Inte kasta bort din vävnad lådor - återvinna demhar du märkt alla vackra mönster på vävnad lådor i butiker nuförtiden? Jag har och några av de tryckta skönheter jag bara kan inte tåla för att kasta bort. Och vi behöver inte lägga till något så ganska till en deponi. Så jag återanvända dem på detta sätt. Jag skära upp dem och göra ATCS eller taggar eller även presentkort från gamla lådor. Här är hur jag gör den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör inte kasta bort gamla iPhone. Gör ditt eget huvud upp skärm för din bil mycket mindre än $ 30.

Är du oroa dig för hur du ska hantera din gamla iPhone? De flesta människor ge det till barn att använda den som iPod touch eller personliga spelsystem. Här är ett geni program jag använder medan jag kör, jag alltid driver som pilot ett plan nu.Låt m...

Inte kasta att bort, bärgning några gamla delar

jag var på väg att kasta bort gamla, trasiga, trådlösa hem larmsystem när jag tänkte, "varför inte öppna detta."Så gjorde jag. Det dödade ett par timmar, jag lärde mig något nytt och skjuta jag ska ens våga säga jag hade kul. Så nästa gång du sk...

Hur man ska koppla in och koppla bort din Ipod.

Detta kommer att visa dig hur du koppla in och koppla bort din jag pod problem fri till mods.Steg 1: Steg 1 att ansluta sladden. Kontakten i andra änden av sladden (den längre storlek en) till i pod port genom att klämma sidor i kontakten och glider...

Hobo hideable kasta bort spis

Obs: The Hobo spisen har varit obsolet av ännu större enkelhet och låga tech kapillär kraft spridare spis överlägsna effektivitet.För att förebygga skogsbränder många områden inte längre tillåter lägereldar eller laga bränder byggd på marken. Iställe...

Återvunnet, kasta bort spy cam

en igen jag har tagit några trasiga skit runt huset och gjorde något nyttigt... Jag blir väldigt uttråkad... Så jag hade den gamla första upplagan kinda "flip video" och skärmen var trasig och det bulking ganska ändå och i grund och botten jag a...

Hur att skämma bort dina eremitkräftor: mat Edition

glömmer köpa giftiga eremitkräfta mat på djuraffären, utfodring din krabbor en hälsosam och balanserad kost är jättelätt! Detta instructable innehåller 4 enkla sätt att skämma bort din hermies med mat. Det garanterade resultatet? Mer aktiv, frisk och...

Aldrig kasta bort någonting!

Jag har alltid hatat att kasta saker bort, särskilt saker att jag tror att jag kan hitta en användning för en dag. Det var ingen skillnad när jag gjorde en massa resväska hyllor (). Ju jag bara använt de topp sex inches av resväskan för projektet-- o...

Hur man lägger en huvud som får eller inte får din, på en kamel

Steg 1: Hitta en bild på en ganska Chill kamel Som ni kan se, jag plocka denna bild (från google bilder) eftersom denna camel verkar vara en cool en.Steg 2: Plocka ut ett huvud som kan eller inte kan bli din Som ni kan se, jag plockade ut detta huvud...

Visste du att du kan ta bort din fem förinstallerade klassiker på Kobo Desktop programmet?

Visste du att du kan ta bort din fem förinstallerade klassiker på Kobo Desktop programmet?Steg 1: Steg 1-4 1. öppen upp din Kobo Desktop ansökan2. Välj den förinstallerade klassiska som du vill ta bort3. Högerklicka på boken4. en meddelanderuta dyker...

Kan inte ta bort

kan inte ta bort....

Ko-lådor - återvinna mjölk-cartonway

SammanfattningJag skulle vilja presentera med detta projekt ett annat sätt att kombinera 3D utskrift genom att använda material som vanligen får kastas i papperskorgen eller papperskorgen. Som ett resultat kommer vi spara utskrift material och återan...

Fjärrdatorvolym – så du behöver inte att få bort din motionscykel

Jag rider min motionscyklar, båda plus 30 år gammal, bär hörlurar och lyssna på en online musikkanal. Jag ville kunna justera volymen och stänga av utan att behöva stanna och gå till datorn. Tidigare har jag försökt inline volymkontroller och de var...

Tappa inte bort din penna

Det är för oss olyckliga själar som är synskadade & måste bära glasögon, men du är välkommen att läsa den ändå.Innan jag kom upp med idén, kunde inte jag hålla från att förlora min penna klippt i min skjorta ficka. Jag gör en hel del projicera ut i m...

"Tappa inte bort din Sparkle" kåda kompakt spegel

Hej alla! I denna video kommer vi lära oss hur man gör din egen glittrig harts kompakt spegel använder metoden stämplad vävnad. (Liknande metod som används i min andra video: vävnad stämplat lagring burkar, finns på youtube.com/grimmscraftingtales) J...

Gitarr FX - efterbehandling din FX projektet lådor.

i detta instructable DoomMeister visar hur kan du avsluta ditt projekt lådor för FX enheter i ett professionellt snygg sätt. Dessa instruktioner kan naturligtvis användas för efterbehandling någon typ av projektet box.Den krets som här särskilt om du...

Hur man skalar bort din hud! (med Makeup)

helloo och Välkommen till peeling huden med makeup :)Steg 1: Titta på videon!Det skulle hjälpa mig en hel del :) lämna en likey om du gillar det!Steg 2: Gör en hud luckan!en liten förberedelse är alltid bra.innan du gör detta trick är det bäst att gö...

Glad påsk: Inte måla dina ägg, måla din sfär

denna påsk, glöm den vinäger och mat färgämnen. Måla din sfär istället! Om du har hängande runt vår Facebook-sida under de senaste månaderna, har du förmodligen sett en handmålad sfär rullande runt. Då och då ska vi ge bort en anpassad boll som ett p...

När du går bort, dina växter kommer att bo... vid liv!

Hålla dina växter vattnas medan du åker bort på semesterSteg 1: Få saker Behöver du:1 - en hink (eller små avfallsbehållare) 5$2 - 1/4 tums slang. Jag fick lite DROPP bevattning slangar. Det var den minsta och billigaste där. 13$ för mer än jag någon...

Hur man gör en söt papper båge för din gåva lådor-DIY Crafts

Denna handledning är det steg för steg instruktioner, så det är mycket lätt att underastand den.Vi inbjuder dig att prenumerera på vår youtube-kanal att titta på framtida videor!https://www.youtube.com/user/estoreromaniaGlöm inte att gilla, kommenter...