Intetsägande rum-Ikea post
Nyligen flyttade tillbaka in i mitt hus från barndomen som har mycket små rum. Jag in i det tredje/extra rum för min post. Jag har aldrig haft en "datorrum" och det är ett perfekt vad jag ville att det skulle vara. Nu vill jag ha en dator/extra rum/relaxrum... Om jag kunde åter göra det skulle jag:

1) placera en kasta matta ner. Även om trägolv kommer tillbaka, är det oavslutat med massor av skräp på den. En mysig och fluffig matta skulle göra det känns hemtrevligt
2) ge det några fina gardiner eller draperier. Fönstren är ganska stora och ska visas upp
3) lagring lagring lagring! Eftersom parlamentet är otroligt gammal, det finns inte tillräckligt med lagringsutrymme någonstans och garderober är mycket grunt. Jag skulle älska att ha någon form av garderobsutrymme arrangör för extra jackor och saker. Dessutom en liten bokhylla att lagra alla extra böcker och CD-skivor som har ingen annan plats att gå
4) en futon. En trevlig futon att koppla av på att fånga eftermiddagssolen. Eller vid behov, en snabb och enkel extra säng för en gäst.
5) dator skrivbord. En robust dator skrivbord som inte är alltför otymplig
6) och naturligtvis... bonader och målningar! Något att göra rummet POP!

Något relativt enkelt och mysigt. Jag föreställa sig detta rum för att ha ett rymligare utseende jämfört med resten av huset. Men jag gör mitt bästa på min egen att omvandla detta område, vore det en dröm att ha hjälp från Ikea. Tack!

Relaterade Ämnen

Väldigt intetsägande vardagsrum

vi för närvarande lägger nya golv i hela vårt hem, vårt vardagsrum är det sista rummet som behöver golv (även paint). När det är gjort, behöver vi definitivt att möblera och organisera utrymmet. Som ni kan se från bilderna, har vi inte mycket av någo...

IKEA post

min far, att vara lite av en packrat, aldrig träffat en låda som han trodde behövde hållas. Som ett resultat, mycket av vår källare ser ut som detta rum; en trettio år ansamling av gamla oanvända saker och förpackningsmaterial. Vi har diskuterat vrid...

Bärbar Backsplash för hyresgäster

har du vertikal spjäla mörkar, beige matta och vita väggar? Hyr du på en plats med en betydande bit av ditt sparande bundet i din deposition? Vill du titta på HGTV och dregla över kök remodels och hårdnackat vägrar att ens blick på ditt intetsägande...

Post-It notera täcker

jag har alltid en pad av Post-It lappar till hands medan jag arbetar. De är så praktiskt att skriva ner anteckningar på. Men de är ganska... intetsägande. Så jag skapade detta för att jazz dem upp lite.Steg 1: material Behöver du:-En tidning täcke (e...

IKEA Expedit dokumentskåp hacka

Som många nomadiska vänner äger vi en av Expedit från IKEA. Jag har 5 cubbies ner och mellan och sedan vi levande begränsat lagringsutrymme, detta har varit ett användbart tillägg till vår lägenhet. Trots utbredd användning och klar dominans av SF Ba...

Ek Bed rum ange restaurering

här ser du ett fullt återställd 21 år gammal ek sovrum in från en Pickeled ek finish till detta skede.5 veckor av här och där, 2 timmar eller så i taget.Kostar 500$ för uppsättning av 5 styckenFärg & tillbehör 150$Det var inget riktigt hårt om detta...

Hur man Couchsurf och bo någonstans i världen gratis

CouchSurfing är inte min uppfattning. Men det är en stor passion till mig. Couchsurfing är enkelt, det bästa sättet att uppleva liv och många kulturer, människor, och livfulla bakgrunder av denna galna space rock (jord, för dem som inte funderar utan...

PET-första hjälpen set - enkel, billig och effektiv

För några år sedan på en av de kallare nätterna i januari min fästman "och jag hittade en liten förlorade valp längs vägen. Efter att ha sökt högt och lågt för hans ägare utan lycka beslutat vi att ta honom som vår egen. Sedan dess har han varit en s...

Min Bug ut väska / grå Man version

Hej alla. Jag ville bara dela med mig av min bug ut väska/survival pack, och dess fortsatta utveckling. Detta "vänners kompatibla betyder inte att förolämpa eller förnedra någon om vad de tycker är bäst, eller om jag tror att min är den bästa väskan...

Kimchee Party! Ett recept och en primer på jäsning

Kimchee (även stavat Kimchi) är traditionella koreanska kryddad jästa Napa kål, känd för att vara en bra probiotiska livsmedel och för att vara en av hörnstenarna i koreanska köket. Det finns andra Kimchee instructables där ute, men flera saker som h...

Blandning och mixning: The Ultimate Guide till Digital musikproduktion

Musik: Makt ReduxChansen finns, om du har lyssnat på något belopp av musik under en tid, du är förmodligen bekant med små tankar som: "Det är inte den tonen som jag förväntade mig." eller ens "som var okej, men det är inte vad jag skulle ha...

Min Room Design

detta är min post för förbättra din rummet tävling. Jag 3D bygger det använda mixer och gjort en nästan exakt kopia av mitt rum uppgraderat naturligtvis, så njut.Steg 1: Sängen Den Under sängen:Den här sängen är en plattform säng (jag tror det är vad...

Hur göra en Steampunk korsett

Beräknade kostnad: ~ $30-$50 (mer om du inte redan äger nödvändiga verktyg)Beräknad sluttid: 10-15 timmarSvårighet: Måttlig men tillgänglig för nykomlingar_______________________________________________________________________Jag har gjort korsetter...

Lägga till ett stänk av färg på telefonen!

Hej alla! Så i denna lilla tutorial jag ska visa dig hur du lägger till lite färg till din telefon, och göra det en enhet som har verkligen personlig för dig. Det kräver bara ett par av de material som du förmodligen redan har, och kan ändra hur din...

Afrikanska ombyggda skåp

det en gång var en fin Ikea skåp, som kändes lite intetsägande. Så för att bygga sin karaktär jag lagt några saker. Här är några idéer Restyle ett vanligt skåp i afrikansk stil.Steg 1: ändra form Som denna moské i Mali jag lagt vippar på hörnen. Tre...

Gnocchi serveras med röd Pesto och ärter

Gnocchi en maträtt gjord med mjöl ägg och potatis, har funnits ganska länge i en form eller annan. Denna pasta alternativ bildas av potatismos hölls tillsammans med mjöl och ägg, ofta formade som till formen på degiga dumplings, sedan kokas och ofta...

Enkel bokhylla från TechShop

ändamål: skapa en snabb och billig bokhylla i en helg!Verktyg: CNC-router, tabell router, orbital slipmaskin, borrmaskinMaterial: Ark av plywood, sex 1/2" skruvar, trä Bets, färg, pipett, trälimSteg 1: Custom Design Precis eftersom ett projekt är sna...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

En bra Altoids kan EDC Kit

jag har sett tiotals om inte hundratals Altoids kan Instructables på denna webbplats, några av dem bra och de flesta av dem dåliga. Detta är en på en varje dag bära kit, en som jag faktiskt använder, och innan du börjar jämmer, låt mig förklara. Det...