Interaktiv undersökning speletEn enkät kommer till liv! Använda (nästan) alla föremål för att samla användbara data via en interaktiv, engagerande och roligt flervalsfrågor undersökning.

Detta projekt använder Makey Makey mikrokontroller i kombination med en Raspberry Pi dator att läsa i deltagarnas undersökning val och spara resultatet i en textfil.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Undersökning om kåren Attack på Titan Cosplay kostym

Steg 1: Dra ut Design Först måste man dra ut vad du vill att det ska se ut när det är alla tillsammans. Titta på raden för bilder som representerar din kostym.Steg 2: Gör 3D manöver redskap Vad jag gjorde är jag fick två 20" av 3" av 2" låd...

Inställningen upp A Trail kamera undersökning

för många vilda djur och mark chefer, investerar pengar i en fastighet är inget nytt. För de flesta, det är att öka värdet på deras egendom om monetärt eller fritids. I den här gruppen är deer jägare ofta de första att spendera "en buck." Från m...

CDV-717 civilförsvar strålningsmätare undersökning konverteras till en bärbar HIFI-förstärkare.

jag ändrade fallet av en CDV-717 undersökning instrument att hysa en TK2050 klass D 100 watt/kanal förstärkare och strömförsörjning.Jag behövde något robust att använda som min amp styrelser inhägnad för användning i mitt garage för att driva ett par...

DIY dator rättsmedicinsk undersökning

detta är tänkt att vara informativ för dem som är intresserade av dator rättsmedicinsk undersökning och användbar för dem som har behörighet att komma åt information och gör en undersökning.De anvisningar som du hittar här http://www.myfixlog.com/fix...

BÄSTA kamera undersökning inställning av redovisningsspårning med instruktioner

en framgångsrik trail kamera undersökning börjar med sajt prep. Jeremy Flinn visar sin metod för att skapa en kvalitet kamera webbplats för att fånga information av hög kvalitet i den lokala rådjur besättningen. Mer om trail camera undersökningar Bes...

Undersökning av färg från annat land

Jag planerar att göra ett media projekt, men först måste jag göra någon undersökning. Kan du välja din favoritfärg och lämna kommentar nummer och ditt medborgarskap?...

Tio Meter undersökning linje

Vi ville göra 5 och 10 meter linjer för våra fältstudier. Vi ville ha dem vara mycket synliga med mätaren mätningar som är lätt räknade. Det var också viktigt att de är bärbara och skulle kunna vara enkelt lagrade trasselfritt.Våra linjer har fungera...

Interaktiv TV Visa spelet

Interaktiv TV är en tamil kanal, där vi mycket av program och även interaktiva spel av ringa och använda mobila knappen för att spela spelet på TV. Vill göra nåt sånt för lokala kabel-TV för min vän.Så med hjälp av DTMF att fånga tangenttryckningen o...

Undersöka trigeminusnerven

Inledning:Kranialnerver är nerver som har sitt ursprung i hjärnan. Människor har 12 par cranial nerver:1). luktnerven2). synnerven3). ögonmuskelförlamningar nerv4). trochlear nerv5). trigeminusnerven6). abducens nerv7). ansiktsnerven8). vestibulococh...

Styra en kackerlacka med Arduino för under $30

För några år sedan jag såg bakgård hjärnor smartphone kontrollerad kackerlacka, och det blåste bara mitt sinne! Jag försökte få min mamma att låta mig köpa den, men omnämnandet av kackerlackor övertygade henne annars. :) Jag började göra projekt med...

Felsökning MediaTek LinkIt en styrelsen

Jag var super stoked för att få min LinkIt en bräda med posten och följde de medföljande anvisningar att ställa in. Men när jag försökte uppdatera styrelsens firmware, sprang jag in i väggen som tog lite undersökning för att komma förbi. Hamnade jag...

När och hur till slår 9.1.1; Före och under

de flesta alla länder har en akut telefonnummer. i Kanada och USA är det 911; England 999, Australien 000 och andra länder, t ex 112, används 449, eller till och med 7, 8 eller 9-siffriga nummer. Japan använder 119. Från hänvisar detta avtal jag till...

Under golvet isolering.

Några år sedan lever i ännu en frysning golvet uthyrning, jag hittade ett sätt att ändra saker med ut till mycket kostnad.Isolering fungerar genom att fånga ett lager luft, mot en yta precis som våra kläder på vår hud, om detta är med i dess veck ell...

Att hjälpa en bibliotek beskyddare med en 4-del referens fråga om Anne Rice, Egypten under biblisk tid och missionären heter Albert Shelton

under perioden av referens intervjun, beskyddare ställer följande frågor:Jag har bara läst Anne Rices bok, Kristus Herren, och skulle vilja några bokrecensioner av det, speciellt från New York Times. Kan du hjälpa mig?Jag är också intresserad av läsa...

Heel droppe löparskor skär för Under din befintliga löparskor skär

Noll eller låg häl droppe Trail och löparskor är i ropet dessa dagar. De flesta löparskor har fortfarande ganska hög häl till tå höjdskillnader (vad är kallad hälen släppa). För vissa löpare, kan lägre klack droppe förbättra rinnande form genom att u...

Hur man bygger en Super topp hemliga Bunker under ditt hus. Förspelet...

Redigera: 07082012 äntligen ska avsluta den i nästa vecka... http://www.youtube.com/watch?v=UNjWVOXnyQ8En annan vid! http://www.youtube.com/watch?v=mZXMuDMzRSENär jag byggde huset jag spenderade 7 åren arbetat med, hade jag en massa dagar som var bar...

AiR05 - utformad och byggd under Q4:13

IntroSom rådgivare till nystartade företag (och tidigare equity research analytiker och investeringar bankir) tenderar jag att stödja människor som designa och bygga saker snarare än att göra saker själv. Min bakgrund som byggmästare kommer från spen...

FM-sändare avåkning vägg makt med utökad räckvidd.

Detta är en del av iTrip Universal Plus.Länge sedan i en galax långt, långt bort köptes denna lilla enhet för en jättestor $50. Det anade att det är dags på denna värld inte var lång. (Lite för mycket?... Aldrig!)Denna lilla killen tjänat mig väl för...

Hur man gör små pengar från undersökningen

undersökning erbjudanden kommer och går från skräppost, ingen litar på dem. Ja, jag hittade undersökningen lät för $1 och fler är alla förfalskningar. De bara slösa din tid och ta in extra mer skräppost till sist.Steg 1: Trustable webbplatsen som jag...