 styck, men du kan hitta 5 gallon hinkar på home depot. De är kallade "Homer" hinkar och kommer i en 5-pack för $11.70.

Duken kostade mig $1 från 99 cent store (tack Q Bargain!). Och kuddarna är de tillbaka kuddarna från min soffa. Jag ersatte de tillbaka kuddarna på min soffa med dekorativa kuddar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Puls: Sociala anstiftare

Av naturen väljer främlingar att sitta långt ifrån varandra. Tvetydigheten i detta stycke skapar illusionen av fyra separata säten, två chaise lounge sittplatser och två bar pall platser. Men när två personer sitta, särskilt i chaise-typ platser de k...

Instant möbler

möbler som är snabb och lätt att bygga ut saker du hittar på din ö.Jag kommer att lägga till denna samling med tiden.Det finns också några möbler knep utspridda bland mina femtio händig TricksMöbler som intresserar mig är oftast vad Wade Tarzia skull...

Lounge Sofa

Here is my first instructable for a lounge sofa i made recently.Bilder bara för nu. Jag ska försöka en steg för steg senare.soffa åtgärder måttet:3, 65cm längd,110cm djup68 cm höjd.Sittplats är 302 x 075 cm.och sittplatser höjd 35cm.Jag blev inspirer...

Kartong Chaise Lounge

min rumskompis och jag flyttade nyligen in i en lägenhet. Vi båda saknade någon möbel så vi hade något av en shoppingrunda på den lokala IKEA. Så kom med allt det nya möbler massor av rutor. En låda från IKEA är dock inte lika roligt stor låda i min...

Zip-slips Lounge Chair

Flatpack sitter just nu vid ett vägskäl--populariserades av IKEA och perfekt anpassade till nya tillverkningstekniker, det är redo för att ta en allt större andel av de möbler. CNC routing är en viktig del av denna rubbning, vilket möjliggör global d...

Bakåt bygga Chaise Lounge Chair (100% räddade material)

alla mina bygger är gjorda av 100% återvunnen material. Varför? Eftersom det är roligt, Billigt, är utmanande, och jag en Trädkramare. Det tar bara lite fantasi och några reverse engineering. Den traditionella bygget har planer och kräver material. M...

Bambu Chaise Lounge Chair

begreppet denna stol kom om viljan att skapa en stol som var vackra, funktionella och lämnade lite avfall. Hela stolen gjordes från 1 bit bambu plywood. (Väl den ursprungliga designen var för att, men efter stolen hade gjorts insåg jag det behövs en...

Booty Box: Instant danskvällar

Vi har alla velat ha den. Nu kan du bygga det.Instant danskvällar.Personliga temamusik.Rörelseaktiverade musik.Bytet rutan.Steg 1: Samla elektronik Material:Vinka Shield - AdafruitArduino Uno - AdafruitSD-kort - AdafruitADXL335 Accelerometer - Sparkf...

Låg Budget pall utomhus Lounge

Vi ville skapa en andra terrassen i tillbaka gården vårt hus. Men eftersom vi bor i hyresbostäder bör lösningen vara kostnadseffektiv. Vi har googlat lite och kom över flera idéer med lastpallar. Vi var mycket tur och har köpt 25 pallar (10 EURO-pall...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Arduino modulära analoga "Instant" kameran

detta är en analog "instant" kamera med Arduino.Efter att ha använt min Polaroid under många år, började jag tänka om att bygga min egen instant kameran.Jag först bygga några hål kameror men var inte nöjd med resultatet.Så jag började bygga en r...

Instant hjälpande Hand

för ett nytt projekt som jag behövde för att löda elektroniska komponenter på mönsterkort (PCB). Snart efter uppvärmning lödkolv insåg jag att det inte är lätt att hålla allt på plats medan lödning.Jag tog ett par minuter att göra en lödning stå, som...

Instant Ramen plånbok

Letar du fortfarande efter en plånbok som perfekt passar dig och som du kan visa framför dina vänner? Vad sägs om att göra din egen plånbok genom att följa några enkla steg och med bara ramen förpackningar och silvertejp? Jag kommer att visa dig hur...

Instant tapet Generator

Inspirerad av Nedsänkning rum på Cooper Hewitt Design Museum, Instant tapet Generator är en enkel och interaktiv installation av konstnären och designern Purin Phanichphant. Det erbjuder publiken en unik upplevelse: förmågan att påtagligt generera en...

Instant Axe aka mobiltelefon yxan

Att göra något är kul. Det är kreativt, konstruktivt, mind-krossning, avkopplande & också ganska reboosting.Welunderstood, när allt går bra - annars är det nonsens, destruktiva, frustrerande, nerv-bryta och extremt deprimating.Men att göra något för...

Bröllop gäst sittplatser Display ombord (& efter bröllop Mod)

Min fru och jag gifte sig i NYC. Det är lite av ett dyrt ställe att gifta sig, och dessutom ville vi att anpassa vårt firande så mycket som vi kunde. En av våra första tankar var att låta folk veta vilken tabell som de skulle sitta--sedan gästerna fi...

Instant havremjöl kakor: ett Experiment

Jag är ingen kock, och jag är verkligen ingen baker. Dock har jag gjort ett mål att försöka göra anständig (Ja, åtminstone halvvägs anständigt) cookies ända sedan min första batch någonsin, vilket oundvikligen vände kol-svart på grund av min fruktans...

Instant färg förändring Experiment | Jod klocka reaktion

I detta projekt kommer vi att vända nästan klar vätska in i mörkret i ett ögonblick. Det tar en liten förberedelse och eventuell resa till apoteket, men det är värt det.https://youtu.be/cB87Cyxqtg8Steg 1: Så här är vad vi behöver 2 transparent glas2...

Instant mugg Mac & ost

Makaroner och ost, är vare sig ur det blå låda vi alla känner så väl eller gjort från scratch en klassisk komfort mat maträtt. Nu kan det göras i mikron, i en mugg. Perfekt för en önskad portion eller för att släcka en sista minuten Mac & Cheese begä...